Προς το περιεχόμενο

Γραμμές στην οθόνη

beknick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Έχω το εξής πρόβλημα έχω μία κάρτα γραφικών r9 280 (sapphire), win 10 από τις αρχές καλοκαιριού δεν δούλευε το ένα ανεμιστηράκι αν δεν ήταν πάνω από το 80% αλλά αυτό το έλυσα με το afterburner.

Από προχθές μου εμφανίζει γραμμές και κολλάει συνέχεια ακόμη και όταν είναι ανοιχτός μόνο ο browser και στην επανεκκίνηση βγάζει κάτι γραμμές ακόμα και στο boot.

Οι κινήσεις που έκανα ήταν άλλαξα οθόνη και το καλώδιο της και το έβαλα και σε άλλη θύρα πάνω στην κάρτα γραφικών.

Εσβησα τους driver έβαλα δύο παλιότερες εκδόσεις που δουλεύουνε σίγουρα αλλά πάλι τα ίδια. Στο ενδιάμεσο φαινόταν να δουλεύει κανονικά και δεν φαινόντουσαν οι γραμμές. Γενικά αν κάνω πολύ ώρα να τον ανοίξω φαίνεται σαν να δουλεύει κανονικά αλλά μετά από 5 με 10 λεπτά κλείνει και δεν ξανοίγει.

Άλλαξα τα καλώδια τροφοδοσίας στο τροφοδοτικό.

Πάστα άλλαξα πέρσι οπότε δεν νομίζω να είναι αυτό κάποιο πρόβλημα.

Λογικά είναι κάρτα γραφικών αλλά λόγω λεφτών που δεν παίζουν φοβάμαι μην πάρω μία και μετά ψάχνω για τροφοδοτικό μπορώ να το τσεκάρω κάπως ή είναι κάτι άλλο την έχω δει ακόμα;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από beknick
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, beknick είπε

Με στεναχωρείς

Αλλά την έχω από το 15 λογικό είναι σε έναν βαθμό.

Δεν υπάρχει κατι άλλο να δοκιμάσω;

Γραμμές πριν καν μπουταρει λειτουργικο γραφικων οτι και να δοκιμασεις ψισιμο που λενε και δεν ξερω τι το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο μετα απο λιγο γραμμες 

Στις 26/8/2022 στις 9:46 ΜΜ, beknick είπε

αφού δεν υπάρχει τίποτα αλλο να δοκιμάσω πάω για κάρτα

Η μητρική είναι η GA-790FXTA-UD5;

Στις 26/8/2022 στις 9:44 ΜΜ, soteras είπε

Γραμμές πριν καν μπουταρει λειτουργικο γραφικων οτι και να δοκιμασεις ψισιμο που λενε και δεν ξερω τι το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο μετα απο λιγο γραμμες 

Όποιος φούρνισε φούρνισε μέχρι Απρίλη που έπεσαν οι τιμές. Τώρα χτυπάς καινούργια απο φόβο μην γίνει πάλι κανα ωραίο και καταλήξεις φούρναρης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...