british_petrol Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα συν insomnioi ! Πρόκειται να μετακομίσω και ψάχνω για air condition 18άρι για σαλόνι θα ήθελα να μου πείτε γνώμη - το σαλόνι είναι μεγάλο για αυτο δεν πάω σε 9000 btu Μου τράβηξαν την προσοχή τα εξής 2 : Και η 2η επιλογή μου είναι από Marketplace ελαφρω΄ς μεταχειρισμένο με 5 έτη εγγύηση το '' Inventor Life 24000BTU '' , τιμή 500 € . Άρα οι επιλογές μ είναι είτε το TESLA στα 630€ 18000 btu στο κουτί του (με όλες τις αξιολογήσεις άψογες στο σκρουτζ- πολλοί αγοραστές δηλωνουν ενθουσιασμένοι όχι απλά ικανοποιημένοι. ) ή Invetor life 24000 btu στα 500 € σχεδόν καινούριο με 5 έτη εγγύηση. Θα δω μεγάλη διαφορά αν πάω στα 24k btu? Δηλάδη υπάρχει ενδεχόμενο να ψύχει και τα πίσω δωμάτια? ή οχι απαραίτητα? Επίσης με ανεβάζει πολύ στην κατανάλωση ρεύματος το 24αρι απο το 18αρι? ΥΓ Το σπίτι διαθέτει 3ΥΔ Σαλόνι κουζίνα για αυτό και ρώτησα αν με το 24άρι κερδίσω θέρμανση και στα πίσω . Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από british_petrol
tvkal Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Καλύτερα μικρότερα και προσαρμοσμένα σε κάθε δωμάτιο. Τα μεγάλα καίνε περισσότερο και θα έχεις πολλή ψυξη-θέρμανση σε σημεία που ενδεχομένως να μη θες. Να δεις τα τετραγωνικά του σαλονιού σου πρώτα και μετά βλέπεις τι θα κάνεις. 1
british_petrol Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα το σαλόνι ειναι 39 τ.μ. άρα θα μπορούσα να βάλω και 12.000 btu ?
turbakiasss Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Στις 28/8/2022 στις 12:32 ΜΜ, british_petrol είπε Καλησπέρα συν insomnioi ! Πρόκειται να μετακομίσω και ψάχνω για air condition 18άρι για σαλόνι θα ήθελα να μου πείτε γνώμη - το σαλόνι είναι μεγάλο για αυτο δεν πάω σε 9000 btu Μου τράβηξαν την προσοχή τα εξής 2 : Και η 2η επιλογή μου είναι από Marketplace ελαφρω΄ς μεταχειρισμένο με 5 έτη εγγύηση το '' Inventor Life 24000BTU '' , τιμή 500 € . Άρα οι επιλογές μ είναι είτε το TESLA στα 630€ 18000 btu στο κουτί του (με όλες τις αξιολογήσεις άψογες στο σκρουτζ- πολλοί αγοραστές δηλωνουν ενθουσιασμένοι όχι απλά ικανοποιημένοι. ) ή Invetor life 24000 btu στα 500 € σχεδόν καινούριο με 5 έτη εγγύηση. Θα δω μεγάλη διαφορά αν πάω στα 24k btu? Δηλάδη υπάρχει ενδεχόμενο να ψύχει και τα πίσω δωμάτια? ή οχι απαραίτητα? Επίσης με ανεβάζει πολύ στην κατανάλωση ρεύματος το 24αρι απο το 18αρι? ΥΓ Το σπίτι διαθέτει 3ΥΔ Σαλόνι κουζίνα για αυτό και ρώτησα αν με το 24άρι κερδίσω θέρμανση και στα πίσω . Δες στο αντίστοιχο τόπικ στο "Μπλα Μπλα". Θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα