SB_1957 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Όσο περίεργος και να είναι έπρεπε να τον ενημερώσεις ότι θα φύγεις 1 μήνα νωρίτερα για να έχει τη δυνατότητα να ψάξει για νεο ενοικιαστή. Η εποχή είναι η πλέον κατάλληλη για ενοικιάσεις καθώς αρχίζει η νέα φοιτητική χρονιά και υπαρχει ζήτηση από νέους φοιτητές. Ενημέρωσε τον άμεσα και μην ψάχνεις απαντήσεις στο ινσομνια. 1
valadsk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν ακόμα και μεταξύ γνωστών, μην πω ότι τα προβλήματα είναι πιο συνηθισμένα μεταξύ γνωστών. Εγώ προσωπικά δεν θα μετέφερα πράγματα χωρίς να έχει γίνει πρώτα μισθωτήριο. Κάντο, αλλά να έχεις υπόψη ότι αυτό που σκέφτεσαι δεν είναι νόμιμο και μπορεί να έχεις συνέπειες. Το ότι είναι "περίεργος" είναι ένας λόγος παραπάνω για να το ξανασκεφτείς πριν το κάνεις. ας κάνει μια αγωγή. και? δεν έχω τίποτα να μου πάρει. Ένα ενοίκιο θα του οφείλω, άλλωστε έχει και εγγύηση που δεν μου την δίνει. ειχα καθυστερησει ενα ενοικιο και εστειλε δικηγορο. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από valadsk 1
takoulou Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, valadsk είπε ας κάνει μια αγωγή. και? δεν έχω τίποτα να μου πάρει. Ένα ενοίκιο θα του οφείλω, άλλωστε έχει και εγγύηση που δεν μου την δίνει. ειχα καθυστερησει ενα ενοικιο και εστειλε δικηγορο. Εσύ πόσο καιρό είσαι στο σπίτι αυτό.. Το συμβόλαιο τι γράφει ημερομηνία.. Έχει το δικαίωμα να απαιτήσει ενοίκια αν φύγεις νωρίτερα των τριών ετών.. 1
Archaras21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Καθώς ξεκάθαρα εσύ θέλεις την εξυπηρέτηση και επειδή ουσιαστικά έχεις 1 χρόνο ακόμα συμβόλαιο, προσπάθησε (δεν γίνεται αλλιώς) να του εξηγήσεις με ειλικρίνεια την κατάσταση, που έπρεπε να είχες ήδη κάνει. Προφανώς θα του χαρίσεις την εγγύηση ως δείγμα καλής θέλησης. Επίσης μπορεί να μη έχεις όπως λες πράγματα να σου πάρει αλλά δεν θέλεις να μπλέξεις δικαστικά, όπως ελπίζω και αυτός. 1
tsaltinho Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Archaras21 είπε Καθώς ξεκάθαρα εσύ θέλεις την εξυπηρέτηση και επειδή ουσιαστικά έχεις 1 χρόνο ακόμα συμβόλαιο, προσπάθησε (δεν γίνεται αλλιώς) να του εξηγήσεις με ειλικρίνεια την κατάσταση, που έπρεπε να είχες ήδη κάνει. Προφανώς θα του χαρίσεις την εγγύηση ως δείγμα καλής θέλησης. Επίσης μπορεί να μη έχεις όπως λες πράγματα να σου πάρει αλλά δεν θέλεις να μπλέξεις δικαστικά, όπως ελπίζω και αυτός. Δικαστικα θα μπλεξει αναλογα με το τι θα κερδισει. Αν στην εφορια ειναι πχ δηλωμενο για 150 ευρω, σιγα μην παει να τρεχει με αγωγες για 1800 ευρω. Αν παλι το σπιτι μπορει ευκολα να νοικιαστει, δεν θα ασχοληθει καθολου μαζι σου.
valadsk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 είναι στο Γαλλικό Ινστιτούτο, το νοικιάζει εύκολα. 380 είναι δηλωμένο, 380 δίνω.
Joshua21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 57 λεπτά πριν, valadsk είπε ας κάνει μια αγωγή. και? δεν έχω τίποτα να μου πάρει. Ένα ενοίκιο θα του οφείλω, άλλωστε έχει και εγγύηση που δεν μου την δίνει. ειχα καθυστερησει ενα ενοικιο και εστειλε δικηγορο. Υπόδειγμα ενοικιαστή, ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης είναι απίστευτα τυχερός! 4 1
valadsk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Υπόδειγμα ενοικιαστή, ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης είναι απίστευτα τυχερός! σε σχέση με αυτά που έχω τραβήξει δεν είναι τίποτα. 1
Macosj Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Με ποσοστό ιδιοκτητών 90% φυσικά θα στηρίζουν τον ιδιοκτήτη. Αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά ποτέ. Εφόσον δεν δίνει την εγγύηση τότε δεν πρέπει να του δώσεις τα τελευταία ενοίκια. Εγώ στην θέση σου θα τα πλήρωνα και θα του έκανα μήνυση για παράνομη παρακράτηση εγγύησης, ψυχική οδύνη, καθώς και απώλεια εργατοωρών 1 2
JakeKaufman Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 5 hours ago, Macosj said: Με ποσοστό ιδιοκτητών 90% φυσικά θα στηρίζουν τον ιδιοκτήτη. Αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά ποτέ. Εφόσον δεν δίνει την εγγύηση τότε δεν πρέπει να του δώσεις τα τελευταία ενοίκια. Εγώ στην θέση σου θα τα πλήρωνα και θα του έκανα μήνυση για παράνομη παρακράτηση εγγύησης, ψυχική οδύνη, καθώς και απώλεια εργατοωρών H ψυχική οδύνη προκύπτει μόνο από θάνατο προσώπου. Κάντε και λίγο κρατεί οι μηνυσολάγνοι. 8
Themiss2000 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 25 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε H ψυχική οδύνη προκύπτει μόνο από θάνατο προσώπου. Κάντε και λίγο κρατεί οι μηνυσολάγνοι. Σωστός. Επίσης ψυχική οδύνη ποτέ δε δίνεται στον παθόντα αλλά στα οικία πρόσωπα. Για την παρακράτηση εγγύησης μπορεί να επικαλεστεί φθορές στο σπίτι. Επίσης η απώλεια εργατοωρών πρέπει να αποδεικνύεται και να το αξιώσεις αστικά. Μιλάμε ποινικό- αστικό 5 χρόνια τρέξιμο και κάνα 2χικιαρο έξοδα. Κάντε μηνύσεις χαχα 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 5 hours ago, Macosj said: Με ποσοστό ιδιοκτητών 90% φυσικά θα στηρίζουν τον ιδιοκτήτη. Αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά ποτέ. Εφόσον δεν δίνει την εγγύηση τότε δεν πρέπει να του δώσεις τα τελευταία ενοίκια. Εγώ στην θέση σου θα τα πλήρωνα και θα του έκανα μήνυση για παράνομη παρακράτηση εγγύησης, ψυχική οδύνη, καθώς και απώλεια εργατοωρών Εδώ δεν του μιλάει να του πει ότι φεύγει Λογικό είναι να μην επιστρέφει εγγύηση μιας και το συμβόλαιο είναι ενεργό (εφόσον υπέγραψε το 2020, άσχετα τι γράφει το συμβόλαιο που υπέγραψε η μίσθωση έχει ελάχιστη διάρκεια 3 χρόνια άρα μέχρι 10/2023) Ακόμα και να δεχτούμε ότι είναι οκ να λήξει το συμβόλαιο 10/2022, η εγγύηση δεν είναι ενοίκιο (άσχετα που συνήθως στην Ελλάδα αυμψηφηζεται με τι τελευταίο ενοίκιο) όταν φύγεις από το σπίτι γίνεται έλεγχος (καλό είναι να βγάλεις φώτο σε τι κατάσταση το αφήνεις) και ακόμα καλύτερο είναι να του ζητήσεις να έρθει να το δείτε μαζί ώστε να μην μπορεί μετά να λέει ότι θέλει, αν όλα είναι οκ και δεν έχεις γκρεμίσει το σπίτι ή κάνει ζημιές (πχ παρέλαβες ένα σωστά βαμμένο άσπρο σπίτι, και εσύ επειδή έτσι σου κάπνισε έβαψες τα πάντα μαύρα, ή έκανες ζημιές τέλος πάντων) κρατάει πόσο για την επιδιόρθωση (σε αυτό αν θες να τον πας δικαστικά θα πρέπει να έχει αποδείξεις τη ξόδεψε για τα πάντα, όχι τυχαία νούμερα πχ αν έδωσε 200 ευρώ να βάψει το σπίτι και εσείς δώσει εγγύηση 500 πρέπει να επιστραφούν τα 300 κτλ)
george1807 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 5 hours ago, Macosj said: Με ποσοστό ιδιοκτητών 90% φυσικά θα στηρίζουν τον ιδιοκτήτη. Αυτή η χώρα δεν θα πάει μπροστά ποτέ. Εφόσον δεν δίνει την εγγύηση τότε δεν πρέπει να του δώσεις τα τελευταία ενοίκια. Εγώ στην θέση σου θα τα πλήρωνα και θα του έκανα μήνυση για παράνομη παρακράτηση εγγύησης, ψυχική οδύνη, καθώς και απώλεια εργατοωρών Ξέχασες να τον κυνηγήσεις για την παραβίαση του άρθρου 12 του διαγαλαξιακου δικαίου. Εγγυηση γιατί να του δώσει όταν ακόμα δεν έχει φύγει και δεν έχει δει ο ιδιοκτήτης την κατάσταση του σπιτιού; Ούτε έχει δεν αν εχουν τακτοποιηθεί όλες οι οφειλές όπως τα κοινόχρηστα. Τέλος αθετεί το συμβόλαιο φεύγοντας νωρίτερα όποτε μια χαρά στέκει να παρακρατήσει την εγγύηση. 1 1
Macosj Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 5 hours ago, JakeKaufman said: H ψυχική οδύνη προκύπτει μόνο από θάνατο προσώπου. Κάντε και λίγο κρατεί οι μηνυσολάγνοι. Έκανα την έρευνα μέσω Google. Θα διεκδικήσω ηθικη βλάβη. Οι μηνυσολαχνοι θα πάμε στο δικηγόρο όπου θα καταλάβει ότι με τον όρο ψυχική οδύνη εννοούμε ηθική βλαβη. . Σημασία έχει η ουσία όχι η επικοινωνία 1
greekfragma Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 3 hours ago, Macosj said: Έκανα την έρευνα μέσω Google. Θα διεκδικήσω ηθικη βλάβη. Οι μηνυσολαχνοι θα πάμε στο δικηγόρο όπου θα καταλάβει ότι με τον όρο ψυχική οδύνη εννοούμε ηθική βλαβη. Σημασία έχει η ουσία όχι η επικοινωνία δυστυχώς όταν απευθύνεσαι σε δικαστικές αρχές, αστυνομικά όργανα κλπ δε μπορείς να λες ότι όρο σου κατέβει και να περιμένεις τον άλλο να μαντέψει τι εννοείς. πρέπει να είσαι συγκεκριμένος τι ζητάς και γιατί. επίσης άγνοια νόμου είναι αδίκημα και τιμωρείται. οπότε ναι.....δε μπορείς να βγεις να φωνάζεις σα το παρατράγουδο οτι είσαι ψεύτης υποκριτής αντιπρόσωπος και εκπρόσωπος......δε θα σε πάρουν στα σοβαρά και καλά θα κάνουν. σημασία έχει στην επικοινωνία να μιλάς σωστά και όχι με άναρθρες κραυγές από την εποχή των σπηλαίων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα