Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα από το πλαίσιο το nintendo pro controller και η συσκευασία μου προξένησε ερωτήματα. 

Δεν υπήρχε πουθενά αυτοκόλλητο που να σφραγίζει την συσκευασία ώστε να μην μπορεί να ανοιχτεί 

Μέσα δεν υπήρχε τίποτε άλλο παρά μόνο το controller  το καλώδιο και το manual  χωρίς να βρίσκονται τυλιγμένα ή να βρίσκονται μέσα σε σελοφαν. 

Τίποτα δεν θύμιζε εργοστασιακή συσκευασία. 

Βλέποντας βίντεο unboxing παρατηρώ ότι το χειριστήριο βρίσκεται κανονικά συσκευασμένο εργοστασιακά σε σακουλάκια και σελοφαν και αναφέρομαι για την ευρώπη. 

Η ελληνική συσκευασία είναι κάτι που έχει να κάνει με την CDmedia , που είναι ο αντιπρόσωπος στην ελλάδα ? 

Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία με αγορά nintendo pro controller από ελλάδα ? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TomThessaloniki είπε

Αγόρασα από το πλαίσιο το nintendo pro controller και η συσκευασία μου προξένησε ερωτήματα. 

Δεν υπήρχε πουθενά αυτοκόλλητο που να σφραγίζει την συσκευασία ώστε να μην μπορεί να ανοιχτεί 

Μέσα δεν υπήρχε τίποτε άλλο παρά μόνο το controller  το καλώδιο και το manual  χωρίς να βρίσκονται τυλιγμένα ή να βρίσκονται μέσα σε σελοφαν. 

Τίποτα δεν θύμιζε εργοστασιακή συσκευασία. 

Βλέποντας βίντεο unboxing παρατηρώ ότι το χειριστήριο βρίσκεται κανονικά συσκευασμένο εργοστασιακά σε σακουλάκια και σελοφαν και αναφέρομαι για την ευρώπη. 

Η ελληνική συσκευασία είναι κάτι που έχει να κάνει με την CDmedia , που είναι ο αντιπρόσωπος στην ελλάδα ? 

Είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία με αγορά nintendo pro controller από ελλάδα ? 

Αν το αγόρασες μέσω internet στείλτο πίσω έχεις 14 μέρες να αλλάξεις γνώμη. (βεβαιώσου πρώτα ότι δεν αφορούσε εκθεσιακό μοντέλο) 

Αν το αγόρασες απο το κατάστημα δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιατί πέρα ότι νομικά δεν ειναι υποχρεωμένοι να το πάρουν πίσω χωρίς λόγο (πχ βλάβη) δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν ήταν σφραγισμένο πολύ απλά γιατί θα σου πούνε "εσύ το άνοιξες" 

Τώρα απο εκει και πέρα δεν σε εμποδίζει κάποιος να πας στο κατάστημα και να ζητήσεις ευγενικά αλλαγή λέγοντας τους αυτό που γράφεις εδώ και να ελπίζεις σε κάποιο καλό υπάλληλο. 

Αλλά χλωμό το βλέπω. 

την επόμενη φορά που πας να αγοράσεις κάτι απο κατάστημα βεβαιώσου για την κατάσταση του την στιγμή που το αγοράζεις 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι σκεφτόμουν να προσπαθήσω να το επιστρέψω αλλά μετά βλέποντας στο παρακάτω βίντεο που είναι ελληνικό unboxing φαίνεται ότι η συσκευασία δεν είναι σφραγισμένη και από μέσα βγάζει το χειριστήριο σκέτο χωρίς ζελατίνες και σελοφάν, όπως το βρήκα και εγώ οπότε αναρωτιέμαι μήπως είναι αναμενόμενο αυτό που συνάντησα. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω πρίν το πάω πίσω.

Δημοσ.

όταν το έβγαλες από το κουτί μπορούσες να το βάλεις στο φως και να δεις αν είχε μικρές γρατζουνιές (σημάδι ότι είναι χρησιμοποιημένο)

πάντως σε διάφορα βίντεο που είδα (επειδή ενδιαφερόμουν πιο παλιά για χειριστήριο), τα πλαϊνά του κουτιού έπρεπε να έχουν πλαστική σφραγίδα και μέσα καλώδιο και χειριστήριο να είναι συσκευασμένα ξεχωριστά

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως τα περιφερειακά της nintendo δεν έρχονται με ταινία ασφαλείας. Για εσωτερικά σακουλάκια δεν ξέρω να σου πω. Παλιότερα μάλιστα έχουμε συναντήσει και την κονσόλα να έρχεται χωρίς καμία ταινία ασφαλείας, έχει αναφερθεί και στο forum.

Σε κάθε περίπτωση, αν το πήρες με φυσική παρουσία σε κατάστημα, κάνε μια βόλτα αν θες πάλι από εκεί και δες τις υπόλοιπες συσκευασίες, ή πες στον υπάλληλο να σου δείξει. Αλλιώς ίσως ένα τηλεφώνημα στην cd media να σου λύσει την απορία 

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , μίλησα με Cdmedia και μου είπαν ότι έρχετε τυλιγμένο σε διαφάνια το χειριστήριο και το καλώδιο σε σακουλάκι , το πήγα πίσω στο πλαίσιο και μου έκαναν επιστροφή χρημάτων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...