e1995kati Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σας μετά από ακούσματα αιώνων κύριος παραδοσιακά και πατροπαράδοτα....ακούσματα(παππούδων θείων συγγενών κτλπ) για τα "επικίνδυνα"η όχι ασύρματα....θέλω να ακούσω τις γνώμες σας....για απόψεις ημιμαθών ανθρώπων σε θέματα τεχνολογίας.....με προτάσεις η Panasonic είναι η νο1 με την λιγότερη ακτινοβολία....όντως έχει "eco plus" όπως όλες η μάρκες από όσο ξέρω.....γνωστός της οικογένειας πχ φορτίζει το ασύρματο στην βεράντα λόγο φόβου.....και τώρα στο θέμα μου που με έκανε πλήρως αναξιόπιστο απέναντι στην Panasonic είχα ένα tg2511 και βεβεα στην κατοχή μου είχα παλιά και άλλα μοντέλα της εκάστοτε εταιρίας.....το συγκεκριμένο αλλά και άλλα έχει πολύ καλή ακουστική και στην κανονική λειτουργία αλλά και στην αν ακρόαση....δηλ να ακούγονται συνέχεια βομβοι και η φωνή να είναι θολή και δυσδιάκριτη.....αυτό γίνετε και σε άλλα μοντέλα της Panasonic που είχα.....λοιπον τώρα στο εξοχικό είχα ένα kit Motorola t301 2 siskeues απ' ότι θυμάμαι το είχα πάρει 20 ευρώ το κομμάτι....με eco....λοιπόν η μέρα με την νύχτα...το μοτορολα έχει 10 φορές καλύτερη εμβέλεια καλύτερη ακουστική αλλά και η αν ακρόαση ακούγετε ως το πάρκινγκ(για εμένα κακό για ηλικιωμένους ίσως σωτηρία).....και λοιπόν τώρα θέλω απόψεις....τα pan είναι όντως τα πιο αξιόπιστα(ακτινοβολία.αντοχη στον χρόνο κτλπ).....η πρέπει σιγά σιγά να απομηθοποιησουμε τέτοιες απόψεις....και να προβενουμε σε πρακτικές αλλά και ποιο προσιτές αγορες.....πιστεύω το θέμα ακτινοβολία θα είναι πολυσυζητημένο στους κύκλους όλων μας....και ζητάω τα φώτα σας.....επίσης αρκετές εκπομπές στο θέμα έχει το κανάλι στο YouTube hardware busters....αλλά δεν γνωρίζω για την φερεγγυότητα του Άρη.... Οι δύο συσκευές είναι https://www.skroutz.gr/s/7822338/Motorola-T301-Ασύρματο-Τηλέφωνο-με-Aνοιχτή-Aκρόαση.html Οι δύο συσκευές είναι https://www.skroutz.gr/s/7822338/Motorola-T301-Ασύρματο-Τηλέφωνο-με-Aνοιχτή-Aκρόαση.html https://www.skroutz.gr/s/290123/Panasonic-KX-TG2511-Ασύρματο-Τηλέφωνο-με-Aνοιχτή-Aκρόαση-Μαύρο.html Θέλω να πιστεύω ότι μια εταιρία κολοσσός δεν μας γιουχαρει......γιατι εκ πρώτης άποψης.....1 μήνας χρήσης....μου φάνηκαν όλα μαυρα Και απόψεις από χρήστες ασύρματων μοτό... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτερων
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 το μονο που θα πω ειναι οτι υπαρχουν τηλεφωνα eco και eco plus https://www.techpress.gr/index.php/archives/4527
csontheline Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Στις 28/8/2022 στις 1:35 ΠΜ, e1995kati είπε .....γνωστός της οικογένειας πχ φορτίζει το ασύρματο στην βεράντα λόγο φόβου..... ... Επίσης φοβάται τους ελληνικούς δρόμους και οδηγούς και κυκλοφορεί με μηχανάκι, σωστά; 1ον, διάβασε το άρθρο του από πάνω. 2ον, τα ECO super duper plus, όταν φορτίζουν, κλείνουν εντελώς την κεραία τους (αφού η συσκευή γνωρίζει ότι είναι στην βάση, δεν χρειάζεται να την ψάχνει). Αν και δεν είναι εντελώς ακίνδυνη η ασύρματη ακτινοβολία, γίνεται ολόενα και πιο αποδοτική και σίγουρα υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 10 hours ago, csontheline said: ... Επίσης φοβάται τους ελληνικούς δρόμους και οδηγούς και κυκλοφορεί με μηχανάκι, σωστά; 1ον, διάβασε το άρθρο του από πάνω. 2ον, τα ECO super duper plus, όταν φορτίζουν, κλείνουν εντελώς την κεραία τους (αφού η συσκευή γνωρίζει ότι είναι στην βάση, δεν χρειάζεται να την ψάχνει). Αν και δεν είναι εντελώς ακίνδυνη η ασύρματη ακτινοβολία, γίνεται ολόενα και πιο αποδοτική και σίγουρα υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. δεν θα βγαλεις ακρη ποτε.ειναι μερικοι που φοβουνται και την σκια τους και δεν καταλαβαινουν απο λογια.ειναι το ατομο που ανησυχει για το wifi αλλα καπνιζει εχει και 30 κιλα παραπανω και εχει και το κινητο διπλα στο κεφαλι του οταν κοιμαται. οταν τα πρωτα router ειχαν εξωτερικες κεραιες να δεις πως εκανε ο κοσμος οταν το εβλεπαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα