stthes2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σας, μιας και ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με το fuel pass 2 και την Viva Wallet είπα να ανοίξω αυτό το post! Σαν δικαιούχος του fuel pass 2 έλαβα το email επιβεβαίωσης του email μου, και το επιβεβαίωσα. Έλαβα μήνυμα στο κινητό για να επιβεβαιώσω το κινητό, έγινε και αυτό. Μπήκα στο σύστημα του gov κάποια στιγμή και είδα ότι τα χρήματα έχουν σταλεί στο τραπεζικό ίδρυμα. Στην συνέχεια έλαβα μήνυμα από τον Viva wallet που με καλωσόριζε και με ενημέρωνε ότι μου στάλθηκε email με τις οδηγίες. Email όμως δεν έλαβα ποτέ, ούτε και μέχρι σήμερα που γράφω, οπότε και δεν υπάρχει link ενεργοποίησης της άυλης κάρτας! Οπότε έγιναν (χωρίς κανένα αποτέλεσμα) οι παρακάτω ενέργειες: Μπήκα στο gov στην αντίστοιχη ενότητα όπου υπάρχει ξεκάθαρη ενημέρωση ότι από την στιγμή που στάλθηκαν τα χρήματα στο τραπεζικό ίδρυμα αρμόδιο είναι αυτό για οποιοδήποτε πρόβλημα. Μπήκα στην σελίδα της viva wallet έστειλα μήνυμα στo support@κτλ χωρίς να λάβω απάντηση. Δοκίμασα να πάρω τηλ στο μοναδικό τηλ που δίνει η viva wallet, αλλά δεν μπορείς να μιλήσεις με εκπρόσωπο, σε κατευθύνει να συνδεθείς στον λογαριασμό σου και στο εσωτερικό chat που έχει. Αποφάσισα να δοκιμάσω να μπω στον λογαριασμό πατώντας ότι ξέχασα τον κωδικό, πράγματι, έστειλαν verification code στο κινητό και email (! δεν τους το έχω δώσει οπότε είναι από τα στοιχεία που τους έδωσε ο gov) επιτυχούς αλλαγής κωδικού, αλλά στο τέλος βγάζει μήνυμα ότι "ο λογαριασμός έχει απενεργοποιηθεί. Αυτό οφείλεται ... κτλ." Λογικό, αφού έχουν λάβει τα στοιχεία, έχουν δημιουργήσει έναν προσωρινό λογαριασμό και για να ενεργοποιηθεί πρέπει ο "πελάτης" να κάνει κλικ στον σύνδεσμο που του στέλνουν στο email. Οπότε δεν είχε αποτέλεσμα. Στην συνέχεια, είπα να να πατήσω εγγραφή, τους έδωσα έγκριση να τραβήξουν όλα τα στοιχεία από το taxis, συμπλήρωσα όλα τα απαραίτητα στοιχεία, και στο τέλος, στο τελευταίο βήμα με ενημέρωσε πως δεν μπορεί να δημιουργηθεί ο λογαριασμός γιατί υπάρχουν ήδη καταχωρημένα σε λογαριασμό το email και το κινητό. Δοκίμασα εκ νέου να συνδεθώ μέσω της διαδικασίας "ξέχασα τον κωδικό", μήπως και με τις παραπάνω ενέργειες "ξύπνησε" το σύστημα αλλά μάταια. Έστειλα εκ νέου email στο support (στο μοναδικό email που είναι διαθέσιμο) μετά από μέρες χωρίς να λάβω και πάλι απάντηση. Δοκίμασα να συνδεθώ από το pc μήπως μπλόκαρε το κινητό μου κάποιο στάδιο / διαδικασία. Εννοείται πως έχω ελέγξει τα spam / κάδο / άλλους φακέλους κτλ. στα email μου. Το συμπέρασμα είναι ότι, δεν μπορεί να με βοηθήσει ο gov fuel pass 2, δεν μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με την viva wallet μέσω τηλ ή email, δεν μπορώ να ενεργοποιήσω ή να δημιουργήσω λογαριασμό στην viva wallet! Δεν μπορώ να καταλάβω πως επιτρέπεται να μεταφέρονται τόσα χρήματα σε έναν τραπεζικό φορέα που είναι αδύνατον να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους εαν υπάρχει πρόβλημα στην διαδικασία. Και ότι δεν υπάρχει κάποιος κεντρικός αρμόδιος φορέας που μπορεί να λύσει ένα πρόβλημα διαδικαστικό σε περίπτωση που πέσει σε τέλμα! Με συγχωρείτε για το μακροσκελές κείμενο, θεωρώ ότι είναι απαραίτητο για να καταλάβει κάποιος όλα τα βήματα της διαδικασίας. Καμιά ιδέα κανείς ??? Στάθης
Raylan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Συνδέεστε στην viva wallet, πατάτε ξέχασα τον κωδικό, πληκτρολογήστε το κινητό σας και θα σας έρθει μήνυμα για να δημιουργήσετε νέο κωδικό
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Το app τα εχεις κατεβάσει, γιατι γράφεις κατι για σελίδες
stthes2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Στις 27/8/2022 στις 7:54 ΜΜ, NikosKallithea είπε Το app τα εχεις κατεβάσει, γιατι γράφεις κατι για σελίδες Ναι, δοκίμασα και από το app και από την σελίδα. Είναι γόρδιος δεσμός και δεν ξέρω καν πως κόβεται!
1comment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Ναι είναι θέμα αυτό με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση. Εγώ δεν θα επέλεγα ποτέ βίβα αν δεν είχα ήδη λογ/σμο. Αλλά να μην στείλουν μεηλ και να στείλουν μήνυμα μου φαίνεται κουφό. Εμένα έγινε το αντίστροφο. Καθόλου μήνυμα, μόνο μεηλ. Άκου τι θα κάνεις για να επικοινωνήσεις. Θα μπεις στη φόρμα επικοινωνίας και θα συμπληρώσεις από εκεί τα στοιχεία σου. Λέει Επικοινώνησε με την ομάδα πωλήσεων για προσφορά. Ότι και καλά ενδιαφέρεσαι για pos. Θα σε καλέσουν εντός 2 εργάσιμων το πολύ. Εμένα τόσο είχαν κάνει. Δεν έχεις άλλο τρόπο. Στα μεηλ απαντούν σε 20-30 μέρες και αν. Στις 27/8/2022 στις 8:06 ΜΜ, stthes2 είπε Ναι, δοκίμασα και από το app και από την σελίδα. Είναι γόρδιος δεσμός και δεν ξέρω καν πως κόβεται! 1
SabotazNic Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Στις 27/8/2022 στις 7:45 ΜΜ, stthes2 είπε Στην συνέχεια έλαβα μήνυμα από τον Viva wallet που με καλωσόριζε και με ενημέρωνε ότι μου στάλθηκε email με τις οδηγίες. Email όμως δεν έλαβα ποτέ, Προσωπικα δεν εχω λαβει 2 διαφορετικα μαιλ, το ενα να με καλωσοριζει και το αλλο με οδηγιες. Πατας το κουμπι. Αν δεν σε παει σε σελιδα για να βαλεις το κινητο και να δημιουργησεις κωδικο, πατας "ξεχασα τον κωδικο" για την ιδια διαδικασια @Thresh 🔒
Προτεινόμενες αναρτήσεις