Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, το θέμα που θα γράψω πιθανόν θα σας κάνει να γελάσετε, αλλά είναι κάτι που τις τελευταίες μέρες το σκέφτομαι. Την Τρίτη θα πάω σε μια συναυλία και επειδή έχω πρόβλημα συχνοουριας και επειδή πιθανόν να έχει πολύ κόσμο φοβάμαι μη με πιάσει πάλι και δεν μπορώ να πάω στην τουαλέτα. Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα;; Πώς το αντιμετωπίζει;;

Δημοσ.

Λιγότερα υγρά την μέρα της συναυλίας και μείωση της καφεΐνης, του αλκοόλ, των ανθρακούχων ποτών, των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών, των προϊόντων με βάση τις τομάτες, την σοκολάτα και τις πικάντικες τροφές.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, andreas-mits είπε

Καλησπέρα, το θέμα που θα γράψω πιθανόν θα σας κάνει να γελάσετε, αλλά είναι κάτι που τις τελευταίες μέρες το σκέφτομαι. Την Τρίτη θα πάω σε μια συναυλία και επειδή έχω πρόβλημα συχνοουριας και επειδή πιθανόν να έχει πολύ κόσμο φοβάμαι μη με πιάσει πάλι και δεν μπορώ να πάω στην τουαλέτα. Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο πρόβλημα;; Πώς το αντιμετωπίζει;;

https://www.ab.gr/eshop/Eidi-prosopikis-peripoiisis/Prosopiki-ygieini/Panes-enilikon/c/012003004?q=%3Arelevance&sort=relevance

Δημοσ.

Απλα πιες λιγοτερο νερο την συγκεκριμενη ημερα και ΜΗΝ πιεις μπιρες, νερο ειναι.
Πριν μπεις στον συναυλιακο χωρο πας τουαλετα ειτε αισθανεσαι πιεση ειτε οχι.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, andreas-mits είπε

Ποια είναι η αιτία της συχνοουρίας;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kirileman είπε

Ποια είναι η αιτία της συχνοουρίας;

Όλα τα παραπάνω, από κακή διατροφή, καφές μέχρι και ότι το σκέφτομαι!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, andreas-mits είπε

Η συχνοουρια αυτή ειναι αποτέλεσμα καποιας παθησης? Πχ διαβήτης? Ειναι κατακρατησεις? Ή ψυχολογικό? 

Όπως και να χει, μειωμένη προσληψη υγρων απο την προηγούμενη ημέρα. Να στεγνωσεις. Οχι καφεδες οχι καρπουζια  γενικα οχι διουρητικα. 

Δημοσ.

Υπαρχει και "εξωτερικος" καθετηρας για εμας τους αντρες. Περιπεϊκος οπως λεγεται στην πιατσα.
https://www.skroutz.gr/c/4036/kathetires/f/1394025/peripeikos.html
Βεβαια, και παλι θελεις σωληνωσεις, "σακουλιτσες" κτλ. Σε ενα μεγαλο/κεντρικο φαρμακειο πιστευω οτι θα τα βρεις. 

Γενικα ομως, μηπως να πηγαινες για κανενα τσεκ απ σε γιατρο καλου κακου; Εγω πινω κοντα 4,5 λιτρα νερο τωρα το καλοκαιρι και κανα 3αρι τον χειμωνα, και παλι προβλημα δεν εχω. Δλδ, παω 8-10 φορες στην τουαλετα, αλλα παντα με προγραμμα χωρις κινδυνους.

Δημοσ.

Έχουμε κατουρήσει χύμα σε συναυλίες ουυυυυυ, μια και δυο ;

Βασικά όταν είναι στη σκηνή το 1ο όνομα, δε πάει πολύς κόσμος για κατούρημα 

Τα σημεία κλειδιά είναι οι εναλλαγές τραγουδιστών (πχ σε συναυλία Μάλαμα, σταμάταγε να τραγουδάει ο Σωκρατης και έβγαινε για τραγούδι κάποιος support) 

Ε εκεί γίνεται της Πόπης στις τουαλέτες, όπως επίσης και φυσικά στο τέλος 

Αμα πας όμως για κατούρημα την ώρα των σουξέ, θα είσαι άρχοντας 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...