energy52 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Καλησπερα σε ολους! Περι τελη Ιουλιου εγιναν εργασιες τοποθετησης αγωγου φυσικου αεριου που περασε απ το σπιτι μου.. Υπαρχει ηδη εγκατασταση λεβητα φυσικου αεριου στο σπιτι που λειτουργει με μπουκαλες για ΖΝΧ και περιστασιακη θερμανση..Με τον μηχανικο που μιλησα ο οποιος εχει κανει την εγκατασταση με παροτρεινε να προχωρησω σε αιτηση κ συνδεση αφου τουλαχιστον στην παρουσα φαση τα τελη συνδεσης ειναι δωρεαν, κατι που δεν θα ισχυει για παντα.Επισης μου ειπε πως ο λεβητας θα δουλευει πιο σωστα με το ΦΑ σε σχεση με τις μπουκαλες.. Παρ΄ ολα αυτα να πληρωσω κανα 700αρι (καπου εκει θα κοστισει) για εργασιες συνδεσης με τον λεβητα και να ειναι απαγορευτικη η χρηση του για θερμανση αλλα και να πληρωνω παγιο καθε μηνα δεν εχει νοημα..Σε πρωτη φαση του απαντησα πως θα περιμενω να δουμε πως θα πανε τα πραγματα με το ΦΑ...Για χρηση ΖΝΧ με μπουκαλα 25αρα προπανιο περναω κανα 6μηνο..Με τις τιμες στα υψη, θεωρω πως δεν αξιζει να σκεφτω αιτηση για συνδεση τωρα, πως το βλεπετε; ευχαριστω!!
fredd0 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 αφου εκανες τους υπολογισμους σου και αποφασισες οτι δε σε συμφερει εμεις τι να σου πουμε?
basilis_k6 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 αφου δεν μας λες ποσο σου κοστιζει η θερμανση που εχεις τωρα, πως να σου πουμε αν πρεπει να κανεις συνδεση φα? αν το θες μονο για νερο φανταζομαι δεν θα ρωταγες.
korakios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 22 λεπτά πριν, energy52 είπε Καλησπερα σε ολους! Περι τελη Ιουλιου εγιναν εργασιες τοποθετησης αγωγου φυσικου αεριου που περασε απ το σπιτι μου.. Υπαρχει ηδη εγκατασταση λεβητα φυσικου αεριου στο σπιτι που λειτουργει με μπουκαλες για ΖΝΧ και περιστασιακη θερμανση..Με τον μηχανικο που μιλησα ο οποιος εχει κανει την εγκατασταση με παροτρεινε να προχωρησω σε αιτηση κ συνδεση αφου τουλαχιστον στην παρουσα φαση τα τελη συνδεσης ειναι δωρεαν, κατι που δεν θα ισχυει για παντα.Επισης μου ειπε πως ο λεβητας θα δουλευει πιο σωστα με το ΦΑ σε σχεση με τις μπουκαλες.. Παρ΄ ολα αυτα να πληρωσω κανα 700αρι (καπου εκει θα κοστισει) για εργασιες συνδεσης με τον λεβητα και να ειναι απαγορευτικη η χρηση του για θερμανση αλλα και να πληρωνω παγιο καθε μηνα δεν εχει νοημα..Σε πρωτη φαση του απαντησα πως θα περιμενω να δουμε πως θα πανε τα πραγματα με το ΦΑ...Για χρηση ΖΝΧ με μπουκαλα 25αρα προπανιο περναω κανα 6μηνο..Με τις τιμες στα υψη, θεωρω πως δεν αξιζει να σκεφτω αιτηση για συνδεση τωρα, πως το βλεπετε; ευχαριστω!! συνέχεια εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις