Elaine20 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, Omnio3 είπε H ηχομόνωση δαπέδου είναι αρκετά κοστοβόρα υπόθεση (>60€/τμ). Αλλά ακόμα και να μονώσεις όλο το πάτωμα και να το σκεπάσεις με χοντρά χαλιά, πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα απαλλαγείς από τις χαμηλές συχνότητες.. Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις τη διπλωματική οδό...παρ'τους κανένα ταψί γαλακτομπούρεκο να μαλακώσουν... Χαχαχα να πω την αλήθεια έλεγα να τους πάω από τα κέικ που φτιάχνω να κόψω αντιδράσεις. Αν κ δεν είναι τέτοιοι άνθρωποι. Δε μιλάνε με κανέναν Ευχαριστώ πολύ κ για τις πληροφορίες για την ηχομόνωση. Θα μας κοστίσει Πάρα πολλά να βγει το μάρμαρο κ να μπει μόνωση... Δεν έχουμε τόσα χρήματα 6 λεπτά πριν, archer100 είπε Πες του πως αποφασισατε να μετακομισετε λογω φασαριας και ειστε στις κουβεντες να πουλησετε το σπιτι σε πολυτεκνη οικογενεια Ρομα, ή πολυπληθη παρεα Πακιστανων, ή σε μελη της Αλβανικης μαφιας ή σε τοκογλυφους (όποιο βολεύει περισσότερο βάσει της περιοχής σας). Πως υπάρχει περίπτωση να κάνετε πίσω αν τυχόν σταματήσουν οι θόρυβοι, αλλά και πάλι θα το σκεφτείτε γιατί μπορεί να ξαναρχίσουν στο μέλλον. Δείτε πως θα αντιδράσουν και αν συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια, προχωρήστε στην πώληση, μετακομίστε, αγοράστε ένα τσουβάλι ποπ-κορν με τη μαμά σου, αράχτε στον καναπέ και απολαύστε... Χαχαχ αν δεν είχε πεισμωσει η μαμά μου στο να μην εγκαταλείψει τους κόπους της για αυτό το σπίτι, θα το είχαμε ήδη αφήσει.. καλή ιδέα η απειλή αυτή πάντως Ευχαριστώ 1
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Πουλήστε το σπίτι και φύγετε. Όσο για την μητέρα σου, λυπάμαι που καθόταν και βοηθούσε μια ζωή άτομα τα οποία της προκάλεσαν κακό και τώρα μεταφέρθηκαν και από πάνω σας. Εγώ σε κάτι τέτοια είμαι κυνικός, είτε θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να καταλάβει ο άλλος ότι δεν πρέπει να βοηθάει έτσι και κακώς το κάνει, είτε θα τον παρατήσω στην τύχη του και θα κοιτάξω να φτιάξω την ζωη μου κάπου αλλού ανεξάρτητος. 12 λεπτά πριν, Elaine20 είπε Χαχαχα να πω την αλήθεια έλεγα να τους πάω από τα κέικ που φτιάχνω να κόψω αντιδράσεις. Αν κ δεν είναι τέτοιοι άνθρωποι. Δε μιλάνε με κανέναν Ευχαριστώ πολύ κ για τις πληροφορίες για την ηχομόνωση. Θα μας κοστίσει Πάρα πολλά να βγει το μάρμαρο κ να μπει μόνωση... Δεν έχουμε τόσα χρήματα Χαχαχ αν δεν είχε πεισμωσει η μαμά μου στο να μην εγκαταλείψει τους κόπους της για αυτό το σπίτι, θα το είχαμε ήδη αφήσει.. καλή ιδέα η απειλή αυτή πάντως Ευχαριστώ Καλά ειλικρινά θα τους φτιάξεις και κέικ κιόλας; Εγώ θα ήμουν τελείως κακος απέναντι τους μέχρι να καταλάβουν ότι δεν είμαστε χαλάλι να μας πατάνε και είτε να αλλάξουν συμπεριφορα είτε να σηκωθούν να φύγουν. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από Basilhs23___ 2
CMOS_Z Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 25 λεπτά πριν, Omnio3 είπε H ηχομόνωση δαπέδου είναι αρκετά κοστοβόρα υπόθεση (>60€/τμ). Αλλά ακόμα και να μονώσεις όλο το πάτωμα και να το σκεπάσεις με χοντρά χαλιά, πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα απαλλαγείς από τις χαμηλές συχνότητες.. Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις τη διπλωματική οδό...παρ'τους κανένα ταψί γαλακτομπούρεκο να μαλακώσουν... Το μόνο που θα καταφέρεις εάν κάνεις μόνωση τύπου όπως της φωτογραφίας είναι να μην ακούει ο από κάτω τα βήματα σου και πάλι όχι εντελώς. Δυστυχώς είναι απίστευτα υψηλό το κόστος ηχομόνωσης εάν θες να απαλαγείς εσύ από ξένους ήχους, σε σχέση με το ανάποδο. 1
Elaine20 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Πουλήστε το σπίτι και φύγετε. Όσο για την μητέρα σου, λυπάμαι που καθόταν και βοηθούσε μια ζωή άτομα τα οποία της προκάλεσαν κακό και τώρα μεταφέρθηκαν και από πάνω σας. Εγώ σε κάτι τέτοια είμαι κυνικός, είτε θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να καταλάβει ο άλλος ότι δεν πρέπει να βοηθάει έτσι και κακώς το κάνει, είτε θα τον παρατήσω στην τύχη του και θα κοιτάξω να φτιάξω την ζωη μου κάπου αλλού ανεξάρτητος. Καλά ειλικρινά θα τους φτιάξεις και κέικ κιόλας; Εγώ θα ήμουν τελείως κακος απέναντι τους μέχρι να καταλάβουν ότι δεν είμαστε χαλάλι να μας πατάνε και είτε να αλλάξουν συμπεριφορα είτε να σηκωθούν να φύγουν. Πίστεψε με έχουμε κάνει τα πάντα κ δεν έχω βοήθεια από πουθενά πλέον. Η μαμά μου για αυτό κοντεύει να μουρλαθει. Επειδή έχασε την υγεία της για αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι πλέον κοιτανε ν ακανοθν μεγαλύτερο κακό. Ο θείος μου τουλάχιστον δεν ήταν έτσι απέναντι μας πριν μετακομίσει με αυτή τη γυναίκα στο σπίτι κάτω από εμάς
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Elaine20 είπε Πίστεψε με έχουμε κάνει τα πάντα κ δεν έχω βοήθεια από πουθενά πλέον. Η μαμά μου για αυτό κοντεύει να μουρλαθει. Επειδή έχασε την υγεία της για αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι πλέον κοιτανε ν ακανοθν μεγαλύτερο κακό. Ο θείος μου τουλάχιστον δεν ήταν έτσι απέναντι μας πριν μετακομίσει με αυτή τη γυναίκα στο σπίτι κάτω από εμάς Λύσεις υπάρχουν με δικηγόρους και φυσικά χρήματα. Το θεμα σας μάλλον εκεί είναι ότι δεν έχετε βρει άλλον διαθέσιμο δικηγόρο στο μέρος σας για να σας βοηθήσει η δεν θέλουνε επειδή μάλλον γνωρίζεστε όλοι μεταξύ σας. Η λύση είναι μόνο εύρεση δικηγόρου από παρακείμενο μέρος με εσάς και προφανώς με παραπάνω χρήματα αφού θα έχει να μεταφέρεται από και προς το μέρος σας. Επίσης για τους θορύβους και την ενόχληση υπάρχουν νομικά μέτρα, να πάει η μάνα σου σε ψυχολόγο να τεκμηριώσει ότι επιδεινώθηκε η υγεία της από τον θόρυβο, να καλέστε το 100 για συστάσεις και δήλωση συμβάντος να μαζέψετε ιστορικό. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Λύσεις υπάρχουν με δικηγόρους και φυσικά χρήματα. Το θεμα σας μάλλον εκεί είναι ότι δεν έχετε βρει άλλον διαθέσιμο δικηγόρο στο μέρος σας για να σας βοηθήσει η δεν θέλουνε επειδή μάλλον γνωρίζεστε όλοι μεταξύ σας. Η λύση είναι μόνο εύρεση δικηγόρου από παρακείμενο μέρος με εσάς και προφανώς με παραπάνω χρήματα αφού θα έχει να μεταφέρεται από και προς το μέρος σας. Επίσης για τους θορύβους και την ενόχληση υπάρχουν νομικά μέτρα, να πάει η μάνα σου σε ψυχολόγο να τεκμηριώσει ότι επιδεινώθηκε η υγεία της από τον θόρυβο, να καλέστε το 100 για συστάσεις και δήλωση συμβάντος να μαζέψετε ιστορικό. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Δεν λύνονται αυτα με τίποτα, ουτε με δικηγόρους, εκτος αν τους φυλάει ενας αστυνομικός 24/7. Εχουν γινει άπειρες δολοφονίες σε αντίστοιχες περιπτωσεις και σε οικογενειακές πολυκατοικίες κυρίως δίπατα, πάνω κάτω δηλαδή, αδέρφια θείοι κλπ.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 19 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν λύνονται αυτα με τίποτα, ουτε με δικηγόρους, εκτος αν τους φυλάει ενας αστυνομικός 24/7. Εχουν γινει άπειρες δολοφονίες σε αντίστοιχες περιπτωσεις και σε οικογενειακές πολυκατοικίες κυρίως δίπατα, πάνω κάτω δηλαδή, αδέρφια θείοι κλπ. Όταν μετά από χρόνια θα τους διατάξει το δικαστήριο να πληρώσουν αποζημίωση και δικαστικά έξοδα θα καταλάβουν. Εδώ υπήρχε ένα μέλος το οποίο είχε αναφέρει τι έκανε σε περιπτωση γείτονα που έβγαζε συνέχεια το σκυλί στο μπαλκόνι. Ε δεν γίνεται κάτι παρόμοιο να μην μπορεί να γίνει και σε θορύβους με ανθρώπους. Τώρα αν η ts δεν θέλει να μπλέξει. Να σηκωθεί να φύγει. Να νοικιάσουν το διαμέρισμα σε άλλους. Η λύση των Ρομα που προτάθηκε δεν είναι κακή, αλλά θα δουν και το δικό τους σπίτι ρημαδιο μαζί με τους άλλους που μετά που θα παρακαλάνε να φύγουν.
TsoliasGR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Aν οι μπάτσοι δεν έρχονται με το καλό...θα έρθουν με το στανιό. Όταν πάρεις τηλ.το 100 να κάνεις καταγγελία επώνυμα για την ηχορύπανση και να αναφέρεις το πλήρες ιστορικό, και ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ απο το συμβάν για να το δώσεις στον δικηγόρο σου. Αυτό συνήθως είναι αρκετό.Αν ακόμα δεν έρχονται μετά απο εύλογο χρονικό διάστημα να ξαναπάρεις και να ζητήσεις να έρθει πάλι σταθμός γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστείς να απευθυνθείς στο εσωτερικών υποθέσεων μιας και μετά απο επανειλλημένα τηλ. δεν έχει έρθει η άμεσος δράση για συνδρομή.Εάν και αυτό αποτύχει (που δεν αποτυνχάνει ποτέ αλλά λέμε τώρα...)...Επώνυμη καταγγελία στο οικίο αστυνομικό τμήμα,παραλαβή αντιγράφου για κάθε νόμιμη χρήση, και αν δεν γίνει τίποτα (που θα γίνει) να απειλήσεις σε πολύ όμορφο τόνο οτι θα πάς στο εσωτερικών υποθέσεων (εφόσον έχεις τα χαρτιά στα χέρια).Επίσης, ανώνυμη καταγγελία στην ΔΕΔΗΕ για ρευματοκλοπή και άστους να τρέχουν. 1
Raylan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Τα ηχεία τα έχει πάρει ο θείος σου με την κυρία του και ακούνε όλοι μέρα ντάπα ντούπα? Οι γέροι που μένουν μαζί τους δεν ενοχλούνται από τον θόρυβο η οι ίδιοι δεν κουράζονται να ακούνε όλοι μέρα με τα νταπα ντουπα? Εγώ λέω όμορφα και ωραία να πιάσεις τον θείο σου και να του πεις ότι έχει πρόβλημα η αδερφή του και επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της και ότι δεν είναι καλό πράγμα να είστε τσακωμένοι και διάφορα τέτοια και ας μην τα εννοείς, και να σταματήσεις και εσύ η ίδια να τους δημιουργείς προβλήματα... Αν τώρα ο θείος σου είναι αφιλότιμος και έχεις να κάνεις με αληταρά τότε και μόνο τότε να κάνεις ότι σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από Raylan 2
L34x88iT Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Για αυτό προτιμώ ενοίκιο. Σε τέτοιες περιπτώσεις "λάκησες". Έχει βέβαια τα αρνητικά του αλλά και τα θετικά του. Για μένα προσπάθησε να το πουλήσεις σε τίποτα "περίεργους φουσκωτους" που δεν χαμπαριάζουν και θα τους κάνουν αυτοί την ζωή δύσκολη. Θα ξαναβάλουν μπάσα? Θα τρώνε σφαλιάρα... Εναλλακτικά σε Ρομά, Πάκι κλπ... (όχι να το νοικιάσεις, να το πουλήσεις. Γιατί δεν ξέρεις τι θα κάνουν στους ενοικιαστές και φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον. Θα σου ξεσκίζουν και το σπίτι). Εγώ θα το πούλαγα. Και σε χαμηλή τιμή να φεύγει. Και νοικιάστε ένα σπιτάκι να έχετε την ησυχία σας. Τι να κάνω τα ακίνητα και τους "κόπους μιας ζωής" αν είναι να ζω μία κόλαση. Και ηχεία να μην βάζουν, από εδώ και πέρα θα είστε σε μια μαρτυρική εγρήγορση για το πότε θα ξαναρχίσει το μαρτύριο. Δεν αξίζει... Μπορεί να έχετε κάποια χασούρα αλλά το κέρδος της υγείας σας είναι ανεκτίμητο... Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από L34x88iT 5
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, L34x88iT είπε Για αυτό προτιμώ ενοίκιο. Σε τέτοιες περιπτώσεις "λάκησες". Έχει βέβαια τα αρνητικά του αλλά και τα θετικά του. Για μένα προσπάθησε να το πουλήσεις σε τίποτα "περίεργους φουσκωτους" που δεν χαμπαριάζουν και θα τους κάνουν αυτοί την ζωή δύσκολη.... Αυτή ειναι άλλη μια πολλή καλή πρόταση
spectaculator Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, L34x88iT είπε Για αυτό προτιμώ ενοίκιο. Σε τέτοιες περιπτώσεις "λάκησες". Έχει βέβαια τα αρνητικά του αλλά και τα θετικά του. Για μένα προσπάθησε να το πουλήσεις τίποτα "περίεργους" που δεν χαμπαριάζουν και θα τους κάνουν αυτοί την ζωή δύσκολη. Θα ξαναβάλουν μπάσα? Θα τρώνε σφαλιάρα... (όχι να το νοικιάσεις, γιατί δεν ξέρεις τι θα κάνουν στους ενοικιαστές και φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον). Εγώ θα το πούλαγα. Και σε χαμηλή τιμή να φεύγει. Και νοικιάστε ένα σπιτάκι να έχετε την ησυχία σας. Τι να κάνω τα ακίνητα και τους "κόπους μιας ζωής" αν είναι να ζω μία κόλαση. Και ηχεία να μην βάζουν, από εδώ και πέρα θα είστε σε μια μαρτυρική εγρήγορση για το πότε θα ξαναρχίσει το μαρτύριο. Δεν αξίζει... Μπορεί να έχετε κάποια χασούρα αλλά το κέρδος της υγείας σας είναι ανεκτίμητο... Μα τι λες ρε φίλε; Μιλάς λες και δεν έχεις ιδέα του τι συμβαίνει στα νοίκια! Ότι να ναι ακούς δω μέσα! Θα φύγεις από ιδιόκτητο σπίτι για να τρέχεις με τα νοίκια, λες κι εκεί δεν υπάρχουν τρελοί γείτονες, δεν υπάρχουν τρελοί ιδιοκτήτες, λες και το νοίκι δεν κοστίζει πολλά, λες και κάθε φορά μπορείς να βρεις εύκολα σπίτι για νοίκιασμα. Άσε που βρέξει-χιονίσει το νοίκι θα πρέπει να το πληρώσεις, άσχετα αν έχεις δουλειά ή όχι, ανεξάρτητα του τι σου μένει στην τσέπη.
L34x88iT Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, spectaculator είπε Μα τι λες ρε φίλε; Μιλάς λες και δεν έχεις ιδέα του τι συμβαίνει στα νοίκια! Ότι να ναι ακούς δω μέσα! Θα φύγεις από ιδιόκτητο σπίτι για να τρέχεις με τα νοίκια, λες κι εκεί δεν υπάρχουν τρελοί γείτονες, δεν υπάρχουν τρελοί ιδιοκτήτες, λες και το νοίκι δεν κοστίζει πολλά, λες και κάθε φορά μπορείς να βρεις εύκολα σπίτι για νοίκιασμα. Άσε που βρέξει-χιονίσει το νοίκι θα πρέπει να το πληρώσεις, άσχετα αν έχεις δουλειά ή όχι, ανεξάρτητα του τι σου μένει στην τσέπη. Δεν είπα οτι είναι εύκολο. Απο να φάω τα λεφτα που γλυτώνω από το ενοίκιο σε ψυχοφάρμακα, το προτιμώ. 11 λεπτά πριν, spectaculator είπε λες κι εκεί δεν υπάρχουν τρελοί γείτονες, δεν υπάρχουν τρελοί ιδιοκτήτες Μα αυτό είναι το καλο. Μπορείς να φύγεις σε μία δύσκολη κατάσταση. 1
chaosmaster Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δώσε 80€ σε έναν φουσκωτό τύπο. Με την επόμενη φασαρία να μπει σπίτι κ χωρίς να του πει τπτ να πάει να ξηλώσει το woofer. Φεύγοντας να του ότι την επόμενη φορά που θα αναγκαστεί να έρθει θα του ξηλώσει το κεφάλι. Ήρεμα κ πολιτισμένα 😂 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις