tsarouc Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ξαφνικά από το πουθενά και εντελώς τυχαία σε ένα Galaxy S20 FE 5G με android 12 πριν μερικούς μήνες ενώ είχα γλώσσα του κινητού στα Ελληνικά το Hey/Ok Google λειτούργησε κανονικά. Και με κλειστή οθόνη σαν κάτι να έχει ενημερώσει η Google. Λέω οκ... θυμάμαι από παλιά που αν δεν είχες την Αγγλική γλώσσα στην συσκευή δεν λειτουργούσε με τίποτε η φωνητική ενεργοποίηση του βοηθού της google. Λέω λοιπόν το ενημέρωσαν και πλέον παίζει.. ΤΙ ΚΑΛΑ!!!.. χάρηκα πολύ. Γιατί όπως και να το κάνουμε είναι σοβαρό εργαλείο... ειδικά για ξυπνητήρια, υπενθυμίσεις, χρονόμετρα voice memo κλπ παίζει τρομερή ευκολία δίχως καν να ξεκλειδώσεις την συσκευή. Από την άλλη επειδή μου αρέσει πολύ να είναι όλα στα Ελληνικά (δεν με ενοχλεί καθόλου να είναι στα Αγγλικά απλά προτιμώ να είναι στα Ελληνικά) το είχα ξεχάσει για αρκετό καιρό και όταν είδα ότι παίζει χάρηκα ιδιαίτερα... Φυσικά δεν παίζει με αναζήτηση στα Ελληνικά αφού ακόμη δεν το υποστηρίζει. Όλα καλά ως εδώ. Έλα μου που το έδωσα το κινητό για να πάρω το ίδιο σε διαφορετικό χρώμα? Το έδωσα λοιπόν πήρα το ίδιο και όπως το σέταρα το κινητάκι και αφού έκανα επαναφορά με το switch της Samsung και αφού έβαλα και τους λογαριασμούς μου μέσα και όλα σούπερ... λέω ενστικτωδώς Ok Google... ΝΕΚΡΟ... λέω οκ είναι απενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις μάλλον. Ανοίγω το google την κύρια εφαρμογή πάω ρυθμίσεις και στο assistant και το κουμπί που ενεργοποιεί το Ok Google είναι γκρι και γράφει ότι δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση σε αυτή τη συσκευή γιατί η γλώσσα του συστήματος δεν υσποστηρίζετε. Τι λε ρε... λέω εγώ.. και πως στα κομμάτια το είχα τόσο καιρό και έπεζε κανονικά?... Ψάχνω στις ρυθμίσεις ώρες ατελείωτες (όταν με πιάνει το πείσμα με πιάνει για τα καλά) δεν βρίσκω ΤΙΠΟΤΕ... είναι τόσο ξεκάθαρο ότι η γλώσσα δεν υποστηρίζετε.. Ψάχνω ονλαιν για να δω αν υποστηρίζετε η για κάποια λύση ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ... παντού λένε το ίδιο.. για να παίξει το ok google πρέπει να είναι το κινητό στην γλώσσα που υποστηρίζει... Και εγώ λέω ξανά.. .τι στα κομμάτια... το είχα στα Αγγλικά τόσο καιρό και λόγο ηλικίας μου έχει μείνει ότι ήταν στα Ελληνικά? Για αυτό έπεζε μια χαρά? Και όταν λέω έπεζε και σε ύπνους nap και το βράδυ για πάνω από ένα μήνα (και το είχα χαρεί πολύ) καθώς και τα φώτα του σπιτιού τα χειριζόμουν πλέον με το κινητό και με φωνητικές εντολές!!!... Αλλά θυμάμαι καλά ότι το κινητό ήταν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ... εδώ είναι το παράλογο.. και όλα τα αποτελέσματα και τα κείμενα στον assistant ήταν στα ΕΛΛΗΝΙΚ¨Α... Μπορεί λοιπόν κάποιος που έχει Android συσκευή να μου πει υπεύθυνα αν η συσκευή του είναι στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ταυτόχρονα να λειτουργεί η ενεργοποίηση του assistant με φωνητικές εντολές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. σημείωση: Να συμπληρώσω ότι πάνω από ένα χρόνο επειδή ήμουν με συσκευή Vivo κινέζικη δεν είχα καν assistant και έχω χάσει πολλά επεισόδια... Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από tsarouc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα