HALF EVIL Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Πως μετακόμισαν σε δικό σου σπίτι, αφού δεν έχετε καλές σχέσεις; Κάτι βρωμάει. ΠΣΚ;
The_Other_One Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 45 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Πως μετακόμισαν σε δικό σου σπίτι, αφού δεν έχετε καλές σχέσεις; Κάτι βρωμάει. ΠΣΚ; Δικό της τώρα... Κάτω μένουν οι παππούδες με τον θειο της και την γκόμενά του, πάνω αυτή με την μητέρα της. Ή στα παππούδια ανήκει ή στην μάνα της και τον θείο της από κοινού.
Petros Electron Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Δεν λύνονται αυτά ετσι θα ζείτε, εκτός αν φυγεις. Συμφωνώ 100%. Νοίκιασε το σπιτι και φυγε για αλλου, θα ηρεμήσεις. 1
Elaine20 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, Kostas Savvidis είπε Όταν αρχίζει το νταπα ντουπα όπως λες από τον κάτω όροφο, να βγάζεις τα ακουστικά βαρικοίας της μητέρας σου. Το σπίτι που μένει ο θείος σου από κάτω είναι ιδιοκτησίας του; Ναι είναι ιδιοκτησία του. Αν ήταν τόσο απλό όσο να βγάζει απλά το ακουστικό, δε θα είχαμε τόσο μεγάλο θέμα. Εδώ εμένα μου έχουν δημιουργηθεί εμβοες κ βουιζει το κεφάλι μου όλη μέρα. Η μαμά μου κ να βγάλει το ακουστικό καταλαβαίνει κραδασμό κ βουιζει το κεφάλι της. 3 ώρες πριν, jimakos00 είπε Με τι λογική να βάλεις κι άλλα ηχεία για να καλύψεις κάποιον θόρυβο; Χειρότερα θα το κάνεις. Θα έχεις και το "ντάπα ντούπα" των από κάτω και το δικό σου. Ή θα παριστάνετε ότι δεν σας ενοχλούν έτσι ώστε να βαρεθούν κάποια στιγμή και να σταματήσουν. Ή θα αρχίσετε τα αντίποινα και θα τους χτυπάτε εκεί που τους πονάει αυτούς. Δεν έχουν σταματήσει ότι κ να κάνουμε. Ούτε βρίσκουμε κάτι που μπορεί να τους βλάψει αυτούς. Γι αυτό έχω απελπιστει... 3 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Εγώ δε θα τους άφηνα να κοιμηθούν. Μπορείς να τους κόψεις το ρεύμα από το ρολόι όταν βάζουν τα ηχεια Ποιο ρολόι? Ο άνθρωπος κλέβει ρεύμα. Δεν έχει ρολόι. Κ η μαμά μου δε με αφήνει να τον καταγγειλω για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Elaine20 είπε Ποιο ρολόι? Ο άνθρωπος κλέβει ρεύμα. Δεν έχει ρολόι. Κ η μαμά μου δε με αφήνει να τον καταγγειλω για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο,να τον απειλήσεις ότι θα τον καρφώσεις για το ρευμα αν δεν σταματήσει η φασαρία ή να κάνεις κρυφά καταγγελία.
Elaine20 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Dimi00 είπε Για την ηχορυπανση καλεις την αστυνομία συνεχώς. Ιδίως εαν ειναι ωρες κοινης ησυχιας. Ζητας να περιοριστουν τα ντεσιμπελ μεσα στην οικια του και να μη μπαινουν στη δικιά σου. Οσο για την γυναικα....εαν χρειάζεται εγκλεισμό οπως είπες, πρεπει να συντρεχουν λογοι. Ή να κινδυνεύει η ίδια, ή ο περίγυρος. Εαν ο οικογενειακος κυκλος φοβαται κάτι τετοιο, μπορεί με αιτηση στον εισαγγελεα να ζητησει ψυχιατρικη εκτίμηση, ακομα και αν η παθούσα δε θελει να παει. Βεβαια ειναι πολύ λεπτό ζήτημα, αυτός ο ασθενής εχει δικαιώματα όπως όλοι μας. Τωρα για το σπιτι το κατω, εφοσον ειναι δικο σου, τους πετας εξω Νομίζω ότι κ εμείς έχουμε δικαίωμα να ζούμε ήσυχα όπως ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς να ενοχλούμε κ χωρίς να μας ενοχλούν. Το σπίτι δυστυχώς είναι ιδιοκτησία του.
airtrelomike13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Πολύ μπλεγμένη ιστορία. Από εκείνες των κοινωνικών προβλημάτων που έχουμε στη χώρα. Δυστυχως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Μόνο να είσαι δίπλα στη μητέρα σου, γιατί η γυναίκα σε χρειάζεται. Ευγνωμονώ μερικές φορές την τύχη που μένω στο ενοίκιο και φεύγω όποτε θέλω αμα δω τιποτα προβλήματα με γείτονες Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο,να τον απειλήσεις ότι θα τον καρφώσεις για το ρευμα αν δεν σταματήσει η φασαρία ή να κάνεις κρυφά καταγγελία. κατσε να γινουν τα ρολογια ηλεκτρονικα και θα σου πω εγω πως θα κλεβει Μόλις τώρα, Elaine20 είπε Το σπίτι δυστυχώς είναι ιδιοκτησία του. εδω δυστυχως ειναι το σημειο κλειδι 1
Elaine20 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Δεν ξέρω τι είναι καλύτερο,να τον απειλήσεις ότι θα τον καρφώσεις για το ρευμα αν δεν σταματήσει η φασαρία ή να κάνεις κρυφά καταγγελία. Τον προειδοποίησα ότι αν δε σταματήσει τη φασαρία θα του κάνω καταγγελία αλλά δεν ίδρωσε το αυτί του.. κ το θέμα μου δεν είναι η μουσική, το θέμα μου είναι μόνο το γουφερ ώστε να μη βουιζει το κεφάλι μας 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Πως μετακόμισαν σε δικό σου σπίτι, αφού δεν έχετε καλές σχέσεις; Κάτι βρωμάει. ΠΣΚ; Δεν μετακόμισαν σε δικό μου σπίτι. Δικό μας είναι ο πάνω όροφος κ δικός του ο κάτω
HALF EVIL Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Elaine20 είπε Τον προειδοποίησα ότι αν δε σταματήσει τη φασαρία θα του κάνω καταγγελία αλλά δεν ίδρωσε το αυτί του.. κ το θέμα μου δεν είναι η μουσική, το θέμα μου είναι μόνο το γουφερ ώστε να μη βουιζει το κεφάλι μας Δεν μετακόμισαν σε δικό μου σπίτι. Δικό μας είναι ο πάνω όροφος κ δικός του ο κάτω Έτσι όπως το έγραψες στην αρχή άλλο νοημα έβγαινε.
Elaine20 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε Έτσι όπως το έγραψες στην αρχή άλλο νοημα έβγαινε. Ναι συγνώμη είμαι κ λίγο συγχισμενη 6 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Πολύ μπλεγμένη ιστορία. Από εκείνες των κοινωνικών προβλημάτων που έχουμε στη χώρα. Δυστυχως δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Μόνο να είσαι δίπλα στη μητέρα σου, γιατί η γυναίκα σε χρειάζεται. Ευγνωμονώ μερικές φορές την τύχη που μένω στο ενοίκιο και φεύγω όποτε θέλω αμα δω τιποτα προβλήματα με γείτονες κατσε να γινουν τα ρολογια ηλεκτρονικα και θα σου πω εγω πως θα κλεβει εδω δυστυχως ειναι το σημειο κλειδι Ειλικρινά νιώθω λες κ είναι ένα κακό όνειρο ή ζω σε ταινία.. έχουμε ρωτήσει τους πάντες (αστυνομία, δικηγόρους..) αλλά κανείς δε μας βρίσκει λύση. Ούτε περιοριστικά μέτρα δε μπορούσαμε να κάνουμε πέρσι επειδή μας απειλούσαν κιόλας. Είναι πάνω κάτω τα σπίτια λέει ο δικηγόρος κ δε γίνεται.. η μητέρα μου έχει καταρρεύσει πολλές φορές. Θα το είχαμε πουλήσει αν δε λυπόταν τα τόσα χρήματα που έδωσαν με τον πατέρα μου για να φτιάξουν το σπίτι. Πραγματικά είναι τύχη πλέον να μένεις σε ενοίκιο.
airtrelomike13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, Elaine20 είπε Ναι συγνώμη είμαι κ λίγο συγχισμενη Ειλικρινά νιώθω λες κ είναι ένα κακό όνειρο ή ζω σε ταινία.. έχουμε ρωτήσει τους πάντες (αστυνομία, δικηγόρους..) αλλά κανείς δε μας βρίσκει λύση. Ούτε περιοριστικά μέτρα δε μπορούσαμε να κάνουμε πέρσι επειδή μας απειλούσαν κιόλας. Είναι πάνω κάτω τα σπίτια λέει ο δικηγόρος κ δε γίνεται.. η μητέρα μου έχει καταρρεύσει πολλές φορές. Θα το είχαμε πουλήσει αν δε λυπόταν τα τόσα χρήματα που έδωσαν με τον πατέρα μου για να φτιάξουν το σπίτι. Πραγματικά είναι τύχη πλέον να μένεις σε ενοίκιο. εκει στη κωμοπολη που μενεις, τα ενοικια τι τιμες εχουν? Ρωταω αν ειναι να νοικιασετε το σπιτι που μενετε και να πατε να μεινετε στο ενοικιο
Elaine20 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε εκει στη κωμοπολη που μενεις, τα ενοικια τι τιμες εχουν? Ρωταω αν ειναι να νοικιασετε το σπιτι που μενετε και να πατε να μεινετε στο ενοικιο Το σκεφτόμασταν.. απλά εδώ είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις σπίτι να νοικιάσεις. Είναι πολλοί που μας λένε ότι ψάχνουν κάτι μεγαλύτερο κ δε βρίσκουν εδώ. Γιατί τα περισσότερα έχουν ένα δωματιακι (λέγονται "της μομας" κ είναι όλα πραγματικά μικρά). Κ νομίζω τα νοικιάζουν 250-300 κάπου εκεί Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από Elaine20
Omnio3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 H ηχομόνωση δαπέδου είναι αρκετά κοστοβόρα υπόθεση (>60€/τμ). Αλλά ακόμα και να μονώσεις όλο το πάτωμα και να το σκεπάσεις με χοντρά χαλιά, πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα απαλλαγείς από τις χαμηλές συχνότητες.. Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις τη διπλωματική οδό...παρ'τους κανένα ταψί γαλακτομπούρεκο να μαλακώσουν...
archer100 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Πες του πως αποφασισατε να μετακομισετε λογω φασαριας και ειστε στις κουβεντες να πουλησετε το σπιτι σε πολυτεκνη οικογενεια Ρομα, ή πολυπληθη παρεα Πακιστανων, ή σε μελη της Αλβανικης μαφιας ή σε τοκογλυφους (όποιο βολεύει περισσότερο βάσει της περιοχής σας). Πως υπάρχει περίπτωση να κάνετε πίσω αν τυχόν σταματήσουν οι θόρυβοι, αλλά και πάλι θα το σκεφτείτε γιατί μπορεί να ξαναρχίσουν στο μέλλον. Δείτε πως θα αντιδράσουν και αν συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια, προχωρήστε στην πώληση, μετακομίστε, αγοράστε ένα τσουβάλι ποπ-κορν με τη μαμά σου, αράχτε στον καναπέ και απολαύστε... 5
makis269 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Από Παρασκευή ξεκινάνε κανονικά αυτά τα θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις