logistoulis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Ποιος έχει με 15ε 5γ το μήνα;; Η wind στη κάρτα της ( πακέτο unlimited talk plus με τα 3gb από τα 5 να είναι bonus του tap & get it) Με τα διάφορα κακά της wind βέβαια, αλλά τα ανεχόμαστε λόγω του χαμηλού κόστους Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από logistoulis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyrsoronas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 15 λεπτά πριν, AtiX είπε Πότε θα βγάλει δορυφορικό ρεύμα μπας και δεν δεινοπαθήσουμε τον χειμώνα???? Musk λέγεται ο άνθρωπος, όχι Tesla ! 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Ωραίος ο Ελον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 ..μαλλον του άρεσε το……ελληνικό !! ..ωραιος ο Ίλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 29 λεπτά πριν, kyrsoronas είπε Musk λέγεται ο άνθρωπος, όχι Tesla ! 😅 Nikola Musk λέγεται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Και θα έρθει μετα απο κανα χρόνο και θα σου πει. Παρε μια αυξησουλα τώρα να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν γιατί πολύ χάρηκες... 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Ο Elon φροντίζει τους φτωχούς και τα παίρνει απο τους πλούσιους. Πληρώνουν ακριβά Σουηδία, Ολλανδία και φθηνά τριτοκοσμικές χώρες όπως Χιλή, Βραζιλία ... Ελλάδα. Τώρα θέλω και 40% έκπτωση σε ένα Tesla αυτοκινητάκι. Ο λαός θέλει φθηνά πολυτελή ηλεκτρικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
I'm_busy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, logistoulis είπε Κοίτα δε καρτοκινητο δίνω 15€ το μήνα για απεριόριστη ομιλία και περίπου 5GB (δεν μιλάω για φοιτητικό κανονικό πακέτο) Με 30κατι μπορώ να έχω (όταν θέλω) και απεριόριστο ίντερνετ (εξαιρώ καλοκαιρινή προσφορά όπως αυτές που μπορεί να τρέχουν τώρα και το συνολικό κόστος είναι κάτω από 30) Οπότε αρχικά δε βρίσκω το λόγο για συμβόλαιο, αλλά και οπότε χρειαστώ απεριόριστο ίντερνετ δεν είναι πλέον απαγορευτικό να το πάρω ανάλογα την ανάγκη. Δηλαδή τα πακέτα αυξήθηκαν μεν όπως και το ελάχιστο ποσό που δίνουμε εμείς οι τζαμπατζηδες της κάρτας, αλλά και τα πακέτα από την άλλη έγιναν πολύ ελκυστικά. Και επειδή πλέον παίζει και το "απεριόριστο" στο παιχνίδι δε νομίζω ότι υπάρχει γυρισμός. Έχουν κάνει προσπάθειες να μας βάλουν σε συμβόλαιο κτλ αλλά τελικά η λύση ήταν να μας δώσουν πιο θελκτικά πακέτα Εκτός και άμα ζεις σε νησί ή κάπου στην επαρχία που το H+ δε το βλέπεις ούτε με κιάλια. Μην αναφέρω σπίτια μακριά από κάποια αστική περιοχή που δεν έχουν καν σταθερό ίντερνετ. Τα 60 ευρώ είναι πλέον αρκετά προσιτά για άτομα που έχουν τέτοια προβλήματα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Jake07 είπε Ρε παιδιά από 99 στα 60 εμένα μου κάνει γύρω στο 40% έκπτωση.. Το σχεδόν 50% με τι μαθηματικά βγαίνει; Πραγματικά θέλει προσπάθεια να κάνεις λάθος όταν η αρχική είναι σχεδόν 100. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodosf1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 η ανακοινωμενη τιμή του είναι 60 ή 60+φπα αφού παρέχεται στην Ελλάδα η υπηρεσία; Ρωτάω γιατί είναι σίγουρα πολύ ανταγωνιστική πλέον για απομακρυσμενες περιοχές και αν υπάρχει αποφυγή φόρου θα του την πέσουν οι λοιποί πάροχοι για φοροαποφυγη. 60 όλα μαζί για καλή πρόσβαση ανεξάρτητα από περιοχή είναι τρομερή πρόταση πάντως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BadIronTree είπε Όχι παγκόσμια είχαν 50% μερικές χώρες Μισό να βρω το excel https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tuhyh6kbyDQ2D418ug_AgS1ZM_8MDDznrjWzDthU61w/edit#gid=0 Colombia είχε 58.82% Εγώ πιο πολύ θα έλεγα τα νέα το Φρέσκα τα σημερινά MEGA BOMB https://www.capital.gr/diethni/3654471/spacex-kai-t-mobile-filodoxoun-na-exaleipsoun-tis-leukes-perioxes-xari-stous-doruforous Στο Colombia πληρώνουν με κόκα το υπόλοιπο τις 100 της συνδρομής τους. Έτσι για να στανιάρει και ο Έλονας που και που. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από svartevarg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 34 λεπτά πριν, I'm_busy είπε Εκτός και άμα ζεις σε νησί ή κάπου στην επαρχία που το H+ δε το βλέπεις ούτε με κιάλια. Μην αναφέρω σπίτια μακριά από κάποια αστική περιοχή που δεν έχουν καν σταθερό ίντερνετ. Τα 60 ευρώ είναι πλέον αρκετά προσιτά για άτομα που έχουν τέτοια προβλήματα. Ναι σίγουρα αν θες κάτι σταθερό για το σπίτι σου είναι μια καλή λύση. Με την απόκριση δεν ξέρω πώς τα πάει ο δορυφόρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIronTree Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε Ναι σίγουρα αν θες κάτι σταθερό για το σπίτι σου είναι μια καλή λύση. Με την απόκριση δεν ξέρω πώς τα πάει ο δορυφόρος Germany Italy έχουν 20-40 ping (Ελλάδα ακόμα δεν έχουμε την βάση, 2023 λένε, και παίρνουμε από Βουλγαρία και Ιταλία 80-90 το ping , αλλά WInd Italy είχα 55 ping ) Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από BadIronTree 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giomar Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Jake07 είπε Ρε παιδιά από 99 στα 60 εμένα μου κάνει γύρω στο 40% έκπτωση.. Το σχεδόν 50% με τι μαθηματικά βγαίνει; ...φιλαρακο αυτο ειναι το marketing... φυκια για μεταξωτες κορδελες... God bless Elon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 47 λεπτά πριν, rodosf1 είπε η ανακοινωμενη τιμή του είναι 60 ή 60+φπα αφού παρέχεται στην Ελλάδα η υπηρεσία; καλή ερώτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα