Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 31/8/2022 στις 12:16 ΜΜ, doll είπε

Εχει κανείς εμπειρία από συσκευές candy? από το service? βλέπω και πλυντήριο/στεγνωτήριο που τα έχει σε προσιτές τιμές....

Πηρα candy φουρνο στο χωριο φετος τον Αυγουστο. Ειναι άριστος! ψηνει γρηγορα, δυνατα και νοστιμα. Εχει και soft close πόρτα. Εστίες πήρα Pitsos. Τουμπανο και αυτες. Ταχυτατες.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 11/10/2022 στις 7:27 ΜΜ, Basilhs23___ είπε

Την πρωτοείδα πριν 4 χρόνια με κάτι πάμφθηνα κλιματιστικά. Για μενα πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια ακόμα και να μαζευτεί σημαντικό feedback και κριτικές. Με τόσο φθηνά κλιματιστικά που έβλεπα δεν θα εμπιστευομουν να δώσω τα λεφτά μου. Για το ψυγείο σου κτλ, εύχομαι να κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο πολύ, θα μπορείς να κρίνεις σε 3 ως 5 έτη καλύτερα. 

ειναι ηδη στον 1ο χρονο και τα 2, κανενα θεμα, ειδικα το πλυντηριο καθε μερα δουλευει... και τα 2 βεβαια ειναι made in turkey...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Beefeater είπε

ειναι ηδη στον 1ο χρονο και τα 2, κανενα θεμα, ειδικα το πλυντηριο καθε μερα δουλευει... και τα 2 βεβαια ειναι made in turkey...

Και αυτα made in turkey.... Τι γίνεται επιτέλους. Οτιδήποτε οικοσκευή βλέπουμε εκεί φτιάχνετε. Έχω ήδη γνωση με κουζινακια και φουρνακια της Gruppe, κουζίνες υγραερίου Ferre, Calfer gas, Dina gas... Αφυγραντηρες F&U. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Και αυτα made in turkey.... Τι γίνεται επιτέλους. Οτιδήποτε οικοσκευή βλέπουμε εκεί φτιάχνετε. Έχω ήδη γνωση με κουζινακια και φουρνακια της Gruppe, κουζίνες υγραερίου Ferre, Calfer gas, Dina gas... Αφυγραντηρες F&U. 

και τα μισα φωτιστικα στο σπιτι μου, παλι made in turkey... καλα κανουν, αυτοι ειναι σοβαρη χωρα με εργοστασια... εμεις δημοσιοι υπαλληλοι

Δημοσ.
Στις 14/10/2022 στις 7:41 ΠΜ, Beefeater είπε

και τα μισα φωτιστικα στο σπιτι μου, παλι made in turkey... καλα κανουν, αυτοι ειναι σοβαρη χωρα με εργοστασια... εμεις δημοσιοι υπαλληλοι

Ας μην τα αγοράζουμε

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρόσφατα διαλεξε η γυναικα μου ενα σχετικα φτηνο σετ εντοιχισμού CANDY (φούρνο - εστίες: fct615xl + ch64fc ). Πηγα και τα ειδα κι εγώ, τα κλείσαμε αφου ειδα και την 10ετη (?) εγγύηση και  μας εφεραν τον φούρνο με στραβη την πόρτα > μαλλον θα τους επεσε στη μεταφορά !!

Τον πηραν πίσω και τωρα βλεπω κατι περιεργες κουκκίδες- σημαδια κατω απο το κρύσταλλο της κεραμικής στο ενα ματι που χρησιμοποίησαμε που φανηκαν μετα απο δυο μόλις χρήσεις.

Σκέφτομαι την τοποθέτηση που έγινε με διαφανη σιλικόνη αλλιως θα την πηγαινα κι αυτη για αντικατάσταση!!!

Φυσικά και εδώ ο Ιταλός είναι made in TURKEY με μεγάλα γράμματα!!

Ακούω για την ΠΥΡΑΜΙΣ ότι αγορασε τον εξοπλισμο του παλιου εργοστασιου της ΠΙΤΣΟΣ και ότι ηδη κατασκευαζει λευκές συσκευές εκεί. Αληθεύει ?

Η κατασταση, ειδικα στις λευκές συσκευές, με εργοστασια, εταιρειες κλπ εχει γίνει χαωδης και η ποιοτητα τους εχει πεσει στο ναδιρ.Τουλάχιστον να υποστηριξουμε μια ελληνική εταιρεια, ειδικα μαλιστα αν κατασκευαζει εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Πρόσφατα διαλεξε η γυναικα μου ενα σχετικα φτηνο σετ εντοιχισμού CANDY (φούρνο - εστίες: fct615xl + ch64fc ). Πηγα και τα ειδα κι εγώ, τα κλείσαμε αφου ειδα και την 10ετη (?) εγγύηση και  μας εφεραν τον φούρνο με στραβη την πόρτα > μαλλον θα τους επεσε στη μεταφορά !!

Τον πηραν πίσω και τωρα βλεπω κατι περιεργες κουκκίδες- σημαδια κατω απο το κρύσταλλο της κεραμικής στο ενα ματι που χρησιμοποίησαμε που φανηκαν μετα απο δυο μόλις χρήσεις.

Σκέφτομαι την τοποθέτηση που έγινε με διαφανη σιλικόνη αλλιως θα την πηγαινα κι αυτη για αντικατάσταση!!!

Φυσικά και εδώ ο Ιταλός είναι made in TURKEY με μεγάλα γράμματα!!

Ακούω για την ΠΥΡΑΜΙΣ ότι αγορασε τον εξοπλισμο του παλιου εργοστασιου της ΠΙΤΣΟΣ και ότι ηδη κατασκευαζει λευκές συσκευές εκεί. Αληθεύει ?

Η κατασταση, ειδικα στις λευκές συσκευές, με εργοστασια, εταιρειες κλπ εχει γίνει χαωδης και η ποιοτητα τους εχει πεσει στο ναδιρ.Τουλάχιστον να υποστηριξουμε μια ελληνική εταιρεια, ειδικα μαλιστα αν κατασκευαζει εδώ.

ναι ισχυει. Μαλιστα εχει αλλαξει και το σαιτ της η πυραμις και πλεον γραφει και για λευκες συσκευες. Eργοστασιο ειναι στα οινοφυτα

Επεξ/σία από vamvakoolas
Δημοσ.
Στις 28/8/2022 στις 8:49 ΠΜ, SakafliaC είπε

Με τον πόνο μου παίζεις, ποια Miele ρε φίλε 🤪

Προφανώς και είναι η κορυφαία, αλλά είναι 30% πάνω απ τη δεύτερη και σε τιμή. Μιλάμε για εντελώς άλλο επίπεδο.

Σε εξοχικό θα μπουν τα πράγματα, δε θέλω έτσι κι αλλιώς ν ανέβω τόσο.

Εγώ πάντως έχω ακοούσει Miele να σπάνε.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

ναι ισχυει. Μαλιστα εχει αλλαξει και το σαιτ της η πυραμις και πλεον γραφει και για λευκες συσκευες. Eργοστασιο ειναι στα οινοφυτα

Καλό αυτό επομένως κακώς πήγαμε στον Ιταλό που μας βγηκε με τουρκικο φέσι.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...