tzotzo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, Ducatista είπε Για το τι θα σε έχει δηλωμένο φαντάζομαι ότι θα παίζει αρκετά αυτό αλλά δυστυχώς στον τουριστικό τομέα επειδή η σεζόν είναι 7 μηνο δεν υπάρχουν 5ημερα τωρα για το δώδεκαωρο δεν το ξέρω πάντως 1800 για βοηθός και με ελαχιστο το 50ρικο στα τιπς (ανάλογα ποσα άτονα δουλεύουν μαζι) βαλε κανένα 3000 τον μηνα ε για ανεδεικευτος δεν είναι και λίγα αν σου έχει και δωμάτιο δουλεύεις 6-7 μηνες και εισαι αρχηγός (πάντα μιλάω για αυτούς που δεν έχουν δουλειά και είναι ανεδείκευτοι) Όχι χωρίς διαμονή. Νομίζω ζητάνε 300 για απλό δωμάτιο με συγκατοίκηση. Το 12ωρο είναι σίγουρο γτ ρώτησα τι παίζει γενικότερα και σε άλλα μαγαζιά.
Ducatista Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 35 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Μονο απο αυτο που ειπες, καταλαβα οτι δεν ξερει να κρινεις αντικειμενικα ενα επαγγελμα. Εχει την υψηλοτερη βαση γιατι δινουν και ενα εξτρα μαθημα στις πανελληνιες, το οποιο αν δεν κανω λαθος ειναι το ελευθερο και γραμμικο σχεδιο, με αποτελεσμα να ξεφευγει ως βαση μοριων απο τις υπολοιπες σχολες. Επισης το γεγονος οτι το σπουδαζουν καποιοι επειδη τους αρεσει ή το αγαπανε, δεν σημαινει οτι το κανουν και ως επαγγελμα. Τα περισοτερα παιδια εχουν φυγει σε Εμιρατα, Λονδινο γιατι εκει ως επαγγελμα εχει τεραστια απορροφητικοτητα αυτο δεν το ειπα εγω μπερδευτηκες. Ψαξε καλυτερα Εγω ειμαι ο αλλος δεν κατάλαβα έχεις κάποια αμφιβολία; θες να στο αναλύσω; επειδή ξαναλεω λοιπόν ότι ο καθενας με τις εμπειρίες του εδώ στην ροδο υπάρχει κορεσμός από δικηγόρους πολ μηχανικούς αρχιτέκτονες και φαρμακοποιους αν θες αναλύω για το κάθε επάγγελμα ξεχωριστά ότι ο φίλος μου δανειζει τον δικηγόρο γαμπρό του είναι γεγονός αν δεν σαρεσει είναι αλλο θεμα όταν ένα επάγγελμα έχει περισσότερη προσφορά από ότι ζήτηση μάντεψε τι γίνετε.... όποιος φίλος είναι από ροδο μπορεί να πει την αποψη του στο θέμα.. και επειδή τέθηκε και αυτί το θέμα να τονίσω ότι ο τουρισμός δινει χρήματα και μάλιστα χρήματα που ποτέ δε θα δουν με το επαγγελμα τους δεν είναι τυχαίο πως αρκετοί μαζί με εμένα άφησαν το επαγγελαν τους και ασχολούνται με τον τουρισμό (παντα μιλάω για τις εμπειρίες του καθένα και δεν λεω οτι η αποψη μου είναι ευαγγέλιο για όλα τα μερη/χωρες) 1 λεπτό πριν, tzotzo είπε Όχι χωρίς διαμονή. Νομίζω ζητάνε 300 για απλό δωμάτιο με συγκατοίκηση. Το 12ωρο είναι σίγουρο γτ ρώτησα τι παίζει γενικότερα και σε άλλα μαγαζιά. Κοίτα αν δεν έχεις αλλάξει επιλογή για δουλειά εμενα μου φαίνεται καλή λύση αν υποθέσουμε τις συνολικές απολαβές και βέβαια να υπάρχει και ένα καλό εργασιακό περιβάλλον. 300 για διαμονή με συγκατοίκηση είναι πολλα και ειδικά για δωμάτιο εκτός αν είναι όλα μέσα ηλεκτρικό κλπ Για να καταλάβεις κατάστημα με ρούχα μέσα σε ξενοδοχείο ελληνικού Μπραντ έδινε 1300 για 6ημερο 10ωρο και με την διαδρομή από και προς την δουλειά πληρωμένη (βενζινη) και δρν έβρισκαν άτομο ή υπεύθυνη των καταστημάτων επειδη με πήρε μπας και εχω κάποιον μου είπε ότι δεν είχε ουτε ένα βιογραφικό...
airtrelomike13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, filipN είπε airtrelomike13, - Το θέμα το άνοιξε άλλο μέλος που χρειαζόταν ενημέρωση για συγκεκριμένο τύπο εργασίας και αποκλειστικά στο εξωτερικό. Πράγματα στα οποία δεν μπορείς να απαντήσεις γιατί δεν έχεις τις ανάλογες εργασιακές εμπειρίες, ούτε έχεις εργασθεί στο εξωτερικό, παρακαλώ να αποσυρθείς. - Δεν είναι «χώροι προς κατάληψιν», από την άνεργη αφεντιά σου, όλα τα θέματα του insomnia. Ούτε για την προσωπική σου εκτόνωση… Δικαιωμα μου να εχω την προσωπικη μου αποψη. Το γεγονος οτι δεν εχω εργαστει στο Εξωτερικο ( προς το παρον), δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να εχω τη προσωπικη μου αποψη και ουτε εχει το δικαιωμα να μου απαγορευει καποιος εδω μεσα σαν εσενα, να την αναφερω με επιχειρηματα. Αν δυστυχως σας πονανε οι αληθειες, δεν ειναι δικο μου προβλημα
tzotzo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 27 λεπτά πριν, Apareglitos123 είπε Τουρκία πήγαινε..... Πλήρωσε έναν ''ταξιτζή-διακινητή" από εκείνους που λαθραία περνάν πρόσφυγες μέσω του Αιγαίου... Με το που ξαναφτάσεις σε κάποιο Ελληνικό νησί στην χώρα μας, ΠΡΟΣΟΧΗ μη παρασυρθείς απ τη χαρά σου και μιλήσεις ελληνικά. Δήλώσε μια Αφρικανική χώρα της επιλογής σου... και δήλωσε ότι ξένο ονομα και επωνυμο σου κατεβει Το κράτος θα είναι αναγκασμένο να σου δώσει μηνιαίο μισθό, αλλά και να σου βρει σπίτι να μένεις χωρίς κόστος... Ευθύς και με το καλό όταν γυρίσεις σπίτι και στους δικούς σου, μη πείς κουβέντα... Θα έχεις λοιπόν μισθό και αν θες ενοικιάζεις το σπίτι που σου παραχωρήσανε για extra εισόδημα... Ελλάδα for ever, τύφλα να χει η ελβετία που γράφουν μερικοί... Υ.Γ. αν θες δοκίμασε τουρκικο μπακλαβά με φυστίκι πριν αποχωρήσεις, είναι φοβερος Κατμας. Πολύ πιο ωραίο από μπακλαβαδακι. Ελπίζω να μην έχεις δει την Τουρκία μόνο σε καρτ ποσταλ ναι όντως να έχεις φάει μπακλαβά από εδώ. Τα φιλιά μου στην παρέα από Τουρκία. 3
Ducatista Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Εγω να ξανααπαντήσω στο παιδί αν ψάχνεις δουλειά και γιαυτό θες να πας εξωτερικό και μάλιστα χωρίς ειδικότητα προτείνω να ψάξεις καλύτερα εδώ για αρχη! Πίστεψε με καλύτερα σε ένα μακρινό νησί με ένα καλό μισθό στην Ελλάδα που ξέρεις τι παίζει πάρα σε ξένη χώρα χωρίς τα απαραίτητα
forgotten Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 22 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Φοβερό το ΓΕΣΥ, γι αυτό οι ιδιωτικές ασφάλειες υγείας είναι της μόδας και ειδικά στη Κύπρο δεν εχεις ιδεα και εκτιθεσαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις