archer100 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχω επιστρέψει στην Αθήνα μετά από κάποια χρόνια, έχοντας αλλάξει πλέον κλάδο εργασίας, από τα Οικονομικά στον Προγραμματισμό. Επειδή εργάζομαι remote, δε μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω ντόπιο κόσμο της Πληροφορικής και Προγραμματιστές μέσα απ τη δουλειά, κάτι που έκανα όσο ήμουν εξωτερικό και ομολογώ πως έβρισκα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παρέα με άτομα και τις συζητήσεις με άτομα του χώρου. Επίσης, οι σπουδές μου και η προηγούμενη εργασία μου ήταν σε άλλα αντικείμενα, επομένως να το πω απλά έχω μηδέν φίλους Πληροφορικάριους δηλαδή επάνω στο αντικείμενο επάνω στο οποίο εργάζομαι ολημερίς. Θέλοντας λοιπόν να χτίσω κάποιες επαφές, αναρωτιέμαι αν υπάρχουν κάποιοι εύκολοι τρόποι, πχ κάποιες καφετέριες, χώροι remote εργασίας, βιβλιοθήκες, κλπ που συγκεντρώνουν άτομα του χώρου, κάποια συνήθη σεμινάρια μέσα απ τα οποία μπορεί κάποιος να κάνει επαφές, κάποια meetups, συνέδρια, events, εκθέσεις, σύλλογοι ή οτιδήποτε άλλο. Η γλώσσα που δουλεύω είναι κυρίως Python αν αυτό βοηθάει Ευχαριστώ Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από archer100
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Εδω στην ελλαδα αν βγεις με καποιους οχι μόνο προγραμματιστές, γενικα μιλαω, το πιθανότερο ειναι να μην πείτε τιποτα για προγραμματισμό και απλά να γίνεται ντιρλα στα τσίπουρα 😁
ss13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Από όσο ξέρω, υπάρχουν Meet ups https://www.meetup.com/topics/python/ τώρα θα συμφωνήσω με τον προηγουμενο μέλος πχ κάποιες καφετέριες, χώροι remote εργασίας, βιβλιοθήκες, κλπ που συγκεντρώνουν άτομα του χώρου, κάποια συνήθη σεμινάρια μέσα απ τα οποία μπορεί κάποιος να κάνει επαφές, κάποια meetups, συνέδρια, events, εκθέσεις, σύλλογοι ή οτιδήποτε άλλο αν υπήρχαν όλα αυτά θα κάναμε το Σταυρό μας, αλλά ρωτώντας, αριστερά δεξιά, σίγουρα θα βρεις άτομα του κλάδου 😎 1 1
vaggos231 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 προυποθετει να βγαινουν οι προγραμματιστες που ψαχνεις εκτος σπιτιου.
Sta Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Πραγματικά τι έχεις να πεις με έναν προγραμματιστη; Εκτός αν μιλάς Μόνο για τα τεχνικά... 1 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Sta είπε Πραγματικά τι έχεις να πεις με έναν προγραμματιστη; Εκτός αν μιλάς Μόνο για τα τεχνικά... Γιατί ως γνωστόν οι προγραμματιστές δεν είναι άνθρωποι, ούτε έχουν ενδιαφέροντα πέραν της δουλειάς τους. Αυτά τα σκέφτεστε πριν τα πείτε ή σας βγαίνουν αυθόρμητα; 4
Sta Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Στις 25/9/2022 στις 5:45 ΜΜ, Kercyn είπε Γιατί ως γνωστόν οι προγραμματιστές δεν είναι άνθρωποι, ούτε έχουν ενδιαφέροντα πέραν της δουλειάς τους. Αυτά τα σκέφτεστε πριν τα πείτε ή σας βγαίνουν αυθόρμητα; Χαχα για πλάκα το είπα, προγραμματιστής είμαι...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οι περισσότεροι μιλανε με οσους εχουν γνωρισει απο τη δουλειά παλιες/τωρινες. Τωρα αν εισαι σε μικρη ομαδα η remote ειναι πιο δυσκολα. Μετα μενουν τα meetups κυριως. Αλλιως μετα απο internet κοινα project κτλ/opensource κτλ Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από ΠάρηςΓ 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 18 ώρες πριν, Sta είπε Χαχα για πλάκα το είπα, προγραμματιστής είμαι... Αν είναι πλάκα γράψε λάθος, αλλά δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι χωρίς να κάνουν πλάκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα