Christos21417 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Από χθες το μεσημέρι δε φορτώνουν οι ιστορίες. Μου βγάζει απλώς την φωτογραφία προφίλ μου και δίπλα κενό. Δοκίμασα όλες τις πιθανές λύσεις διαγραφή cache, επαναφορά εφαρμογής, επανεγκατάσταση, αυτόματη αλλαγή ώρας αλλαγή σε προσωπικό ιστολόγιο και τίποτα. Ούτε υπάρχει κάποια διαθέσιμη αναβάθμιση. Σήμερα το πρωί λειτουργούσε αλλά δεν εμφανιζε όλες τις ιστορίες και μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Το ίδιο μου κάνει και στον υπολογιστή. Εμφανίζει κανονικά τις δημοσιεύσεις αλλά όχι τις ιστορίες. Η συσκευή μου είναι honor 8 και έκδοση android 8.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Να φταίει το ίδιο το ινστα το έχεις αποκλείσει;
Christos21417 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Να φταίει το ίδιο το ινστα το έχεις αποκλείσει; Ναι γιατί υποθέτω όλο και κάποιος χρήστης θα το είχε αναφέρει. Και δεν έχω δει κάποια αναφορά. Να είναι μόνο σε μένα αν έχει θέμα το θεωρώ σχεδόν απίθανο. Και μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει ότι δεν φορτώνουν οι ιστορίες και στον υπολογιστή και πάει το μυαλό μου μήπως έχει θέμα ο λογαριασμός μου γενικά. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από Christos21417
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα