Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα συν insomnioi !

Πρόκειται να μετακομίσω και ψάχνω για air condition 18άρι για σαλόνι θα ήθελα να μου πείτε γνώμη  - το σαλόνι είναι μεγάλο για αυτο δεν πάω σε 9000 btu

Μου τράβηξαν την προσοχή  τα εξής 2 :

image.png.ff048a10433d078da8b414663295921a.png

Και η 2η επιλογή μου είναι από Marketplace ελαφρω΄ς μεταχειρισμένο με 5 έτη εγγύηση  το '' Inventor Life 24000BTU ''  , τιμή 500 € .

Άρα οι επιλογές μ είναι είτε το TESLA στα 630€ 18000 btu στο κουτί του  (με όλες τις αξιολογήσεις άψογες στο σκρουτζ- πολλοί αγοραστές δηλωνουν ενθουσιασμένοι όχι απλά ικανοποιημένοι. ) 

ή Invetor life 24000 btu στα 500 € σχεδόν καινούριο με 5 έτη εγγύηση.

Θα δω μεγάλη διαφορά αν πάω στα 24k btu? Δηλάδη υπάρχει ενδεχόμενο να ψύχει και τα πίσω δωμάτια? ή οχι απαραίτητα?

Επίσης με ανεβάζει πολύ στην κατανάλωση  ρεύματος το 24αρι απο το 18αρι?

ΥΓ Το σπίτι διαθέτει 3ΥΔ Σαλόνι κουζίνα για αυτό και ρώτησα αν με το 24άρι κερδίσω θέρμανση και στα πίσω .

Επεξ/σία από british_petrol
Δημοσ.

Καλύτερα μικρότερα και προσαρμοσμένα σε κάθε δωμάτιο.

Τα μεγάλα καίνε περισσότερο και θα έχεις πολλή ψυξη-θέρμανση σε σημεία που ενδεχομένως να μη θες.

Να δεις τα τετραγωνικά του σαλονιού σου πρώτα και μετά βλέπεις τι θα κάνεις. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 28/8/2022 στις 12:32 ΜΜ, british_petrol είπε

Καλησπέρα συν insomnioi !

Πρόκειται να μετακομίσω και ψάχνω για air condition 18άρι για σαλόνι θα ήθελα να μου πείτε γνώμη  - το σαλόνι είναι μεγάλο για αυτο δεν πάω σε 9000 btu

Μου τράβηξαν την προσοχή  τα εξής 2 :

image.png.ff048a10433d078da8b414663295921a.png

Και η 2η επιλογή μου είναι από Marketplace ελαφρω΄ς μεταχειρισμένο με 5 έτη εγγύηση  το '' Inventor Life 24000BTU ''  , τιμή 500 € .

Άρα οι επιλογές μ είναι είτε το TESLA στα 630€ 18000 btu στο κουτί του  (με όλες τις αξιολογήσεις άψογες στο σκρουτζ- πολλοί αγοραστές δηλωνουν ενθουσιασμένοι όχι απλά ικανοποιημένοι. ) 

ή Invetor life 24000 btu στα 500 € σχεδόν καινούριο με 5 έτη εγγύηση.

Θα δω μεγάλη διαφορά αν πάω στα 24k btu? Δηλάδη υπάρχει ενδεχόμενο να ψύχει και τα πίσω δωμάτια? ή οχι απαραίτητα?

Επίσης με ανεβάζει πολύ στην κατανάλωση  ρεύματος το 24αρι απο το 18αρι?

ΥΓ Το σπίτι διαθέτει 3ΥΔ Σαλόνι κουζίνα για αυτό και ρώτησα αν με το 24άρι κερδίσω θέρμανση και στα πίσω .

Δες στο αντίστοιχο τόπικ στο "Μπλα Μπλα". Θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...