Προς το περιεχόμενο

EVE online... kai 3ero pswmi!

nonickch_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Itan pou lete o nonickch... pou kapote apo tin baremara ekane check to insomnia forum 5 fores tin imera mpas kai brei kana post na asxoli8ei.

Kai meta ena kalo paidi apo edw mesa milise gia to eve online...

Auti einai i istoria tou pws epesa sta narkwtika :D

Paides to paixnidi einai apisteuto. 8ymizei apeira to elite me ena periergo kai dynato migma me skills. Tou leipoun merika klasika 3enerwmata pou yparxoun se alla games, namely ta exploits. Ola sto game inai server-driven opote kai ta exploits einai sxedon anyparkta.

Power leveling den yparxei kai i e3ypnada metrai poly perissotero apo ta skillpoints sou.

Mporeis na pai3eis ena trella funny game xwris na xreiazetai na trexeis gyrw-gyrw kai monotona na skotwneis terata (spaceships se auti tin periptwsi) i allous paixtes (an kai to PvP einai apo ta poly dynata simeia tou game).

Episis einai to megalytero MMORPG oson afora ta atoma ston idio persisten world. Pianoume syxna tous 10k online players, me ena average twn 7k.

Fysika exei kai kapoia problimata to game, opws einai px ta bugs tou. Alla opws akouw einai poly kalytero apo alla games se auto ton tomea.

Me to anerxomeno shiva patch 8a ginei panikos... :}

Ah, episis opoios 8elei mporei na parei 3 (i 7, den 8ymamai) trial account. Steilte mou pm i elate sto http://www.mazanet.gr forums gia to eve.

Idi yparxoun 2 ellinika corporations sto game, i YPSIL kai i MAZA (nai mexri kai edw aplw8ikame san panoukla), opote 8a breite atoma na lete malakitses enw paizetai ;)

to site tou game einai: http://www.eve-online.com. Pante na to checkarete. Me mia kali karta grafikwn (to game einai gia DX9) 8a deite kai poly koryfaia grafika :D

WX! "autopilot disabled" eipe, wra na paw pisw sto game...

Δημοσ.

auto einai gia ton prwto mina, meta nomizw einai 15$.

Alla ta fragka 8a einai to alst pragma pou 8a skefteis otan arxizeis na paizeis, opws akribws kai me ta narkwtika.

Den xaneis na dokimaseis, to trial einai free kai ka8e registered user mporei na steilei osa 8elei, opote PM me gia na sou kanw ena an 8es.

Kalytera na kaneis post sto mazanet.gr forum giati den 3erw ean 8a 3anampw insomnia ton epomeno...

...xrono! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...