sweette Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σας,μένω σε τριπλό κατοικία του 1972. Δεν υπάρχει υδροροη στο μπαλκόνι και όταν το πλένω , τα νερά φεύγουν από κάτι σωληνάκια μικρά που βρίσκονται στην απέξω μεριά του μπαλκονιού. Ως αποτέλεσμα τα νερά πέφτουν μέσα στον κοινόχρηστο χώρο του οικοπέδου. Εγώ μένω στον β όροφο. Οι ιδιοκτήτες στο ισόγειο, έχουν βγάλει παράνομα μπαλκόνι , βασικα έκανε κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου, το οποίο προεξέχει αρκετά από τα άλλα δύο δικά μας μπαλκόνια κ κάθε φορά που πλένω βγαίνει η ιδιοκτήτρια και παραπονιέται γιατί πέφτουν τα νερά όταν δεν είναι σηκωμένη η τέντα της. Εν τω μεταξύ στην αλλη άκρη του μπαλκονιού κάτω ακριβώς από το σωληνάκι που βγαίνουν τα νερά έχει καρφωμένη σιδερένια απλώστρα.. οπότε μια φορά που δεν είχα δει ότι έχει απλωμένα ρούχα φώναζε. Χθες απαίτησε ο ιδιοκτήτης του ισογείου λοιπόν , να μην ξαναπλυνω το μπαλκόνι. Ερώτηση.. υπάρχει νόμος σχετικός που θα μπορούσε αυτός να με "κυνηγήσει"? Γνωρίζει κάποιος? Μπορεί να κάνει μήνυση δηλ? Εγώ. Βέβαια του απάντησα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω αυτό που ζητά κ θα συνεχίσω να πλένω το μπαλκόνι μου.
korakios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 απλά αναφέρεις οτι θα φωνάξεις την πολεοδομία σε επόμενη υποψία παρατήρησης , δε μπορεί να κάνει τίποτα
SabotazNic Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω θα πετουσα και περισσοτερα νερα. Και θα το εκανα οταν εχουν απλωμενα Ρε παιδια, διαβαζω ολες αυτες τις ιστοριες και ζηλευω. Εμεις εχουμε εναν γειτονα που εχει φυτευσει ενα πευκο (σε δημοσιο σημειο, στα χαρτια ειναι δρομος κανονικα, αλλα δεν εγινε ποτε) το οποιο πλησιαζει το σπιτι μας, και ηδη εχουμε καλεσει τον δημο. Απο εκει και περα, τπτ. Ησυχια. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από SabotazNic
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Bάλε κομμάτια λάστιχο στα σωληνάκια να πέφτει πιο μακρυα το νερό. 1
ifaist Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Mπορει να σου βαλει φωτια! Εγω διαφωνω με τους παραπανω. Δυστυχως στις πολυκατοικιες ετσι ειναι. Κοιτα να τα βρειτε κ να ειστε αγαπημενοι στα δυσκολα κ στα ευκολα. Δηλ. δε μπορειτε να συμφωνησετε μια μερα να εχει κατεβασμενη την τεντα να πλυνεις (το οποιο ειναι το λογικο ετσι) το μπαλκονι σου ή να παρεις ενα τηλ ? Κ φτιαξτε το θεμα με την υδροροη, ποσο να κοστισει ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις