Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ αρκετά λόγω δουλειάς/σπουδών. Ανακοινώσεις που ανεβαίνουν κατευθείαν εκεί (βγήκε βαθμός, κάτι που είπε ο καθηγητής, ακύρωση μαθήματος κτλ), δουλειά (μηνύματα από αφεντικό, ποσταρίσματα της δουλειάς κτλ). Κάπως με κούρασε. Με έναν περίεργο τρόπο με άγχωνε. Ήταν μια προέκταση του άγχους της δουλειάς. Περιόρισα εδώ και1-2 εβδομάδες την χρήση του. Κοιτάω κυρίως messenger και δεν ασχολούμαι με κάτι άλλο. Με έκανε να νιώσω πολύ καλύτερα, ίσως αξίζει να το δοκιμασει κάποιος που το σκέφτεται.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

ισχύει. τουλάχιστον ενα πολύ σκληρό φίλτρο χρειάζεται, να μένουν μόνο όσα πραγματικά σε ενδιαφέρουν. 

Αλλά αυτό ελάχιστοι αντέχουν να το κάνουν πλέον. 

Να αποφύγεις πχ ποστ με καφέδες, βόλτες, γνωμικά, ψεκ, οργή για τα πάντα,  οπαδικα κ άλλα όμορφα :)

• Like 3
Δημοσ.

εγώ δεν μπορώ το άλλο, που σε κάνουν αίτημα φιλίας γνωστοί και μετά δεν σου μιλάνε καθόλου.

απενεργοποιούν τη συνομιλία, κλειδώνουν λίστα φίλων και φωτογραφίες

μόνο 4 άτομα έχω από τη δουλειά που μιλάμε πρωί βράδυ και την οικογένεια. και σελίδες που ενδιαφέρομαι . τίποτα άλλο. δοκιμάστε το αξίζει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rodosf1 είπε

ισχύει. τουλάχιστον ενα πολύ σκληρό φίλτρο χρειάζεται, να μένουν μόνο όσα πραγματικά σε ενδιαφέρουν. 

Αλλά αυτό ελάχιστοι αντέχουν να το κάνουν πλέον. 

Να αποφύγεις πχ ποστ με καφέδες, βόλτες, γνωμικά, ψεκ, οργή για τα πάντα,  οπαδικα κ άλλα όμορφα :)

Αυτό που είπες. Έχει πάρα πολλά άσχετα. Έχω και αρκετούς συνεργάτες οπότε παρότι δεν είναι επαγγελματικό το προφίλ δεν είναι καθόλου αυθόρμητη η φάση και καταλήγω να μην ανεβάζω τίποτα. Όλο κάποιος έχει γενέθλια που ούτε γεια δεν λέμε. Το μόνο που μαρέσει είναι οι ειδήσεις, θεωρώ ενημερώνομαι πολύ γρήγορα. Το άλλο που δεν μπορώ (ινστα κυρίως) είναι κάτι και καλά ψαγμένα stories/post με μια γωνία από ένα καφέ, κάπως περίεργο φωτισμό που δεν είναι καν στη φωτό αυτός που ακολουθείς. Δηλαδή κάνω follow τον Χ φίλο/γνωστό και αντί να βλέπω αυτόν έχει 100 άσχετα και λεω ότι τι; Νομίζει πως έκανε κάποιο ωραίο ποστ; Η τα live. Πάνε στην Υ συναυλία και πατάνε το live. Ότι πρόκειται κάποιος να κάτσει να δει το πιξελιασμένο με κακό ήχο live του τάδε συγκροτήματος από το κινητό της κυρά Λίτσας. Αν ήταν τόσο καλό δεν θα χε καν το μυαλό της στο κινητό.

Δημοσ.

Έχω πάνω από χρόνο που δεν έχω στο τηλέφωνο ούτε facebook ούτε messenger  και στο pc δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου πλέον,εννοείται για φίλους όσοι είναι γνωστοί και μιλάμε και στον δρόμο και από σελίδες ότι με ενδιαφέρει για να μην υπάρχει περιττή πληροφορία αλλά περα από αυτό το facebook συνεχίζει το κάνει με διαφημίσεις διαφορά προτεινόμενα και likes σε σελίδες που δεν έγιναν ποτέ και άλλα πόσα για αυτό και δεν ασχολούμαι πλέον γιατί δεν έχεις τον έλεγχο στο facebook 

Δημοσ.

Δεν γραφτηκα ποτε στο facebook ή στο insta ή γενικοτερα σε αλλα social media. Εχω ενα προφιλ με ονομα τρεχα γυρευε και φωτο εναν πινακα για να κανω like σε οτι ανεβαζει η εταιρεια που δουλευω. Μου το φτιαξανε δηλαδη. Με οποιον θελω να εχω επαφη εχω. Δεν θελω να με ψαχνουν και να εχω να χειριστω αιτηματα κτλ. Να ανεβασω που ειμαι τι εκανα και διαφορες φιλοσοφιες ουτε για αστειο. 

Σε λιγο βεβαια ελπιζω να αργησει αυτο θα κανω φιλες τις κορες μου για να τσεκαρω. Αναγκαιο κακο!

Δημοσ.
Στις 28/8/2022 στις 8:54 ΜΜ, Uptheirons είπε

Δεν γραφτηκα ποτε στο facebook ή στο insta ή γενικοτερα σε αλλα social media. Εχω ενα προφιλ με ονομα τρεχα γυρευε και φωτο εναν πινακα για να κανω like σε οτι ανεβαζει η εταιρεια που δουλευω. Μου το φτιαξανε δηλαδη. Με οποιον θελω να εχω επαφη εχω. Δεν θελω να με ψαχνουν και να εχω να χειριστω αιτηματα κτλ. Να ανεβασω που ειμαι τι εκανα και διαφορες φιλοσοφιες ουτε για αστειο. 

Σε λιγο βεβαια ελπιζω να αργησει αυτο θα κανω φιλες τις κορες μου για να τσεκαρω. Αναγκαιο κακο!

Και θα ανεβαζουν με Απόκρυψη απο σενα :P

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω fb 13 χρόνια και αυτό που έχω να πω περισσότερο για τις περισσότερες απόψεις που διαβάζω εδώ και χρόνια είναι ότι γκρινιάζουμε τζάμπα. 

Σε κάποια πράγματα με οφέλησε αρκετά, γνωριμία με συμπασχοντες ως πασχων από σπάνια παθηση που οι περισσότεροι γιατροί μόνο από τα βιβλία την γνωρίζουν και δεν έχουν πέσει σε προσωπική περιπτωση ασθενούς αν δεν δουλεύουν σε μεγάλο νοσοκομείο. Ομάδες και γκρουπ για ΑμΕΑ και ατομα με χρόνιες παθήσεις, από εκεί έμαθα δικαιώματα και πάρα πολλά που δεν παίζει να τα είχα μάθει, βοήθησα κόσμο και με βοήθησε. 

Κατά τα άλλα, διαφορα ποσταρισματα και σχόλια με διάφορους άγνωστους για πλάκα χαβαλέ και να περνάμε την ώρα μας. Από συμμαθητές όσους γνώρισα γνώρισα και μίλησα. 

Τώρα τσακωμοι με άλλους, μπλοκ και διαγραφές. Ανωμαλοι, περίεργοι, εγκληματίες, κακοποιοί, βρισίδια κτλ, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με όλα τα social media. Τα ίδια γινόντουσαν και με irc, msn, Skype κτλ. 

Και εγώ υπήρχαν φάσεις της ζωής μου που το απενεργοποιησα για μικρό διάστημα, αλλά δεν μου έφταιγε το fb, εγώ είχα πρόβλημα. Το fb δεν το ανοίγεις για να δείξεις ότι είσαι καλά περνάς μια χαρά ούτε να προσπαθείς να το δείξεις αν δεν είσαι καλα, κάνεις αυτό που θέλεις δεν σου υπαγορεύει κάνεις τι να ποσταρεις. 

Ο καθένας καθορίζει τι πράγματα θέλει να κάνει με αυτό. Γενικά τα άτομα που είχα add ήταν από 50 ως 80, χωρίς λόγο και έτσι ξεκάρφωτα δεν κάνω κανεναν add εκτός αν μου στείλει κανένα μήνυμα και μου πει τι θέλει.

Η αλήθεια πάντως είναι πως όσο περνάνε τα χρόνια, μειώνεται ο αριθμός και ο βαθμός ενασχόλησης όσων ασχολούνται με αυτό σε φάση που μέσα στο 2030 αν δεν έχει συμβεί καμία κοσμοιστορικη αλλαγή θα είναι ένα νεκροταφείο κλειστών και παρατημενων προφίλ. 

Σίγουρα ο Ζουκενμπεργκ δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι κάτι θα σκεφτεί να κάνει. 

Στις 28/8/2022 στις 12:28 ΜΜ, valadsk είπε

εγώ δεν μπορώ το άλλο, που σε κάνουν αίτημα φιλίας γνωστοί και μετά δεν σου μιλάνε καθόλου.

απενεργοποιούν τη συνομιλία, κλειδώνουν λίστα φίλων και φωτογραφίες

μόνο 4 άτομα έχω από τη δουλειά που μιλάμε πρωί βράδυ και την οικογένεια. και σελίδες που ενδιαφέρομαι . τίποτα άλλο. δοκιμάστε το αξίζει.

Εντάξει αυτά τα άτομα που έτυχες, δηλαδή είναι γνωστοί που σε κάνουν add και μετά δε μιλάνε κλείνουν την δυνατότητα  συζήτησης και μηνύματος κτλ, είναι περιπτωσαρες. 

Η λίστα φίλων, υπάρχει επιλογή στο κάθε προφίλ και την έχεις κρυφή, και εγώ έτσι την έχω, δεν θέλω να μπορεί να βλέπει ο άλλος ποιους έχω add, αν τύχει και έχετε κοινούς φίλους τότε θα στους εμφανίζει το fb και θα δεις ποιοι είναι, αυτό βοηθάει σε περιπτωσεις με συμμαθητές κτλ. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1
Δημοσ.

Για να καταλάβεις πόσο γτπ είναι όλα αυτά.

Πήγα προχτές στο νεκροταφείο στον μπαμπα μου.

Είναι ένας τύπος δίπλα μου έχει χάσει την μητέρα του, είχαμε γνωριστεί.

6 η ώρα το απόγευμα, σκάει με γκόμενα. Η γκόμενα φτιαγμένη όσο δεν πάει, νύχια, μαλλια, make up, φρύδια κλπ. Φόρεμα λες και πάει στον Βέρτη.

Στην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως ήρθε κατευθείαν απο την δουλειά, αλλά μου λέει η αδερφή μου ότι δεν είναι ντύσιμο για δουλειά αυτό, καθώς το φόρεμα είχε σκίσιμο στις άκρες κάτω απο τα χέρια. Παπούτσια ακριβά.

Η τύπισα άρχισε να βγάζει φωτογραφίες, όταν άναβε το καντηλάκι ο τύπος, όταν άναβε το θυμιατό, όταν αυτή ψιλοκαθάριζε τον τάφο, έβγαλε 5-6 σέλφι

Σίγουρα θα ανέβασε τις φωτογραφίες σε κανα FB, Insta με το πιο ηλίθιο γνωμικό του στυλ : "Ζήσε την ζωή σου στο έπακρο" ή "Η ζωή είναι μικρή, δώσε της νόημα"

500 likes.

• Sad 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

Για να καταλάβεις πόσο γτπ είναι όλα αυτά.

Πήγα προχτές στο νεκροταφείο στον μπαμπα μου.

Είναι ένας τύπος δίπλα μου έχει χάσει την μητέρα του, είχαμε γνωριστεί.

6 η ώρα το απόγευμα, σκάει με γκόμενα. Η γκόμενα φτιαγμένη όσο δεν πάει, νύχια, μαλλια, make up, φρύδια κλπ. Φόρεμα λες και πάει στον Βέρτη.

Στην αρχή σκέφτηκα ότι ίσως ήρθε κατευθείαν απο την δουλειά, αλλά μου λέει η αδερφή μου ότι δεν είναι ντύσιμο για δουλειά αυτό, καθώς το φόρεμα είχε σκίσιμο στις άκρες κάτω απο τα χέρια. Παπούτσια ακριβά.

Η τύπισα άρχισε να βγάζει φωτογραφίες, όταν άναβε το καντηλάκι ο τύπος, όταν άναβε το θυμιατό, όταν αυτή ψιλοκαθάριζε τον τάφο, έβγαλε 5-6 σέλφι

Σίγουρα θα ανέβασε τις φωτογραφίες σε κανα FB, Insta με το πιο ηλίθιο γνωμικό του στυλ : "Ζήσε την ζωή σου στο έπακρο" ή "Η ζωή είναι μικρή, δώσε της νόημα"

500 likes.

Εμ, για κάτι τέτοιες και πολλές άλλες συμπεριφορές δεν φταίει το μέσο αλλά ο άνθρωπος. 

Και εγώ πριν χρόνια είχα βγάλει φωτογραφίες τον οικογενειακό μας τάφο, κράτησα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή μου, το fb και το Internet δεν έχει καμία δουλειά με αυτά που δεν αφορούν κανέναν άλλον. 

Η γκόμενα μάλλον θα πήγαινε σε γλέντι μετά αλλιώς πρέπει να είναι τελείως χαζή να ντυθεί έτσι, και σε κηδεία να πας ντυμμένη έτσι θα φας κραξιμο από συγγενείς. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...