SakafliaC Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Ξέρω πως δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση και ότι έχει ξανασυζητηθεί, αλλά μιας και πρόκειται ν αγοράσω 3 συσκευές μαζεμένες θα βοηθούσε ν ακούσω γνώμες και εμπειρίες άλλων. Είμαι στην αναζήτηση για αυτόνομες εστίες κουζίνας, απορροφητήρα και μικρό ψυγείο. Έχω ξεχωρίσει κάποια προιόντα από Samsung και Whirlpool, Delonghi και λίγο παραπάνω οικονομικά AEG και Bosch. Έχει κανείς εμπειρία απ τις συγκεκριμένες μάρκες?
rodosf1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Whirlpool έχουν θέματα κατασκευαστικα, μακριά. βγάζουν συστηματικά βλάβες σε συγκεκριμένα parts λόγω σχεδιασμού. Πχ βάση πόρτας ψυγείου κατ επανάληψη. Θα σου πουν κ στα καταστήματα πώλησης ότι σε πολλά μοντέλα Bosch, Siemens, Pitsos έχουν ίδιες ακριβώς συσκευές (ολόιδιες), οπότε απλά επιλέγεις το πιο οικονομικό από τις 3 κατ εμένα. 1
SakafliaC Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ την είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση τη Whirlpool, χωρίς ποτέ βέβαια να χω κάποιο προιόν της, αλλά διαβάζω ότι είναι απ τους μεγαλύτερους αν όχι ο μεγαλύτερος όμιλος ηλεκτρικών συσκευών στον κόσμο. Για το ότι Bosch, Siemens, Pitsos είναι ένας όμιλος το γνωρίζω κι εγώ, απλά και γι αυτούς διαβάζω ότι στα φθηνά τους μοντέλα παίζουν πολλά προβλήματα. Η Delonghi σαν εταιρεία τι λέει? Για τις καφετιέρες της μόνο την ήξερα να πω την αλήθεια..
rodosf1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Miele πάντως είναι πιο ακριβά και έδιναν, δε ξέρω ακόμα αν ισχύει, δεκα χρόνια εγγύηση μέσα στην τιμή. Γ αυτό κ το εξτρα κόστος, αλλά είσαι σίγουρος από οτιδήποτε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
SakafliaC Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Με τον πόνο μου παίζεις, ποια Miele ρε φίλε 🤪 Προφανώς και είναι η κορυφαία, αλλά είναι 30% πάνω απ τη δεύτερη και σε τιμή. Μιλάμε για εντελώς άλλο επίπεδο. Σε εξοχικό θα μπουν τα πράγματα, δε θέλω έτσι κι αλλιώς ν ανέβω τόσο. 3
Dimi00 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Λοιπον εγω απο samsung πλυντήριο θα σου πω, αυτοκτονησε ο καδος στα 6 χρόνια.Επεσε. Χωρίς να υπερφορτωθεί ποτέ. Και με ιδιαίτερο σεβασμό στη χρήση. Πηρα hoover καθώς η επισκευή του προηγούμενου θα ηταν τοσο ακριβή, που καλυτερα να επαιρνα καινουργιο. και ειναι καταπληκτικό. Οι αλλες μου συσκευες ειναι ολες bosch και ειναι θηρία. Βέβαια ακριβές. Κοίτα για pitsos, candy, hoover για οικονομικά και καλά 1
kronos73 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Για πλυντήριο ρούχων και ψυγείο πάντως εγώ έχω πολύ καλή εμπειρία (και μέσω φίλων) από LG. Πολύ αξιόπιστα 3
satyllas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 BEKO. Φθηνά και καλά. Στο εξοχικό το έχω 5 χρόνια και δουλεύει απροβλημάτιστα. 2
Nauths Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Pitsos θεωρώ ότι πιο VFM και στήριζες μέχρι χθες και την ελληνική αγορά, το εργοστάσιο. Όχι πλέον. 1
Maurikycli Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, satyllas είπε BEKO. Φθηνά και καλά. Στο εξοχικό το έχω 5 χρόνια και δουλεύει απροβλημάτιστα. τούρκικα 😕 1
Morosis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,delonghi εχω πλυντηριο 7κιλο,ειναι αθορυβο κ πολυ καλο γενικα ! Προσωπικα εχω παρει κλιματιστικο κ μεγαλο ψυγειο morris κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,δινει αρκετα χρονια εγγυηση οποτε ολα κομπέ αν εχεις μειωμενο budget Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από Morosis
lary7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Goranje, Σλοβενικα με μεγάλο κοινό στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και αποδεδειγμένα αξιόπιστα σε αυτές τις χώρες. Γενικά κάθε μάρκα μπορεί να βγάζει κάποιες συσκευές καλές, ενώ άλλες να τις παίρνει φασόν και να είναι χάλια, πχ. Indesit πλυντήρια ειναι καλά, αλλά για τα ψυγεία δεν ακούς τα καλύτερα λόγια. 3 1
paylidis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Για εμένα φθηνο και καλό μόνο Πίτσος, αμέσως καλύτερα τα αδερφάκια Bosch / Siemens 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα