Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να εκδοσω χρεωστική κάρτα με σκοπό να αποθηκεύω χρήματα και να τα κάνω συναλλαγές στο ίντερνετ η σε φυσικά κατάστημα επειδή πήγα σε μια τράπεζα και μου είπαν ότι δεν έχω δικαίωμα Ευχαριστώ εκ το προτέρων
Raylan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Πας με τον μπαμπά και ανοίγεται έναν τραπεζικό λογαριασμό και σε βάζει συνδικαιούχο, και βγάζει μια χρεωστική κάρτα και κανείς δουλειά σου
panostza Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Raylan είπε Πας με τον μπαμπά και ανοίγεται έναν τραπεζικό λογαριασμό και σε βάζει συνδικαιούχο, και βγάζει μια χρεωστική κάρτα και κανείς δουλειά σου Όχι ακριβώς, πρέπει να πάνε και οι δυο γονείς (εκτός κι αν έχει τη μέριμνα μόνο ένας).
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Συναλλαγές online σε ανήλικους απαγορεύονται
Raylan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 19 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Συναλλαγές online σε ανήλικους απαγορεύονται Εγώ έχω ανοίξει στο γιο μου ένα, βγάζει βάζει ούτε με ενδιαφέρει, του δίνω ένα χ ποσό κάθε μήνα και τα κάνει ότι θέλει..Καλό είναι να μαθαίνουν από μικρά να διαχειρίζονται χρήματα 1
lasithi12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 26 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Συναλλαγές online σε ανήλικους απαγορεύονται πάλι ανακρίβειες. ρε φιλε αν δεν εχεις ιδεα και εδω και στο προηγουμενο τοπικ γιατι απαντας; τραβα μια παραλιακη με το βερσακι σου. και ηρεμησε
pp6210 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 νομιζω οι Ελληνικες τραπεζες δεν βγαζουν καρτα σε ανηλικο, σιγουρα ομως βγαζει η ρεβολουτ, την revolut junior η οποια δουλευει σιγουρα σε pos και σε online αγορες PS
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, pp6210 είπε νομιζω οι Ελληνικες τραπεζες δεν βγαζουν καρτα σε ανηλικο, σιγουρα ομως βγαζει η ρεβολουτ, την revolut junior η οποια δουλευει σιγουρα σε pos και σε online αγορες PS Η οποία είναι ακολουθία κανονικής revolut που δεν μπορεί να βγάλει ανήλικος. https://community.revolut.com/t/why-the-age-restriction-of-18-years-old/3223/9 https://www.revolut.com/en-NO/help/my-accounts/revolut-junior/getting-started-with-revolut-junior/what-is-revolut-junior-and-who-can-create-a-revolut-junior-account
panostza Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Ανήλικος μπορεί να μπει σε λογαριασμό αν υπογράψουν οι ασκώντες τη γονική μέριμνα (συνήθως οι 2 γονείς εκτός εξαιρέσεων). Κάρτα και ΙΒ προφανώς και δεν θα βγει στο όνομα του ανήλικου. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να ανοίξει ο γονιός (υπογραφή όλων βέβαια των ασκούντων την γονική μέριμνα) και να βγάλει ο γονιός κάρτα να δώσει στο παιδί του.
Fir3fly Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Έχει και η Πειραιως , την Prepaid Reloadable, που απευθύνεται για ανηλίκους.
panostza Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Ρε σεις, πιτσιρίκος είναι. Σιγά τα λεφτά που θα βάζει/βγάζει. Αν είναι να πάρει prepaid θα τον φάνε οι προμήθειες φόρτισης κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, Spirakos20 είπε Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα