Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Ποιός είναι ο δορυφορος που έχει τα κανάλια με τις περισσότερες μουσικές εκπομπές αλλά και με τη μουσική γενικότερα? Το κλασσικό πρόβλημα ενός που δε μπορεί να κουνάει διαρκώς το πιάτο...και πρέπει να locka-ρει σε 1 δορυφόρο.... Θα σας είμαι πραγματικά ευγνόμων αν μου απαντούσατε...
melody Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 HotBird & Astra μαζί σε ένα πιάτο με 2 LNB μαζί. Γιατί να κουνάς το πιάτο; Εγώ έχω 3 LBN σε ένα πιάτο 1.10 (Eutelsat, Hotbird, Astra) χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. Τα περισσότερα μουσικά τα έχει ο Astra (MTV κτλ) αλλά αυτές τις μέρες που έσπασε και το S**Ita**a (full πια) στον Hotbird, έχουμε 3 ακόμη MTV, καθώς και το Rock TV, αλλά και DEE JAY TV, που τώρα πια σαν συνδρομητικό έγινε π[ολύ καλό κανάλι και βγάζει και τα lyrics σε κάθε τραγούδι.
papadakn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 gia dwse leptomereies gia to spasimo tou s**Ita**a...kapoio link isws me to softcam.key... Eyxaristw
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 HotBird & Astra μαζί σε ένα πιάτο με 2 LNB μαζί. Γιατί να κουνάς το πιάτο;Εγώ έχω 3 LBN σε ένα πιάτο 1.10 (Eutelsat' date=' Hotbird, Astra) χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. [/quote'] Πώς τα κεντράρεις και πως τα στηρίζεις όλα???
daskalos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 pes mas re file ti dekti exeis,ti kartes ti modules!!kai meta sou leme!!
papadakn Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Skystar 2 exw kai doulevw to progdvb...eixa thn entypwsh pws kai o melody eixe to idio setup agorasmeno mesw tou Dimon gi ayto kai rwthsa...
papadakn Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Τα περισσότερα μουσικά τα έχει ο Astra (MTV κτλ) αλλά αυτές τις μέρες που έσπασε και το S**Ita**a (full πια) στον Hotbird, έχουμε 3 ακόμη MTV, καθώς και το Rock TV, αλλά και DEE JAY TV, που τώρα πια σαν συνδρομητικό έγινε π[ολύ καλό κανάλι και βγάζει και τα lyrics σε κάθε τραγούδι. Αφού σου έχει απαντήσει ο melody...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.