Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

ψαχνω led strip για το pc case με το αναλογο βυσμα (να παιρνει ρευμα δηλαδη απο το τροφοδοτικο).

απο σκρουτζ οχι εξωτερικο

Θες οπωσδήποτε να παίρνει ρεύμα από το τροφοδοτικό?δεν έχει rgb υποδοχή η μητρική σου να γλιτώσεις τα πολλά καλώδια?Μια φθηνή σχετικά επιλογή που μπορει να συνδεθει  στο τροφοδοτικό είναι τα παρακατω.https://www.skroutz.gr/s/19609403/Deepcool-RGB-350.html.Στα συν πως είναι δύο κομμάτια μαγνητικά με τηλεχειριστήριο,στα αρνητικά ο ογκώδεις τους controller

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
Δημοσ.

Αν πιανουν τα χερια σου και εχεις κολλητήρι  ειναι πολύ ευκολο να  το φτιαξεις μονος σου.Θελεις ενα κοματι ledοταινια και ενα θυλικο molex.Τα led θα ειναι 12v οποτε κοβεις το κτιτρινο του Molex και το διπλανο μαυρο (ενα απο τα 2 δεξια)  και κολλας στις επαφες στην ακρη της λεδοταινιας.Βεβαια θα ειναι μονοχρωμο

20220602120554_kalodio_trofodosias_molex_4_pin_arseniko_se_2_x_molex_4_pin_thilyko_oem.jpeg.0348858697f2bfebd5b5d75e3576a68b.jpeg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/8/2022 στις 1:24 ΠΜ, niko13 είπε

Θες οπωσδήποτε να παίρνει ρεύμα από το τροφοδοτικό?δεν έχει rgb υποδοχή η μητρική σου να γλιτώσεις τα πολλά καλώδια?Μια φθηνή σχετικά επιλογή που μπορει να συνδεθει  στο τροφοδοτικό είναι τα παρακατω.https://www.skroutz.gr/s/19609403/Deepcool-RGB-350.html.Στα συν πως είναι δύο κομμάτια μαγνητικά με τηλεχειριστήριο,στα αρνητικά ο ογκώδεις τους controller

δε μου κανει.. θελω μια ταινια για το κουτι, λευκο φως

οχι τηλεκοντρολ, οχι κοντρολερ

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

δε μου κανει.. θελω μια ταινια για το κουτι, λευκο φως

οχι τηλεκοντρολ, οχι κοντρολερ

Κάτι τέτοιο δηλαδή?Είναι πρακτικά αυτό που σου πρότεινε ο crybal πιο πανω.https://www.a-store.gr/tenia-led-gia-ypologisti-me-syndesi-molex-60cm-warm-white

Επεξ/σία από niko13
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Allan-Wake είπε

φιλε αυτην εχω τωρα, αλλα δεν μου κανει γιατι εχει θερμο φως..

Αν δεν πεις όλα από τα στοιχεία από την αρχή πως θα ξέρουμε τι ακριβώς θέλεις?

Σε ένα μυνημα δώσε μια σωστή περιγραφή του τι θέλεις ώστε να μπορέσουμε να σου προτείνουμε

Επίσης θες να το πάρεις και να δουλέψει? Έχεις γνώσεις από κολλήσεις?

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

φιλε αυτην εχω τωρα, αλλα δεν μου κανει γιατι εχει θερμο φως..

Πάρε μια 5v/12v την οποία θα ελέγχεις από την εφαρμογή της μητρικής 

Δημοσ.

Πήγαινε το σε ένα τεχνικό,  πες του ακριβώς τι θες, πόσα εκατοστά ταινία,  τι απόχρωση, τι φωτεινότητα και που θες να την βάλει ακριβώς.

Spoiler

Αν δεν τρολαρεις (και είναι από τις λίγες φορές που μιλάω για τρολαρισμα), σταμάτα έστω να δείχνεις ότι βαριέσαι με τις απαντήσεις που παίρνεις και δείξε σεβασμό σε αυτούς που ασχολούνται να σε βοηθήσουν. Από το πρώτο κιόλας μήνυμα σου είπε ο νικο για ταινία στη μητρική...

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Πήγαινε το σε ένα τεχνικό,  πες του ακριβώς τι θες, πόσα εκατοστά ταινία,  τι απόχρωση, τι φωτεινότητα και που θες να την βάλει ακριβώς.

Απόκρυψη περιεχομένων

Αν δεν τρολαρεις (και είναι από τις λίγες φορές που μιλάω για τρολαρισμα), σταμάτα έστω να δείχνεις ότι βαριέσαι με τις απαντήσεις που παίρνεις και δείξε σεβασμό σε αυτούς που ασχολούνται να σε βοηθήσουν. Από το πρώτο κιόλας μήνυμα σου είπε ο νικο για ταινία στη μητρική...

δεν τρολαρω, απλα δεν γνωριζω ακριβως τι πρεπει να αγορασω

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

δεν τρολαρω, απλα δεν γνωριζω ακριβως τι πρεπει να αγορασω

Ωραια

Πες μας τι μητρική έχεις

Πες μας τι χρώμα σε ενδιαφέρει, τι μήκος, θέλεις να είναι 1 συνεχόμενο κομμάτι η χρειάζεται να είναι 3-4-5 μικρότερα

Εχεις την δυνατότητα να κάνεις κολλήσεις? (έχεις δηλαδή κολλητήρι και σύρμα κόλλησης?) έχεις όρεξη να το κάνεις εσύ?

Όταν γράψεις όλα τα παραπάνω σε ένα μυνημα, ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να μην μυρίζουμε τα δάκτυλα μας για να μαντέψουμε τι ακριβώς ψάχνεις/έχεις στο μυαλό σου

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Ωραια

Πες μας τι μητρική έχεις

Πες μας τι χρώμα σε ενδιαφέρει, τι μήκος, θέλεις να είναι 1 συνεχόμενο κομμάτι η χρειάζεται να είναι 3-4-5 μικρότερα

Εχεις την δυνατότητα να κάνεις κολλήσεις? (έχεις δηλαδή κολλητήρι και σύρμα κόλλησης?) έχεις όρεξη να το κάνεις εσύ?

Όταν γράψεις όλα τα παραπάνω σε ένα μυνημα, ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να μην μυρίζουμε τα δάκτυλα μας για να μαντέψουμε τι ακριβώς ψάχνεις/έχεις στο μυαλό σου

εχω την μητρικη που εβαλα πιο πανω

δεν γνωριζω πολλα απο κολλησεις, θελω μια απλη μονοχρωμη στο πολυ λευκο..

• Moderators
Δημοσ.
Στις 31/8/2022 στις 3:20 ΜΜ, SabotazNic είπε

Κάτω αριστερά έχεις βύσμα 5v

https://www.skroutz.gr/s/19610357/Deepcool-RGB-200-Pro.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Πάρε να τελειώνεις 

Όπως τα λέει ο φίλος καμία rgb/argb ταινία δεν θα του κάνει μιας και θέλει ψυχρό λευκό, εκτός αν υπάρχουν rgb w ταινίες για pc

Η πιο απλή - φτηνή λύση είναι να πάει σε ένα κατάστημα με ηλεκτρολόγο κα να πάρει λευκο Led Strip όσα μέτρα θέλει (να προσέξει να είναι 12v) και να το τροφοδοτήσει από κάποιο molex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...