andreas-mits Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, το θέμα που θα γράψω πιθανόν θα σας κάνει να γελάσετε, αλλά είναι κάτι που τις τελευταίες μέρες το σκέφτομαι. Την Τρίτη θα πάω σε μια συναυλία και επειδή έχω πρόβλημα συχνοουριας και επειδή πιθανόν να έχει πολύ κόσμο φοβάμαι μη με πιάσει πάλι και δεν μπορώ να πάω στην τουαλέτα. Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα;; Πώς το αντιμετωπίζει;;
SabotazNic Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 https://www.amazon.com/ONEDONE-Portable-Bottle-Hospital-Camping/dp/B06WLGPN3T
Dante80 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Λιγότερα υγρά την μέρα της συναυλίας και μείωση της καφεΐνης, του αλκοόλ, των ανθρακούχων ποτών, των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών, των προϊόντων με βάση τις τομάτες, την σοκολάτα και τις πικάντικες τροφές. 2
fredd0 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, andreas-mits είπε Καλησπέρα, το θέμα που θα γράψω πιθανόν θα σας κάνει να γελάσετε, αλλά είναι κάτι που τις τελευταίες μέρες το σκέφτομαι. Την Τρίτη θα πάω σε μια συναυλία και επειδή έχω πρόβλημα συχνοουριας και επειδή πιθανόν να έχει πολύ κόσμο φοβάμαι μη με πιάσει πάλι και δεν μπορώ να πάω στην τουαλέτα. Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα;; Πώς το αντιμετωπίζει;; https://www.ab.gr/eshop/Eidi-prosopikis-peripoiisis/Prosopiki-ygieini/Panes-enilikon/c/012003004?q=%3Arelevance&sort=relevance
safridia Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Απλα πιες λιγοτερο νερο την συγκεκριμενη ημερα και ΜΗΝ πιεις μπιρες, νερο ειναι. Πριν μπεις στον συναυλιακο χωρο πας τουαλετα ειτε αισθανεσαι πιεση ειτε οχι.
jimwalker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 επισης να μην το σκεφτεσαι..Το ψυχολογικο ειναι το μεγαλυτερο σε τετοια θεματα.Αφοσιωσου στην μουσικη..
kirileman Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 43 λεπτά πριν, andreas-mits είπε Καλησπέρα, το θέμα που θα γράψω πιθανόν θα σας κάνει να γελάσετε, αλλά είναι κάτι που τις τελευταίες μέρες το σκέφτομαι. Την Τρίτη θα πάω σε μια συναυλία και επειδή έχω πρόβλημα συχνοουριας και επειδή πιθανόν να έχει πολύ κόσμο φοβάμαι μη με πιάσει πάλι και δεν μπορώ να πάω στην τουαλέτα. Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα;; Πώς το αντιμετωπίζει;; Ποια είναι η αιτία της συχνοουρίας;
andreas-mits Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, kirileman είπε Ποια είναι η αιτία της συχνοουρίας; Όλα τα παραπάνω, από κακή διατροφή, καφές μέχρι και ότι το σκέφτομαι!
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, fredd0 είπε https://www.ab.gr/eshop/Eidi-prosopikis-peripoiisis/Prosopiki-ygieini/Panes-enilikon/c/012003004?q=%3Arelevance&sort=relevance Αυτό (για παν ενδεχόμενο) ☝🏼️
Dimi00 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, andreas-mits είπε Καλησπέρα, το θέμα που θα γράψω πιθανόν θα σας κάνει να γελάσετε, αλλά είναι κάτι που τις τελευταίες μέρες το σκέφτομαι. Την Τρίτη θα πάω σε μια συναυλία και επειδή έχω πρόβλημα συχνοουριας και επειδή πιθανόν να έχει πολύ κόσμο φοβάμαι μη με πιάσει πάλι και δεν μπορώ να πάω στην τουαλέτα. Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα;; Πώς το αντιμετωπίζει;; Η συχνοουρια αυτή ειναι αποτέλεσμα καποιας παθησης? Πχ διαβήτης? Ειναι κατακρατησεις? Ή ψυχολογικό? Όπως και να χει, μειωμένη προσληψη υγρων απο την προηγούμενη ημέρα. Να στεγνωσεις. Οχι καφεδες οχι καρπουζια γενικα οχι διουρητικα.
jimakos00 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Από το μεσημέρι και μετά κόψε τα νερά. Θα έχεις ένα μπουκαλάκι νερό μόνο για να βρέχεις το στόμα σου που και που.
Clytoceyx Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Υπαρχει και "εξωτερικος" καθετηρας για εμας τους αντρες. Περιπεϊκος οπως λεγεται στην πιατσα. https://www.skroutz.gr/c/4036/kathetires/f/1394025/peripeikos.html Βεβαια, και παλι θελεις σωληνωσεις, "σακουλιτσες" κτλ. Σε ενα μεγαλο/κεντρικο φαρμακειο πιστευω οτι θα τα βρεις. Γενικα ομως, μηπως να πηγαινες για κανενα τσεκ απ σε γιατρο καλου κακου; Εγω πινω κοντα 4,5 λιτρα νερο τωρα το καλοκαιρι και κανα 3αρι τον χειμωνα, και παλι προβλημα δεν εχω. Δλδ, παω 8-10 φορες στην τουαλετα, αλλα παντα με προγραμμα χωρις κινδυνους.
AristidisZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Έχουμε κατουρήσει χύμα σε συναυλίες ουυυυυυ, μια και δυο ; Βασικά όταν είναι στη σκηνή το 1ο όνομα, δε πάει πολύς κόσμος για κατούρημα Τα σημεία κλειδιά είναι οι εναλλαγές τραγουδιστών (πχ σε συναυλία Μάλαμα, σταμάταγε να τραγουδάει ο Σωκρατης και έβγαινε για τραγούδι κάποιος support) Ε εκεί γίνεται της Πόπης στις τουαλέτες, όπως επίσης και φυσικά στο τέλος Αμα πας όμως για κατούρημα την ώρα των σουξέ, θα είσαι άρχοντας
Apareglitos123 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) ,.,. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από Apareglitos123
Προτεινόμενες αναρτήσεις