Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Σκοπεύω να αγοράσω ένα σκούτερ άμεσα. Ακούω ότι οι εργοστασιακοι συναγερμοί δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και συνήθως δεν έχουν gps. Σκοπεύω να βάλω έναν με gps. 

Μπορείτε να μου πείτε αρχικά ο τρόπος λειτουργίας είναι μόνο με τεχνολογία κάρτας sim στην οποία βάζω κάθε μήνα mb? Και επίσης να μου προτείνετε κάποιο επώνυμο συστημα

Δημοσ.

Κανενα συστημα δεν ειναι αξιόπιστο αν παρκάρεις στο δρόμο.

Ενας καλος συναγερμος ειναι της Pandora με sim και συνδεση με τον server της εταιρείας οπότε και να στον μπλοκάρουν σου έρχεται ειδοποίηση 

Δημοσ.

Να δεις αν το scooter έχει αναμονή κ ο συναγερμός που θα πάρεις αν έχει αντάπτορα για την αναμονή. Γιατί αλλιώς έχει κόψε ράψε καλώδια με ότι συνεπάγεται. Επίσης μεγάλη ακινησία πρόβλημα στη μπαταρία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α) αν το παρκάρεις  στο δρόμο και ειναι καποιο εμπορικό scooter οτι και να βάλεις......... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ .....
β) δεν εχεις και παρα πολλές επιλογές ειναι η pandora moto v3 η starline v67 (και τα δυο ειναι με αγάπη απο την ρωσια μελετημένα συστήματα)
γ) οτι και να βαλεις να το βαλει ενας σωστό ηλεκτρολόγος (μην τσιγκουνεύεσαι )

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Κανενα συστημα δεν ειναι αξιόπιστο αν παρκάρεις στο δρόμο.

8 ώρες πριν, Black Demis είπε

α) αν το παρκάρεις  στο δρόμο και ειναι καποιο εμπορικό scooter οτι και να βάλεις......... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ .....

να ρωτήσω κατι σε αυτο,και εγω επεσα θυμα κλοπης παλια,ειχα ενα παπακι το εξαφανισαν μερα μεσημερι,πιθανον το εβαλαν μπρος με κατσαβιδι η απλα το πηρα σηκωτο σε κανα απο αυτα τα τρικυκλα τους και μεσα σε λιγα λεπτα το κομματιαζουν για ανταλλακτικα η το χρησιμοποιουν σε μελλοντικες κλοπες,ομως πχ ενα φορτζα η ενα xmax ενα δηλ κινητο περιπτερο οπως τα αποκαλουν λογω βαρους και ογκου δεν ειναι και απο την φυση του πιο δυσκολο να κλαπει??Επισης,περα απο τους ρομα που αναφερω που βαρανε παπακια ισως λεω ισως να υπαρχει και στην ελλαδα μια κατηγορια ΄'gone in60 seconds'' που να βαρανε χαγιαμπουσα και αλλα ακριβα αλλα ενα midrange ογκωδες των 5000 δεν ειναι πως να το πω...μη value for money and time για κλοπη??

Δημοσ.
2 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

να ρωτήσω κατι σε αυτο,και εγω επεσα θυμα κλοπης παλια,ειχα ενα παπακι το εξαφανισαν μερα μεσημερι,πιθανον το εβαλαν μπρος με κατσαβιδι η απλα το πηρα σηκωτο σε κανα απο αυτα τα τρικυκλα τους και μεσα σε λιγα λεπτα το κομματιαζουν για ανταλλακτικα η το χρησιμοποιουν σε μελλοντικες κλοπες,ομως πχ ενα φορτζα η ενα xmax ενα δηλ κινητο περιπτερο οπως τα αποκαλουν λογω βαρους και ογκου δεν ειναι και απο την φυση του πιο δυσκολο να κλαπει??Επισης,περα απο τους ρομα που αναφερω που βαρανε παπακια ισως λεω ισως να υπαρχει και στην ελλαδα μια κατηγορια ΄'gone in60 seconds'' που να βαρανε χαγιαμπουσα και αλλα ακριβα αλλα ενα midrange ογκωδες των 5000 δεν ειναι πως να το πω...μη value for money and time για κλοπη??

Αν σε 1 λεπτό μπορείς να βάλεις τσέπη ακόμα και 100€, μια χαρά Value for money είναι όλα. Εσύ απλά θες να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν κινδυνεύεις.  

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Αν σε 1 λεπτό μπορείς να βάλεις τσέπη ακόμα και 100€, μια χαρά Value for money είναι όλα. Εσύ απλά θες να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν κινδυνεύεις.  

καταλαβα αρα pandora kαι ο θεος βοηθος

Δημοσ.
9 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Αν είναι πχ ένα tmax το βάζουν στο μάτι έρχονται με φορτιγο 4 5 άτομα με οηιγονοκολληση κλωβουν τον αλυσίδα που είναι δεμένο στην γη το σηκώνουν το πετάνε στο φορτιγο που κωβει και το gps και όλα αυτά σε λιγότερο από 2 λεπτά

• Like 1
Δημοσ.

παιδες να ρωτησω κατι ακυρο που ισως να κουμπωνει,μπορουμε να κανουμε ασφαλεια κλοπης για μηχανη???δεν γνωριζω πως λειτουργει η φαση αν μενεις δενδροποταμο η μενιδι μπορει να αρνηθουν....αλλα με ενα απλο γκουγκλ λεει πως καποιες ασφαλιστικες κανουν με μονη προυποθεση αν η αξια της ειναι ανω των5000,εγω πχ ψαχνομαι για φορτζα καινουριο που παει στα 6500.

Και αν εχει κανει καποιο παιδι ποσο επιπλεον ειναι το κοστος

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

καταλαβα θα παρω ενα κιμκο να κοιμαμαι ησυχος

μην σου πω και ποιο άγνωστη μαρκα να πας......

2 λεπτά πριν, di maria kun είπε

παιδες να ρωτησω κατι ακυρο που ισως να κουμπωνει,μπορουμε να κανουμε ασφαλεια κλοπης για μηχανη???δεν γνωριζω πως λειτουργει η φαση αν μενεις δενδροποταμο η μενιδι μπορει να αρνηθουν....αλλα με ενα απλο γκουγκλ λεει πως καποιες ασφαλιστικες κανουν με μονη προυποθεση αν η αξια της ειναι ανω των5000,εγω πχ ψαχνομαι για φορτζα καινουριο που παει στα 6500.

Και αν εχει κανει καποιο παιδι ποσο επιπλεον ειναι το κοστος

εμενα δεν μου εκαναν καν (καμια εταιρεια) και δεν εχω καποια μηχανη που την κλεβουν καθε μερα........

• Like 1
Δημοσ.

Κανουν ασφαλεια κλοπης μερικες, αλλα αν ακουσεις τις τιμες, λες δεν πειράζει ας την κλέψουν.

Γιατι σε ενα δυο χρόνια θα εχεις δωσει την αξία της στην ασφαλιστική 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Κανουν ασφαλεια κλοπης μερικες, αλλα αν ακουσεις τις τιμες, λες δεν πειράζει ας την κλέψουν.

Γιατι σε ενα δυο χρόνια θα εχεις δωσει την αξία της στην ασφαλιστική 

εγω 2 μηνες έψαχνα 2 προτάσεις μονο είχα (άλλοι άκυρο έριξαν) τημη...... να πω............. σε ενα μιση χρονο ξανα έβγαινε η μηχανή (

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...