blackhole. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι σε δίλημμα μεταξύ του Google Pixel 6 και του S21 FE. Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα, έχω δει πως το πίξελ τα πηγαίνει καλύτερα στις περισσότερες περιπτώσεις. Κολλάω στο ότι δεν υπάρχει αντιπροσωπεία εδώ, αλλά και στα bugs που λένε ότι έχει. Η μη υποστήριξη 5G, wifi calling κλπ δεν με απασχολούν. Το έχω δει μεταχειρισμένο από Google Store Αγγλίας, σε αυτή την περίπτωση μπορώ να το στείλω Γερμανία ή πρέπει αποκλειστικά Αγγλία (και φαντάζομαι πως πρέπει να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά) ; Επίσης, προς τους χρήστες του τηλεφώνου έχετε αντιμετωπίσει σοβαρά/συχνά κολλήματα; Γενικά, έχω κανονικά φωτογραφική μηχανή που σε ταξίδια πχ αυτήν χρησιμοποιώ, αλλά το κινητό είναι πάντα διαθέσιμο στην τσέπη μου. Μία σκέψη που είχα ήταν να πάρω το S21 fe και αν είναι να πάω στο pixel 7 -που μ' αρέσει περισσότερο στο design από το 6 και θα έχει διάφορα improvements θέλω να πιστεύω στο λειτουργικό- σε δυο χρόνια. Δεν αλλάζω συχνά συσκευές, οπότε έχω μπερδευτεί αρκετά
Waiss Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι, αν σου χρειαστεί η εγγύηση θα πρέπει να το στείλεις εκεί από όπου το πήρες και τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν εσένα. Κολλήματα και bugs δεν έχει πλέον και είναι σταθερότατο. H έλλειψη του 5G κι εμένα δεν με νοιάζει, αλλά η έλλειψη VoLTE είναι σημαντικότερη και χρειάζεται. Μόνο με root και Vodafone μπορείς να τα έχεις όλα. Αν το θέλεις αποκλειστικά για φωτογραφίες θα σε αφήσει πλήρως ικανοποιημένο και σε πολλές περιπτώσεις θα είναι σαν να παίρνεις αποτελέσματα "DSLR" επιπέδου. Μια βόλτα στο Reddit για τις φωτογραφικές επιδόσεις τους θα σε πείσει σίγουρα. Υπάρχουν όμως και σενάρια, κυρίως βραδυνά, που αν υπάρχουν πολλές πηγές φωτισμού τριγύρω, θα έχεις flare σε κάποιες φωτό. Δεν ξέρω αν στο Pixel 7/7 Pro θα το έχουν μειώσει η διορθώσει αυτό, αλλά θα πρότεινα να περιμένεις 2 μήνες ακόμα αν θες σώνει και καλά Google Pixel. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από Waiss 1
giantzeron Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 22 ώρες πριν, blackhole. είπε Καλησπέρα παιδιά! Είμαι σε δίλημμα μεταξύ του Google Pixel 6 και του S21 FE. Με ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα, έχω δει πως το πίξελ τα πηγαίνει καλύτερα στις περισσότερες περιπτώσεις. Κολλάω στο ότι δεν υπάρχει αντιπροσωπεία εδώ, αλλά και στα bugs που λένε ότι έχει. Η μη υποστήριξη 5G, wifi calling κλπ δεν με απασχολούν. Το έχω δει μεταχειρισμένο από Google Store Αγγλίας, σε αυτή την περίπτωση μπορώ να το στείλω Γερμανία ή πρέπει αποκλειστικά Αγγλία (και φαντάζομαι πως πρέπει να πληρώσω εγώ τα μεταφορικά) ; Επίσης, προς τους χρήστες του τηλεφώνου έχετε αντιμετωπίσει σοβαρά/συχνά κολλήματα; Γενικά, έχω κανονικά φωτογραφική μηχανή που σε ταξίδια πχ αυτήν χρησιμοποιώ, αλλά το κινητό είναι πάντα διαθέσιμο στην τσέπη μου. Μία σκέψη που είχα ήταν να πάρω το S21 fe και αν είναι να πάω στο pixel 7 -που μ' αρέσει περισσότερο στο design από το 6 και θα έχει διάφορα improvements θέλω να πιστεύω στο λειτουργικό- σε δυο χρόνια. Δεν αλλάζω συχνά συσκευές, οπότε έχω μπερδευτεί αρκετά Απο amazon σε περιπτωση βλαβης καλυπτουν εκεινοι τα μεταφορικα και αν επιμεινεις σου κανουν κ ολικη επιστροφη χρηματων μολις το παραλαβουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα