He1c Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 καλησπέρα παιδια αν μπορουμε να φτιαξουμε κατι στα συγκεκριμενα χρηματα θα ειμαι πολυ ικανοιποιημενος. επισης επειδη παιζει χαμηλα το budget αν μπορουμε να φτιαξουμε κατι το οποιο σε 2-3 χρονια να παιρνει μια καλη αναβαθμιση. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις που θα δωσετε !! Ποσό που διαθέτουμε : 500-550€ Χρήση υπολογιστή : ελαφρυ gaming με παιχνιδια τυπου csgo,valorant, lol κλπ. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: - Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Πειραιάς Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμούσα να ειναι απο ένα κατάστημα!! Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. -Οχι
nickol-us Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Νομίζω πας καρφί για 5600g, εντός budget και τα ενσωματωμένα θα καλύψουν άριστα νομίζω για τη χρήση που θες, σε αναλύσεις 1080p Παρακάτω μια πιθανή σύνθεση από eshop, με καλό σχετικά κουτί και ψύκτρα. Λίγο πιο τσιμπημένα σε τιμές βγαίνει και σύνθεση από το πλαίσιο σε περίπτωση που σε εξυπηρετεί. Αρκετά καλύτερη σύνθεση βγαίνει και από kavatza, ωστόσο τελευταία φορά που δοκίμασε μέλος να κάνει παρόμοια παραγγελία (5600g/b450) του είπαν οτι δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν το build γιατί χρειαζόταν να γίνει bios update και δεν αναλάμβαναν, κάνε μια προσπάθεια αν θες 2
He1c Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 21 ώρες πριν, nickol-us είπε Νομίζω πας καρφί για 5600g, εντός budget και τα ενσωματωμένα θα καλύψουν άριστα νομίζω για τη χρήση που θες, σε αναλύσεις 1080p Παρακάτω μια πιθανή σύνθεση από eshop, με καλό σχετικά κουτί και ψύκτρα. Λίγο πιο τσιμπημένα σε τιμές βγαίνει και σύνθεση από το πλαίσιο σε περίπτωση που σε εξυπηρετεί. Αρκετά καλύτερη σύνθεση βγαίνει και από kavatza, ωστόσο τελευταία φορά που δοκίμασε μέλος να κάνει παρόμοια παραγγελία (5600g/b450) του είπαν οτι δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν το build γιατί χρειαζόταν να γίνει bios update και δεν αναλάμβαναν, κάνε μια προσπάθεια αν θες Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο που αφιερωσες, θα κοιταξω αυτο που μου ειπες απο καβατζα! 1
Nemesis1288 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Είμαι κ εγω στο ψάξιμο για νεο pc to οποίο θα χρησιμοποιηθεί και για ελαφρύ gaming. Δεν ξέρω όνως αν αξίζει να επενδύσω σε ram με πολλά mHz (3600 ή 4000), θεωρητικά δίνουν καλύτερα fps.. To θέμα είναι όμως αν θα μπορεί η μητρική να τις τρέξει.. Εφτιαξα το παρακάτω build απο eshop, ποιά η γνώμη σας;
radiohead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 25 λεπτά πριν, Nemesis1288 είπε Είμαι κ εγω στο ψάξιμο για νεο pc to οποίο θα χρησιμοποιηθεί και για ελαφρύ gaming. Δεν ξέρω όνως αν αξίζει να επενδύσω σε ram με πολλά mHz (3600 ή 4000), θεωρητικά δίνουν καλύτερα fps.. To θέμα είναι όμως αν θα μπορεί η μητρική να τις τρέξει.. Εφτιαξα το παρακάτω build απο eshop, ποιά η γνώμη σας; Αυτές που έβαλες είναι μια χαρά. Τιμιοτατη η σύνθεση βάσει τιμών και διαθεσιμότητας eshop. Αν έχεις σκοπό να βάλεις κάρτα γραφικών βάλε ένα τσικ καλύτερο τροφοδοτικό κι ας ειναι 550w 3
Stefanos683 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 26/8/2022 στις 1:21 ΜΜ, He1c είπε καλησπέρα παιδια αν μπορουμε να φτιαξουμε κατι στα συγκεκριμενα χρηματα θα ειμαι πολυ ικανοιποιημενος. επισης επειδη παιζει χαμηλα το budget αν μπορουμε να φτιαξουμε κατι το οποιο σε 2-3 χρονια να παιρνει μια καλη αναβαθμιση. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις που θα δωσετε !! Ποσό που διαθέτουμε : 500-550€ Χρήση υπολογιστή : ελαφρυ gaming με παιχνιδια τυπου csgo,valorant, lol κλπ. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: - Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Πειραιάς Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμούσα να ειναι απο ένα κατάστημα!! Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. -Οχι αντι για 5600γ των 160€ μπορεις να βρεις 1070,1660 στα 180,200€ κ να τρεχεις τα παντα ολα ακομη κ σε παλιο συστημα ή με ι3,ι5 10ης γενιας σε 2,3 χρονια θα δινεις 80€ για ι3,μητρικη 80€ κ θα τρεχεις καρτες 3070,3090! Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2022 από Stefanos683
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα