Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να συζητησω ενα τεχνικο θεμα, να μου προτεινετε πιθανη λυση. Ψαχνω να βρω βιδα M6, που απο καθε πλευρα να εχει διαφορετικες φορες, αριστεροστροφα απο τη μια-δεξιοστροφα απο την αλλη

10302641740.jpg?$product_main$

Δεν ξερω αν κατι τετοιο δηλαδη υπαρχει ετοιμο στο εμποριο η πρεπει να βρω εγω δυο βιδες, καθε μια με αντιθετη φορα και να μου τις κολλησεις καποιος σιδερας.

-Ενα δευτερο σεναριο ειναι αν μπορω να αλλαξω φορα σε υπαρχον βιδα. Εχω ενα αξεσουαρ που εχει αντιθετη φορα με το σπειρωμα που πρεπει να μπει. Γινεται να βγει καποιος ανταπτορας, η καποιο αρσενικο με αντιθετη φορα απο τη μια και θυληκο που να μπει το αξεσουαρ απο πισω και να του αλλαξει την φορα

kit-2-stainless-steel-spear-adapters-spf

Σορρυ αν ολα αυτα ειναι ακυρα, αλλα αν καποιος πιανουν τα χερια του και εχει καποια λυση ας την προτεινει γιατι εχω ενα DIY Project στο μυαλο μου και με παιδευει 2 βδομαδες τωρα

Δημοσ.

μπορει να γινει ευκολα σε μηχανουργειο. Να το βρεις ετοιμο δε νομιζω.. Με το αξεσουαρ , φιλιερα σε υπαρχον βιδα Μ6 δε γινεται!

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, unique798 είπε

φιλιερα σε υπαρχον βιδα Μ6 δε γινεται!

19 λεπτά πριν, therock είπε

Πιο πολυ ο μετατροπεας της φορας θα με ενδιεφερε δυστυχως καθως θα μου ελυνε αμεσα το θεμα. Κατι σαν το παραπανω. Να βιδωνεις μεσα σε αυτο και μπροστα να σου αλλαζει την φορα..

Δημοσ.

Αν μας ελεγε και τι μηχάνημα ειναι αυτο ή οου θα μπούν οι βιδες και γιατι πρέπει να εχουν αντίθετα σπείρωματα ίσως να ήταν πιο εύκολο να σου βρούμε λυση.

Παντως αν ειναι αναγκαστικό το μηχανουργείο ειναι μονόδρομος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, therock είπε

Θελω να συζητησω ενα τεχνικο θεμα, να μου προτεινετε πιθανη λυση. Ψαχνω να βρω βιδα M6, που απο καθε πλευρα να εχει διαφορετικες φορες, αριστεροστροφα απο τη μια-δεξιοστροφα απο την αλλη

10302641740.jpg?$product_main$

Δεν ξερω αν κατι τετοιο δηλαδη υπαρχει ετοιμο στο εμποριο η πρεπει να βρω εγω δυο βιδες, καθε μια με αντιθετη φορα και να μου τις κολλησεις καποιος σιδερας.

-Ενα δευτερο σεναριο ειναι αν μπορω να αλλαξω φορα σε υπαρχον βιδα. Εχω ενα αξεσουαρ που εχει αντιθετη φορα με το σπειρωμα που πρεπει να μπει. Γινεται να βγει καποιος ανταπτορας, η καποιο αρσενικο με αντιθετη φορα απο τη μια και θυληκο που να μπει το αξεσουαρ απο πισω και να του αλλαξει την φορα

Σορρυ αν ολα αυτα ειναι ακυρα, αλλα αν καποιος πιανουν τα χερια του και εχει καποια λυση ας την προτεινει γιατι εχω ενα DIY Project στο μυαλο μου και με παιδευει 2 βδομαδες τωρα

Τέτοια υπάρχουν. Έχω ένα παρομιο  (οχι μ6 )που τεντωνει το σύρμα για μια κουρτίνα που έχω. Εκεί και κιτ με σύρμα  στο ικεα.

Ρώτα και εδώ.

https://avclub.gr/index.php?threads/erotiseis-gia-ergaleia-kai-analosima.159944/

Επεξ/σία από smpt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...