Προς το περιεχόμενο

iPhone 13 Pro Max αγορά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Insomniacs, 

Ενδιαφέρομαι για αγορά iPhone 13 Pro Max, καινούργιο ή μεταχειρισμένο.

Κυρίως σε Graphite ψάχνω, απαραίτητα 512GB και άνω.

Η ερώτηση μου είναι αν πιστεύετε ότι για αυτή την έκδοση που ψάχνω αξίζει να το αγοράσω τώρα ή μετά την παρουσίαση της σειράς 14.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

Καλησπερα, θα σου προτεινα να περιμενεις μετα το 14 καθως θα πεσουν οι τιμες του 13 σε ολες τις χωρητικοτητες γενικοτερα οταν ανακοινωθει. και αρκετοι θα πουλανε τα 13αρια για να πανε στο 14

Δημοσ.

Απλά έχω την εντύπωση ότι η σειρά Pro καταργείται με την ανακοίνωση τον επόμενων αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, kostasg33 είπε

Καλησπέρα Insomniacs, 

Ενδιαφέρομαι για αγορά iPhone 13 Pro Max, καινούργιο ή μεταχειρισμένο.

Κυρίως σε Graphite ψάχνω, απαραίτητα 512GB και άνω.

Η ερώτηση μου είναι αν πιστεύετε ότι για αυτή την έκδοση που ψάχνω αξίζει να το αγοράσω τώρα ή μετά την παρουσίαση της σειράς 14.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

Την ερωτηση εγω προσωπικα δεν μπορω να την παρω στα σοβαρα και μου φαινεται με το συμπαθιο τρολια.

Σε ενα 10ημερο ανακοινεται η νεα γενια Iphone. Το Iphone που θες να παρεις στα 512mb ξεκιναει με τιμες σκρουτζ στα 1500 ευρω και πανω. Απο την στιγμη που ξερεις(μιας και το αναφερεις) οτι σε λιγες μερες γινετε η παρουσιαση των νεων  iphone, σημαινει οτι σκεφτεσαι εις γνωση σου να δωσεις  1μιση χιλιαρικο για συσκευη που  θα ειναι με το καλημερα μια γενια πισω,  καθε σοφρων ανθρωπος που θελει να αγορασει iphοne αυτη την περιοδο και γνωριζει οτι σε λιγες μερες ανακοινωνεται η επομενη γενια θα περιμενε να δει τα νεα μοντελα, να δει τιμες νεων, να δει τιμες προηγουμενω τοσο σε καινουργια οσο σε μετεχειρα κτλ. Δηλαδη εσυ οντως βλεπεις καποιο διλλημα τωρα εδω?

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...