Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 hours ago, Milkofree said:

Σήμερα προσπάθησα 2 φορές να τον ταίσω Carnilove, τίποτα, μούτρα μου έκανε.. οπότε, του έβαλα σε ένα πιατάκι την εβγαλα στην βεράντα είδε και απόειδε ότι δεν του έδινα τίποτα άλλο, βγαίνει έξω και πήγε και άρχισε και έτρωγε, όχι πολύ, αλλά είναι μια αρχή... πάντως μέσα στο σπίτι, πάει και τρίβεται πάνω στο σακί της τροφής, τον τραβάει η μυρωδιά.

Τώρα το μεσημέρι του έδωσα κονσέρβα, αυτή εδώ https://www.sklavenitis.gr/trofes-eidi-gia-katoikidia/trofes-eidi-gia-gates/ygri-trofi-gatas/barron-ugr-trof-gatas-pate-me-moshari-100gr-243539/ και μετά 50γρ μπιφτέκι κοτόπουλο, εντάξει μία χαρά είναι χορτάτος! 😺

πρόσεχε το μπιφτέκι, όχι κρεμμύδι στα γατιά, κίνδυνος θάνατος

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

Δεν βάζω κρεμμύδι... είναι κιμάς άπαχος, νερό, φρυγανιά τριμμένη, ρίγανη, θυμάρι, λάδι, αλάτι

Επεξ/σία από Milkofree
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dark_son20 είπε

Ξέρεις τι μπελάς είναι, να του δίνω μπιφτέκι μοσχάρι φιλέτο και να θέλει σαβουροκονσέρβα από Σκλαβενίτη; Έχει εθιστεί νομίζω... σύντομα θα του παραγγείλω Bozita και τέλος οι σαβούρες, απλά εδώ μ'έχει τρελάνει, δεν τρώει το ένα, δεν τρώει το άλλο κτλ

Δημοσ.
17 hours ago, Milkofree said:

Ξέρεις τι μπελάς είναι, να του δίνω μπιφτέκι μοσχάρι φιλέτο και να θέλει σαβουροκονσέρβα από Σκλαβενίτη; Έχει εθιστεί νομίζω... σύντομα θα του παραγγείλω Bozita και τέλος οι σαβούρες, απλά εδώ μ'έχει τρελάνει, δεν τρώει το ένα, δεν τρώει το άλλο κτλ

όλες οι γάτες είναι περίεργες με το φαγητό τους.

η τρελή μου (8 χρονών) δεν τρώει τίποτα άλλο πέρα από συγκεκριμένη ξηρά τροφή, και 3-4 λιχουδιές (τις πιο πολλές τις σνομπάρει)

υγρή τροφή, μόνο γλείφει την σάλτσα από μια συγκεκριμένη, το κρέας το παρατάει.

Ανθρώπινο φαγητό, μια φορά έφαγε μια πέτσα σολωμού (μετα τη σνομπαρε) , και της αρέσει να γλείφει μαγιονέζα

φυσικά έτσι είναι χαρούμενες οι αυλόγατες που τρώνε όλες τις κυριλέ λιχουδιές που η πριγκίπισσα ξινίζει τα μούτρα της

Δημοσ.

Σήμερα έφαγε Carnilove ο Θέμης, μία χούφτα, νομίζω θα αρχίσει να τρώει σιγά σιγά... κλασσικά μετά, την κονσέρβα του, κατά προτίμηση μοσχάρι ή κυνήγι αυτές θέλει, και από ψημένα που φτιάχνω, τρελαίνεται για μπακαλιάρο περισσότερο.. του αρέσει και ο τόνος σε νερό. Με τα κρεατικά μου βγάζει θέμα ο Θέμης.. α πίνει και λίγο γάλα, γιαούρτι δεν θέλει, τυρί πότε τρώει λίγο πότε δεν αγγίζει.

Τα άλλα δύο δεν διαλέγουν, τρώνε ότι να'ναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 minutes ago, Milkofree said:

Σήμερα έφαγε Carnilove ο Θέμης, μία χούφτα, νομίζω θα αρχίσει να τρώει σιγά σιγά... κλασσικά μετά, την κονσέρβα του, κατά προτίμηση μοσχάρι ή κυνήγι αυτές θέλει, και από ψημένα που φτιάχνω, τρελαίνεται για μπακαλιάρο περισσότερο.. του αρέσει και ο τόνος σε νερό. Με τα κρεατικά μου βγάζει θέμα ο Θέμης.. α πίνει και λίγο γάλα, γιαούρτι δεν θέλει, τυρί πότε τρώει λίγο πότε δεν αγγίζει.

Τα άλλα δύο δεν διαλέγουν, τρώνε ότι να'ναι...

τον τόνο κόψε τον, τους αρέσει πάρα πολύ, και μπλέκεις, σταματάνε να τρώνε οτιδήποτε άλλο αν δεν τους δίνεις και τόνο, έχε τον για ώρα ανάγκης, για κάνα χάπι κτλ.

+ ότι εχει πολύ  αλάτι

Επεξ/σία από Dark_son20
  • Like 1
Δημοσ.

Οκ! 

Του παράγγειλα αυτό εδώ της Bozita 

image.png.41ed1c38cc5a7f829b6b153710dafc65.png

Σύνθεση: Κοτόπουλο, Βοδινό(6%), Χοιρινό, Ανθρακικό Ασβέστιο, Μαγιά(β-1,3/1,6-γλυκάνες 0,1%), χωρίς σιτηρά, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, χαμηλή σε λιπαρά

Είναι κρέας σε ζελέ...

Μου είπαν ότι η ξηρή Friskies έχει πολύ αλάτι, νομίζω και οι κονσέρβες του σούπερ μάρκετ παρόμοια. Πάντως αυτό για το αλάτι δεν το ήξερα, σας ευχαριστώ. Αλλαντικά έχω σταματήσει να τρώω κι ο ίδιος, από τυριά οκ δεν του ξαναδίνω.

Ο τόνος σε νερό έχει αλάτι? Έχει! τώρα το είδα στην συσκευασία.. αλατόνερο.

Του έχω κόψει μαχαίρι τις λιχουδιές, δεν ξαναπαίρνω... βλέπω ότι πάει στο ντουλάπι και τις ψάχνει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξετρελάθηκε με την Bozita ο Θέμης, συνέχεια θέλει... Καλή υγρή μυρίζει έντονα κρέας!!!

Και με την ξηρή προσαρμόστηκε, τρώει κανονικά

Επεξ/σία από Milkofree
Δημοσ.

Πόσες φορές την ημέρα ταίζετε τις γάτες σας? Γιατί εγώ εδώ έχω ένα θέμα με τον Θεμιστοκλή, τρώει λίγη ξηρή το πρωϊ, μετά ζητά συνέχεια φαί, κάθε 1,5-2 ώρες, του δίνω αλλά αφήνει ένα 30% στο πιατάκι[είτε υγρή, είτε κρέας ή ψάρι που του δίνω], δλδ του δίνω 5-6 φορές την ημέρα να φάει, τι πρέπει να κάνω για να τρώει όλο το φαγητό? Να του δίνω πχ πρωί-μεσημέρι-βράδυ μόνο??

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Θεωρητικά 2 φορές την ημέρα.

Υποκύπτω μέχρι 3

Το ξέρα ότι του δίνω πολύ φαί, γι'αυτό το παρατάει στο πιάτο. Πόσα κιλά είναι τα ενήλικα γατιά σου? Ο Θέμης έχει πάει 6.7 κιλά!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

image.png.2d6c68c9276514748dc1e484c8890347.png

Αυτό εδώ παράγγειλα για τον Θεμιστοκλή, το έχει κανείς σας? Διάβασα καλές κριτικές, θα το έχω στην βεράντα τώρα που θα χειμωνιάσει και θα λείπω λόγω εργασίας να μπαίνει το παιδί να κοιμάται.

Τώρα του δίνω 4 φορές την ημέρα [μετρημένη] ποσότητα υγρής Bozita και 1-2 φορές από μία χούφτα ξηρή Carnilove, έχει σταθεροποιηθεί στα κιλά του, έχει γίνει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ το τρίχωμα του, πούπουλο μιλάμε, και έχει όρεξη για παιχνίδι, του φύγανε τα σάλια, η κακοκεφιά κτλ... του έχει κάνει πολύ καλό η ποιοτική τροφή, αξίζει πιστέψτε με.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...