Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες ρωτησα για pandora το απλο κιτ παει στα 250 και επιπλεον πληρωνεις καθε χρονο 100 ευρω περιπου και εχεις απολθτη ενημερωση/ειδοποιησεις χωρις αλλο κοστος με sms και επισης μπορεις να βλεπεις στο gps καθε στιγμη που βρισκεται,γενικα τοσο πανε???

εχει βαλει κανεις να μας πει αποψεις και αν αξιζει,επισης αυτο ποου αναφερουν τα παιδια περι μπαταριας μπορει στο μελλον να δημιουργησει θεμα?οτι δηλ την ταλαιπωρει παραπανω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, di maria kun είπε

παιδες ρωτησα για pandora το απλο κιτ παει στα 250 και επιπλεον πληρωνεις καθε χρονο 100 ευρω περιπου και εχεις απολθτη ενημερωση/ειδοποιησεις χωρις αλλο κοστος με sms και επισης μπορεις να βλεπεις στο gps καθε στιγμη που βρισκεται,γενικα τοσο πανε???

εχει βαλει κανεις να μας πει αποψεις και αν αξιζει,επισης αυτο ποου αναφερουν τα παιδια περι μπαταριας μπορει στο μελλον να δημιουργησει θεμα?οτι δηλ την ταλαιπωρει παραπανω

τοσο πανω κατω +/- το μονο κακο που εχει αν δεν κουνας το μηχανακη αρκετο καιρο την μπαταρια την αδειαζει στο πι και φι

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, di maria kun είπε

Τζαμπα λεφτα ο συναγερμος. Και εγω εβαλα στο forza 750 καπου στα 200 250 εδωσα κανα δυο μηνες τον ενεργοποιουσα αλλα μου τρωει την μπαταρια. Τωρα ουτε καν τον ενεργοποιω.

Στις αλλες δυο που εχω ( εμπορικοτατες ) ουτε εχω βαλει. Κλειστο παρκιγκ εχω συν οποτε παω τις βαζω σε πολυσυχναστα μερη. Πχ παω πειραια τις παρκαρω εξω απο τα μπερσκα , γλυφαδα το ιδιο πανω σε πεζοδρομο ( ναι σε πεζοδρομους πειτε οτι θελετε ) δεν υπάρχει θεμα να τις κλεψουν. Παω για καφε πχ τις βαζω σε σημειο να τις βλεπω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, mp123 είπε

Τζαμπα λεφτα ο συναγερμος. Και εγω εβαλα στο forza 750 καπου στα 200 250 εδωσα κανα δυο μηνες τον ενεργοποιουσα αλλα μου τρωει την μπαταρια. Τωρα ουτε καν τον ενεργοποιω.

Στις αλλες δυο που εχω ( εμπορικοτατες ) ουτε εχω βαλει. Κλειστο παρκιγκ εχω συν οποτε παω τις βαζω σε πολυσυχναστα μερη. Πχ παω πειραια τις παρκαρω εξω απο τα μπερσκα , γλυφαδα το ιδιο πανω σε πεζοδρομο ( ναι σε πεζοδρομους πειτε οτι θελετε ) δεν υπάρχει θεμα να τις κλεψουν. Παω για καφε πχ τις βαζω σε σημειο να τις βλεπω. 

Από την στηγμη που έχεις κλειστό πάρκινγκ κλπ ναι είναι όντος πεταμένα λεφτά αλλά όταν είναι έξω στον δρόμο μόνημα μπορεί ναι το gps είναι overkill αλλά κ σε τι που να γκαρίζει δεν είναι, πάντα σε συνδιασμο με καλό disk lock μην σου πω και πίσω και μπρος

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Black Demis είπε

Από την στηγμη που έχεις κλειστό πάρκινγκ κλπ ναι είναι όντος πεταμένα λεφτά αλλά όταν είναι έξω στον δρόμο μόνημα μπορεί ναι το gps είναι overkill αλλά κ σε τι που να γκαρίζει δεν είναι, πάντα σε συνδιασμο με καλό disk lock μην σου πω και πίσω και μπρος

Αν δεν ειχα κλειστο παρκιγκ δεν θα ειχα μηχανη. Αλλοιως θα νοικιαζα αν δεν ειχα. 

Το disk lock  δεν το θεωρω καλη λυση. Μονο ζημια μπορει προκαλεσει. Μια αλυσιδα η ενα πεταλο ειναι καλυτεεο πιστευω.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mp123 είπε

Αν δεν ειχα κλειστο παρκιγκ δεν θα ειχα μηχανη. Αλλοιως θα νοικιαζα αν δεν ειχα. 

Το disk lock  δεν το θεωρω καλη λυση. Μονο ζημια μπορει προκαλεσει. Μια αλυσιδα η ενα πεταλο ειναι καλυτεεο πιστευω.

αυτό... πολλές μηχανές καλύτερα να μην της εχεις αν δεν της εχεις σε κλειστό παρκινγ  (τώρα έμαθαν και άλλο κόλπο σε ακολουθούν με μηχανή 2 καβαλο με το που σταματήσεις και δεν έχει κόσμο σου κλείνουν τον δρόμο τραβάνε όπλο..... και τόλμα να μην δώσεις τα κλειδια...... φτάσαμε και εκει πλεον)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, mp123 είπε

πιθανον θα παω για adv350 και περαν της κομψοτητας ειναι και ξεχωριστη κατηγορια και σκαει καλα σε ματια ληστων αυτο φοβαμαι,εγω εχω ανοιχτη πηλωτη με γκαραζοπορτα και το παρκαρουμε στα 5 μετρα μεσα σε μια γωνια αλλα στα 20 χρονια που μενω εκει εχουν κλεψει ενα παπι απο μενα και ενα ακομα παπι απο αλλον ενα που κατοικει στην πολυκατοικια.Παντορα εβαλες??δηλ αν τον ενεργοποιω μονο τα βραδια ποσο να καιει...

7 ώρες πριν, mp123 είπε

γιατι το λες αυτο?εχει με εκατονταδες θετικες στο σκρουτζ

Επεξ/σία από di maria kun
Δημοσ.
1 ώρα πριν, di maria kun είπε

πιθανον θα παω για adv350 και περαν της κομψοτητας ειναι και ξεχωριστη κατηγορια και σκαει καλα σε ματια ληστων αυτο φοβαμαι,εγω εχω ανοιχτη πηλωτη με γκαραζοπορτα και το παρκαρουμε στα 5 μετρα μεσα σε μια γωνια αλλα στα 20 χρονια που μενω εκει εχουν κλεψει ενα παπι απο μενα και ενα ακομα παπι απο αλλον ενα που κατοικει στην πολυκατοικια.Παντορα εβαλες??δηλ αν τον ενεργοποιω μονο τα βραδια ποσο να καιει...

αα θα παρεις και εμποιρκη μηχανη και θα την εχεις ετσι...... αν την παρεις γνωμη μου κλειστο παρκινγ καπου να πληρωνεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, di maria kun είπε

Στην χοντα τον τοποθετησαν να ειναι συμβατος   ουτς ξερω τι ειναι. 

Αν δεν παω βολτα το 750 το πολύ 7 μερες παει η μπαταρια.

Disk lock οχι. Αν σπασουν κλειδαρια τιμονιου και την τσουλισουν θα παρεος στο χερι δισκοπλακες δαγκανες κλπ. Καλυτερα μια κουλουρα η ενα πεταλο. 

Δημοσ.

Αυτά συμβαίνουν αν μένεις στην Αθήνα. Δεν μπορείς να χαρείς ούτε την μοτοσυκλέτα σου.

Αν μένεις σε κανένα χωριό στην επαρχεία δεν χρειάζεται ούτε να την κλειδώνεις. 😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...