kostasbm Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 αν του πει δεν εχω δουλεια δεν μπορω να πληρωνω τι θα κανει ??? θα του πει θα σε περιμενω 6 μηνες 1 χρονο μεχρι να βρεις δουλεια ??? η θα του πει αντε στο καλο ??
SabotazNic Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 5 hours ago, Macosj said: Με ποσοστό ιδιοκτητών 90% φυσικά θα στηρίζουν τον ιδιοκτήτη. Αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά ποτέ. Εφόσον δεν δίνει την εγγύηση τότε δεν πρέπει να του δώσεις τα τελευταία ενοίκια. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι η εγγύηση. Μήπως και κάνας τυχαίος που δεν έχει δικό του σπίτι, θελήσει να κάνει κουμάντο σε σπίτι αλλουνού. Η εγγύηση ή θα συμψηφιστει με το τελευταίο ενοίκιο, ή θα δωθει αφού εξοφληθούν όλα τα ενοίκια στο συμβόλαιο
Macosj Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 3 hours ago, greekfragma said: δυστυχώς όταν απευθύνεσαι σε δικαστικές αρχές, αστυνομικά όργανα κλπ δε μπορείς να λες ότι όρο σου κατέβει και να περιμένεις τον άλλο να μαντέψει τι εννοείς. πρέπει να είσαι συγκεκριμένος τι ζητάς και γιατί. επίσης άγνοια νόμου είναι αδίκημα και τιμωρείται. οπότε ναι.....δε μπορείς να βγεις να φωνάζεις σα το παρατράγουδο οτι είσαι ψεύτης υποκριτής αντιπρόσωπος και εκπρόσωπος......δε θα σε πάρουν στα σοβαρά και καλά θα κάνουν. σημασία έχει στην επικοινωνία να μιλάς σωστά και όχι με άναρθρες κραυγές από την εποχή των σπηλαίων. Αρα, πιστεύεις ότι εγώ ο ίδιος θα απευθυνθώ σε δικαστικές αρχές, αστυνομικά όργανα? Χαχαχαχχα. Τι δουλειά έχω εγώ με αυτούς. Όταν πηγαίνεις στον ιατρό δεν περιμένει αυτός να του περιγράψεις τα συμπτώματα με ιατρικούς όρους, έτσι όταν πας σε δικηγόρο δεν περιμένει να περιγράψεις αυτό που θέλεις με νομικούς όρους. Προφανώς ο δικηγόρος θα επικοινωνήσει με τους παραπάνω, με την σωστή ορολογία και όλη τη γραφειοκρατία ( για αυτό πληρώνεται). Νομιζω οτι είναι αντιληπτό, αλλά η εγωπάθεια δεν τον αφήνει να ησυχάσει
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, Joshua21 είπε Προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν ακόμα και μεταξύ γνωστών, μην πω ότι τα προβλήματα είναι πιο συνηθισμένα μεταξύ γνωστών. Ακριβώς, αυτό έχω συμπεράνει και εγώ πάνω κάτω. Επειδή ο άλλος είναι γνωστός είτε ως ενοικιαστής είτε ως ιδιοκτήτης υπάρχει η εντύπωση πως θα είναι και πιο χαλαρός απέναντι σου ή θα σου κάνει χαρες και εξυπηρετήσεις. Αντίθετα αν είστε άγνωστοι, προσέχετε και είστε όλοι πιο τυπικοί διότι δεν ξέρω δεν με ξέρεις. 6 λεπτά πριν, kostasbm είπε αν του πει δεν εχω δουλεια δεν μπορω να πληρωνω τι θα κανει ??? θα του πει θα σε περιμενω 6 μηνες 1 χρονο μεχρι να βρεις δουλεια ??? η θα του πει αντε στο καλο ?? Το τι θα του πει δεν το ξέρεις. Επίσης το αν πράγματι λέει αλήθεια ή ψέμματα ο ενοιακστης δεν το ξέρεις. Υπάρχουν ιδιοκτήτες που θα δείξουν κατανόηση, υπάρχουν άλλοι που δεν θα δώσουν δεκάρα τι λέει ο ενοικιαστής και θα τον κυνηγήσουν. Αρκετές περιπτώσεις ενοικιάσεων άφηναν απλήρωτα ενοίκια χρέη και λογαριασμούς και μετά από δικαστήρια μέχρι τέλους είχανε λεφτά και το έπαιζαν ότι δεν έχω. Συνήθως οι πιο αδύναμοι οικονομικά είναι και οι πιο τυπικοί στις υποχρεώσεις που κοιτάνε να μην αφήσουν χρέη. Όσο πιο πλούσιος τόσο πιο προκλητικός σε διάφορα ζητήματα. 1
Skrobo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, Macosj είπε Όταν πηγαίνεις στον ιατρό δεν περιμένει αυτός να του περιγράψεις τα συμπτώματα με ιατρικούς όρους, έτσι όταν πας σε δικηγόρο δεν περιμένει να περιγράψεις αυτό που θέλεις με νομικούς όρους. Μα το περιγράφεις με νόμιμο όρο, απλά διαλέγεις τον λάθος. Δεν του λες "με ενοχλεί ψυχολογικά και δεν μπορώ να λειτουργήσω" του λες "ψυχική οδύνη" που σημαίνει κάτι πολύ συγκεκριμένο στην νομική. Το αντίστοιχο παράδειγμα με τον γιατρό είναι να πηγαίνεις σε πνευμονολόγο να να του λες "έχω βρογχικό συμπαγές αδενοκαρκίνομα" αντί να του πεις "πονάω στο στήθος και δυσκολεύομαι να αναπνεύσω".
StamTheMan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, valadsk είπε είναι γνωστοί μας όπως ανέφερα και πριν και το ενοικια του αυγουστου ειναι πληρωμενο από προηγουμενη κοπελα στο καινουργιο το σπιτι. δλδ και η κοπέλα που φεύγει και ο ιδιοκτήτης και η αδερφή μου είναι όλοι γνωστοί. Το μονο χειροτερο μπλεξιμο απο τους γνωστους,ειναι οι συγγενεις. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ,ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,ΧΑΡΤΟΥΡΑ,μην κανετε οτι σας κατεβει. Τωρα για την τριετια που λενε τα παιδια,τα 3/4 των ιδιοκτητων την αγνοουν,οποτε οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου. Δεν ξερω τι εχει συμβει μεταξυ σας,αλλα σαν ενοικιαστης μπορω να φανταστω,παραμενει ομως ανηθικο αυτο που θες να κανεις,οχι για την τριετια,αλλα και για το οτι θες να του ανακοινωσεις οτι φευγεις απο το σπιτι,αφου θα εχεις φυγει. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, StamTheMan είπε Το μονο χειροτερο μπλεξιμο απο τους γνωστους,ειναι οι συγγενεις. ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ,ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ,ΧΑΡΤΟΥΡΑ,μην κανετε οτι σας κατεβει. Τωρα για την τριετια που λενε τα παιδια,τα 3/4 των ιδιοκτητων την αγνοουν,οποτε οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου. Δεν ξερω τι εχει συμβει μεταξυ σας,αλλα σαν ενοικιαστης μπορω να φανταστω,παραμενει ομως ανηθικο αυτο που θες να κανεις,οχι για την τριετια,αλλα και για το οτι θες να του ανακοινωσεις οτι φευγεις απο το σπιτι,αφου θα εχεις φυγει. Παρόλα αυτά, ακόμα και με τα 2 έτοιμο που υπέγραψε ν; το πάει ο ιδιοκτήτης, θέλει εγγύηση πίσω, όταν φεύγει νωρίτερα από τα 2 χρόνια και χωρίς ΚΑΜΊΑ ενημέρωση
StamTheMan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 30 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Παρόλα αυτά, ακόμα και με τα 2 έτοιμο που υπέγραψε ν; το πάει ο ιδιοκτήτης, θέλει εγγύηση πίσω, όταν φεύγει νωρίτερα από τα 2 χρόνια και χωρίς ΚΑΜΊΑ ενημέρωση Εαν αγνοει την τριετια ειναι πιθανο να αγνοει και τα δικαιωματα γενικοτερα. Αν υποθεσουμε οτι κανεις δε γουσταρει τον αλλο,θα χαρει κιολας. Αυτα off the record,δεν ξερουμε τι εχει παιχτει,υποθεσεις καλο ειναι να μην κανουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εαν αγνοει την τριετια ειναι πιθανο να αγνοει και τα δικαιωματα γενικοτερα. Αν υποθεσουμε οτι κανεις δε γουσταρει τον αλλο,θα χαρει κιολας. Αυτα off the record,δεν ξερουμε τι εχει παιχτει,υποθεσεις καλο ειναι να μην κανουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. Αν ενημερώσει στην ώρα του ο φίλος και όχι απλά μια μέρα του πει ξες σου άφησα τα κλειδιά στο γραμματοκιβώτιο, τα λέμε, μπορεί να ήταν και οι 2 ευχαριστημένοι Έτσι όπως πάει ο φίλος εγώ θα κυνηγούσα να πάρω ότι μπορώ, ποιος μας λέει ότι εκτός από το ενοίκιο δεν έχει αφήσει και φέσια σε λογαριασμούς
valadsk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Αν ενημερώσει στην ώρα του ο φίλος και όχι απλά μια μέρα του πει ξες σου άφησα τα κλειδιά στο γραμματοκιβώτιο, τα λέμε, μπορεί να ήταν και οι 2 ευχαριστημένοι Έτσι όπως πάει ο φίλος εγώ θα κυνηγούσα να πάρω ότι μπορώ, ποιος μας λέει ότι εκτός από το ενοίκιο δεν έχει αφήσει και φέσια σε λογαριασμούς οι λογαριασμοί ήταν στο όνομά μου και τους εχω κόψει. Ναι είναι κανα 100ευρω ρευμα τελικος, είναι στο όνομα και ακολουθεί το αφμ μου. Ήθελα να παίρνω επιδομα ενοικιου τα ειχα όλα στο όνομά μου. το νερό και τα κοινόχρηστα συμπεριλαμβανόταν στο ενοίκιο. ερχόταν και έμπαινε μέσα στο σπίτι με δικό του κλειδί, ό,τι ώρα ήθελε ειδικά στις αρχές και ειδικά τα πρωινά που ήξερε ότι δεν θα βρει κανέναν επειδή δούλευαν, για ναπάρει εργαλεία που είχε αφήσει και έκανε εργασίες διπλα, να πάρει ένα κουβά νερό από το μπάνιο κ.α. άφηνε ανοιχτή την πόρτα διαπλατα ενώ έλειπα, για να παίρνει από εμένα ρεύμα να κάνει εργασίες σε διπλανά που έχει για να τα νοικιάσει και εκείνα. δεν μου έδωσε ποτέ το κλειδί, κράτησε ένα και αυτός. ε όχι λοιπόν, μην μου λέτε να νιωσω και τύψεις. Όταν τον πηδάς τον άλλον, επειδή έχεις ένα κολόσπιτο θα σε πηδήξει και αυτός με την πρώτη ευκαιρία. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από valadsk 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, valadsk είπε οι λογαριασμοί ήταν στο όνομά μου και τους εχω κόψει. Ναι είναι κανα 100ευρω ρευμα τελικος, είναι στο όνομα και ακολουθεί το αφμ μου. Ήθελα να παίρνω επιδομα ενοικιου τα ειχα όλα στο όνομά μου. το νερό και τα κοινόχρηστα συμπεριλαμβανόταν στο ενοίκιο. ερχόταν και έμπαινε μέσα στο σπίτι με δικό του κλειδί, ό,τι ώρα ήθελε ειδικά στις αρχές και ειδικά τα πρωινά που ήξερε ότι δεν θα βρει κανέναν επειδή δούλευαν, για ναπάρει εργαλεία που είχε αφήσει και έκανε εργασίες διπλα, να πάρει ένα κουβά νερό από το μπάνιο κ.α. άφηνε ανοιχτή την πόρτα διαπλατα ενώ έλειπα, για να παίρνει από εμένα ρεύμα να κάνει εργασίες σε διπλανά που έχει για να τα νοικιάσει και εκείνα. δεν μου έδωσε ποτέ το κλειδί, κράτησε ένα και αυτός. ε όχι λοιπόν, μην μου λέτε να νιωσω και τύψεις. Όταν τον πηδάς τον άλλον, επειδή έχεις ένα κολόσπιτο θα σε πηδήξει και αυτός με την πρώτη ευκαιρία. Αν όπως λες έχει κλειδί γιατί δεν άλλαξες μια κλειδαριά? Εγώ πραγματικά με τέτοια συμπεριφορά θα σε έτρεχα να πάρω και το τελευταίο ευρώ, είτε για ζημιές, είτε ενοίκια μέχρι να το νοικιάσω είτε ότι μπορούσα τέλος πάντων 2
valadsk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Αν όπως λες έχει κλειδί γιατί δεν άλλαξες μια κλειδαριά? Εγώ πραγματικά με τέτοια συμπεριφορά θα σε έτρεχα να πάρω και το τελευταίο ευρώ, είτε για ζημιές, είτε ενοίκια μέχρι να το νοικιάσω είτε ότι μπορούσα τέλος πάντων εξακολουθείς να τον υποστηρίζεις δηλαδή? καλώς. γιατί να πρέπει ένας με που με δυσκολία τα βγάζει πέρα να μπει σε έξοδα να αλλάξει κλειδαριές από θωρακισμένη πόρτα? εντελώς φιλικά. σε έξοδα θα έμπαινες. Δεν έχω απολύτως τπτ να μου πάρεις. φυσικά θα σου τα έδινα, γιατί δεν είμαι κλέφτης. Αλλά 50 ευρώ κάθε μήνα με δόσεις σε λογαριασμό που έβαζα τα ενοίκια, καθώς 600 παίρνω το μήνα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από valadsk
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, valadsk είπε εξακολουθείς να τον υποστηρίζεις δηλαδή? καλώς. γιατί να πρέπει ένας με που με δυσκολία τα βγάζει πέρα να μπει σε έξοδα να αλλάξει κλειδαριές από θωρακισμένη πόρτα? εντελώς φιλικά. σε έξοδα θα έμπαινες. Δεν έχω απολύτως τπτ να μου πάρεις. φυσικά θα σου τα έδινα, γιατί δεν είμαι κλέφτης. Αλλά 50 ευρώ κάθε μήνα με δόσεις σε λογαριασμό που έβαζα τα ενοίκια, καθώς 600 παίρνω το μήνα. Αυτή η λογική του Έλληνα βρήκα μαλακά ιδιοκτήτη θα γίνω και εγώ μαλάκας με τη σειρά μου είναι που μας έχει φάει Φροντησε να ενημερώσεις έστω και ένα μυνημα για να έχεις το δικό σου κεφάλι ήσυχο Επίσης αυτό που κόσμος μπαίνει σε σπίτι και δεν αλλάζει κλειδαριά δεν μπορώ ποτέ να το καταλάβω, ακόμα και ο ιδιοκτήτης να μην μπει δεν φοβάστε για παλιούς ενοικιαστές?
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Inuyasha είπε Επίσης αυτό που κόσμος μπαίνει σε σπίτι και δεν αλλάζει κλειδαριά δεν μπορώ ποτέ να το καταλάβω, ακόμα και ο ιδιοκτήτης να μην μπει δεν φοβάστε για παλιούς ενοικιαστές? Αυτό έγραφα και εγώ. Το ξανασκέφτηκα βέβαια μετά και είπα "σάμπως θα του αλλάξεις άποψη αν το γράψεις;". Ε και στο τέλος το έσβησα.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, valadsk είπε εξακολουθείς να τον υποστηρίζεις δηλαδή? καλώς. γιατί να πρέπει ένας με που με δυσκολία τα βγάζει πέρα να μπει σε έξοδα να αλλάξει κλειδαριές από θωρακισμένη πόρτα? εντελώς φιλικά. σε έξοδα θα έμπαινες. Δεν έχω απολύτως τπτ να μου πάρεις. φυσικά θα σου τα έδινα, γιατί δεν είμαι κλέφτης. Αλλά 50 ευρώ κάθε μήνα με δόσεις σε λογαριασμό που έβαζα τα ενοίκια, καθώς 600 παίρνω το μήνα. Μια κλειδαριά θα αλλάξεις που θα την παρεις μαζί σου όταν φύγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα