Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να εκδοσω χρεωστική κάρτα με σκοπό να αποθηκεύω χρήματα και να τα κάνω συναλλαγές στο ίντερνετ η σε φυσικά κατάστημα επειδή πήγα σε μια τράπεζα και μου είπαν ότι δεν έχω δικαίωμα 

Ευχαριστώ εκ το προτέρων 

Δημοσ.

Πας με τον μπαμπά και ανοίγεται έναν τραπεζικό λογαριασμό και σε βάζει συνδικαιούχο, και βγάζει μια χρεωστική κάρτα και κανείς δουλειά σου 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Raylan είπε

Πας με τον μπαμπά και ανοίγεται έναν τραπεζικό λογαριασμό και σε βάζει συνδικαιούχο, και βγάζει μια χρεωστική κάρτα και κανείς δουλειά σου 

Όχι ακριβώς, πρέπει να πάνε και οι δυο γονείς (εκτός κι αν έχει τη μέριμνα μόνο ένας).

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Συναλλαγές online σε ανήλικους απαγορεύονται 

Εγώ έχω ανοίξει στο γιο μου ένα, βγάζει βάζει ούτε με ενδιαφέρει, του δίνω ένα χ ποσό κάθε μήνα και τα κάνει ότι θέλει..Καλό είναι να μαθαίνουν από μικρά να διαχειρίζονται χρήματα 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Συναλλαγές online σε ανήλικους απαγορεύονται 

πάλι ανακρίβειες.

ρε φιλε αν δεν εχεις ιδεα και εδω και στο προηγουμενο τοπικ γιατι απαντας;

τραβα μια παραλιακη με το βερσακι σου. και ηρεμησε

Δημοσ.

νομιζω οι Ελληνικες τραπεζες δεν βγαζουν καρτα σε ανηλικο, σιγουρα ομως βγαζει η ρεβολουτ, την revolut junior η οποια δουλευει σιγουρα σε pos και σε online αγορες PS

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pp6210 είπε

νομιζω οι Ελληνικες τραπεζες δεν βγαζουν καρτα σε ανηλικο, σιγουρα ομως βγαζει η ρεβολουτ, την revolut junior η οποια δουλευει σιγουρα σε pos και σε online αγορες PS

Η οποία είναι ακολουθία κανονικής revolut που δεν μπορεί να βγάλει ανήλικος.

https://community.revolut.com/t/why-the-age-restriction-of-18-years-old/3223/9

https://www.revolut.com/en-NO/help/my-accounts/revolut-junior/getting-started-with-revolut-junior/what-is-revolut-junior-and-who-can-create-a-revolut-junior-account

Δημοσ.

Ανήλικος μπορεί να μπει σε λογαριασμό αν υπογράψουν οι ασκώντες τη γονική μέριμνα (συνήθως οι 2 γονείς εκτός εξαιρέσεων). Κάρτα και ΙΒ προφανώς και δεν θα βγει στο όνομα του ανήλικου.

Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να ανοίξει ο γονιός (υπογραφή όλων βέβαια των ασκούντων την γονική μέριμνα) και να βγάλει ο γονιός κάρτα να δώσει στο παιδί του.

Δημοσ.

Ρε σεις, πιτσιρίκος είναι. Σιγά τα λεφτά που θα βάζει/βγάζει. Αν είναι να πάρει prepaid θα τον φάνε οι προμήθειες φόρτισης κλπ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Spirakos20 είπε

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...