mitsosG7 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Pioneer DVR-107D αψεγάδιαστο. Δεν έχω γράψει πολλά DVD, γύρω στα 120-130, αλλά ακόμη δεν έχω κάψει κανένα.
GreenBeret2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Ego pisteo pos den iparxei diafora anamesa sta dvd RECORDER.Ola einai ta idia kalitera napareis ena ftino.
Asterakias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Plextor 712A... απλά Plextor rules... δε θα πω πως και γιατί ... ας πούμε ότι έχει γράψει ΠΟΛΛΑ DVD ... απλά την εμπιστεύοαι με κλειστά τα μάτια ... τίποτα άλλο ... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το nec δεν αξίζει τα λεφτά του... απλά το PLextor δεν παίζεται...
Asterakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 πιστεύω απλά πως το nec δεν ονειρεύεται τα dvd που έχει γράψει το πλεχτόρι ... και το έχω δει εν τη πράξει ... τώρα βέβαια για κάποιον που δε γράφει 100 dvd την εβδομάδα τότε δεν νομίζω ότι θα τον απογοητεύσει το nec... to 708a απλά δεν παιζόταν ,το 712a συνεχίζει εξίσου την ίδια καλή πορεία... δεν θα αναφερθώ στην πρότερη εμπειρία από plextor σε cdr... και μάλλον αν συνεχιστεί αυτή η συζήτηση τότε ο καθένας αυτό που θα είχε ήταν το καλύτερο ... απλά έχει τύχει και λόγω δουλειάς περνάνε τα περισσότερα από τα χέρια μου ... και έχω καταλήξει πως όταν φιλαράκι δεν έχει οικονομικό πρόβλημα τότε του λέω Plextor ... από κει και πέρα αρχίζουν τα υπόλοιπα ... σίγουρα απόδοση προς τιμή υπάρχουν ΠΟΛΛΑ καλύτερα, αλλά εκεί είναι καθαρά προσωπική επιλογή... εγώ απλά καταθέτω προσωπική εμπειρία... για το Service δεν το συζητάω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.