Ok-jeronimo441 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Την προηγούμενη εβδομάδα δοκιμάζοντας να κατεβάσω μια εφαρμογή διαπίστωσα οτι δεν ήταν δυνατό να την κατεβάσω όπως κάθε φορά με το touch id και ζητούσε να εισάγω κωδικό. Για κακή μου τύχη έπειτα από διάρρηξη στο γραφείο αρχές καλοκαιριού χάθηκαν κάποια αρχεία από το pc που τα αποθήκευα μαζί με άλλα. Δεν είχα δώσει σημασία για να ασχοληθώ θεωρώντας το τελευταίο ζήτημα αυτό μιας και δούλευε κανονικά το κινητό μου. Να ξεκαθαρίσω οτι δεν πρόκεται για κλεμμένες συσκευές ή οτιδήποτε. Δουλεύει κανονικά το τηλέφωνό μου, προσπαθώ όμως να ανακτήσω τους κωδικούς χρησιμοποιώντας το apple id μειλ που είχα δηλώσει και το κινητό όπου μου έρχονται οι κωδικοί της apple και παρόλα αυτά ΔΕΝ προχωράει η διαδικασία. Το δοκίμασα μια φορά πρίν από μια βδομάδα περίπου αλλά ακόμα τίποτα. Το κινητό είναι εργαλείο και το να μην έχω πρόσβαση στο 100% των λειτουργιών μου δένει τα χέρια. Χρησιμοποίησα και την επαλήθευση με τα στοιχεία της κάρτας που έχω στο apple pay και είναι οι συνδρομές μου ΑΛΛΑ ΔΕΝ προχωράει. Μου ζητάει να αναμένω λέγοντας τώρα οτι θα επικοινωνήσουν within 24 ωρών (που το θεωρώ χλωμό). Υπάρχει κάποια εναλλακτική μήπως και σωθώ ; Πραγματικά μεγάλη ταλαιπωρία αλλά δυστυχώς τέτοια γεγονότα απώλειας κωδικών δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις 100%. Έχει κάποιος εμπειρία από τη διαδικασία να με διαφωτίσει ; ευχαριστώ πολύ Με εκτίμηση edit : δοκίμασα τώρα που μου λέει οτι ο λογαριασμός κλειδώθηκε με τα μηδενικά που έχω για το ξεκλείδωμα αλλά μου έγραψε σφάλμα διακομιστή και άγνωστο σφάλμα. ΠΦΦΦΦ τώρα δοκίμασα με τη δεύτερη συσκευή (ένα παλιό 7 που έτρεχε στο ίδιο id) και μου έβγαλε μήνυμα οτι θα είναι διαθέσιμο σε 23 ώρες. Μάλλον είναι καλό σημάδι. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από Ok-jeronimo441
kormos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, Ok-jeronimo441 είπε Καλησπέρα σας, Την προηγούμενη εβδομάδα δοκιμάζοντας να κατεβάσω μια εφαρμογή διαπίστωσα οτι δεν ήταν δυνατό να την κατεβάσω όπως κάθε φορά με το touch id και ζητούσε να εισάγω κωδικό. Για κακή μου τύχη έπειτα από διάρρηξη στο γραφείο αρχές καλοκαιριού χάθηκαν κάποια αρχεία από το pc που τα αποθήκευα μαζί με άλλα. Δεν είχα δώσει σημασία για να ασχοληθώ θεωρώντας το τελευταίο ζήτημα αυτό μιας και δούλευε κανονικά το κινητό μου. Να ξεκαθαρίσω οτι δεν πρόκεται για κλεμμένες συσκευές ή οτιδήποτε. Δουλεύει κανονικά το τηλέφωνό μου, προσπαθώ όμως να ανακτήσω τους κωδικούς χρησιμοποιώντας το apple id μειλ που είχα δηλώσει και το κινητό όπου μου έρχονται οι κωδικοί της apple και παρόλα αυτά ΔΕΝ προχωράει η διαδικασία. Το δοκίμασα μια φορά πρίν από μια βδομάδα περίπου αλλά ακόμα τίποτα. Το κινητό είναι εργαλείο και το να μην έχω πρόσβαση στο 100% των λειτουργιών μου δένει τα χέρια. Χρησιμοποίησα και την επαλήθευση με τα στοιχεία της κάρτας που έχω στο apple pay και είναι οι συνδρομές μου ΑΛΛΑ ΔΕΝ προχωράει. Μου ζητάει να αναμένω λέγοντας τώρα οτι θα επικοινωνήσουν within 24 ωρών (που το θεωρώ χλωμό). Υπάρχει κάποια εναλλακτική μήπως και σωθώ ; Πραγματικά μεγάλη ταλαιπωρία αλλά δυστυχώς τέτοια γεγονότα απώλειας κωδικών δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις 100%. Έχει κάποιος εμπειρία από τη διαδικασία να με διαφωτίσει ; ευχαριστώ πολύ Με εκτίμηση edit : δοκίμασα τώρα που μου λέει οτι ο λογαριασμός κλειδώθηκε με τα μηδενικά που έχω για το ξεκλείδωμα αλλά μου έγραψε σφάλμα διακομιστή και άγνωστο σφάλμα. ΠΦΦΦΦ τώρα δοκίμασα με τη δεύτερη συσκευή (ένα παλιό 7 που έτρεχε στο ίδιο id) και μου έβγαλε μήνυμα οτι θα είναι διαθέσιμο σε 23 ώρες. Μάλλον είναι καλό σημάδι. Επικοινωνείς με την Apple Ελλάδος (εργάσιμες ημέρες και ώρες). Αν και εφόσον ισχύουν τα στοιχεία που είχες δηλώσει. Αριθμός κινητού, εμαιλ και υπάρχει πρόσβαση έστω σε ένα από αυτά θα μπορέσεις να κάνεις ανάκτηση. Αν όχι δεν υπάρχει ελπίδα. Ο χρόνος για την ανάκτηση διαρκεί περίπου 11 ημέρες μετά την δήλωση της διαδικασίας. Μφχ 1
Ok-jeronimo441 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, kormos είπε Επικοινωνείς με την Apple Ελλάδος (εργάσιμες ημέρες και ώρες). Αν και εφόσον ισχύουν τα στοιχεία που είχες δηλώσει. Αριθμός κινητού, εμαιλ και υπάρχει πρόσβαση έστω σε ένα από αυτά θα μπορέσεις να κάνεις ανάκτηση. Αν όχι δεν υπάρχει ελπίδα. Ο χρόνος για την ανάκτηση διαρκεί περίπου 11 ημέρες μετά την δήλωση της διαδικασίας. Μφχ Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, το τηλέφωνο που βρήκα είναι το 21 0300 9960 ;σ ; Ναι τα ευτυχώς τα έχω. θα καλέσω αύριο με την ελπίδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα