valadsk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτή τη στιγμή έχω ενεργό συμβόλαιο στο taxis μέχρι 31/10. Από 1/9 θα μπω σε καινούργιο σπίτι στη Θεσσαλονίκη με 300 ευρώ το μήνα. Το προηγούμενο ενοικιαστήριο ήταν στα 380. Μπορού να τρέξουν δυο μαζί ενοικιαστήρια έστω και ένα μήνα μαζί; Μπορώ να κάνω διακοπή συμβολαίου μόνος μου στο taxisnet; Το παλαιό συμβόλαιο δεν αναφέρει τίποτα περί minimum παραμονής, αλλά εγώ δεν θέλω να του δώσω και άλλο ενοίκιο. Μόνο αναφέρει ότι δεν προβλέπεται η εκ του νόμου σιωπηρή παράτασή του. είναι ειδική προσφορά λόγω γνωστών στο κέντρο της θεσσαλονίκης και φυσικά σε πολυκατοικία του 2008, οπότε δεν παίζει να το αφήσω και να χάσω τέτοιο διαμέρισμα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από valadsk 1
Joshua21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Ναι, μπορούν να τρέξουν μαζί δύο ενοικιαστήρια. Όχι, δεν μπορείς να κάνεις διακοπή συμβολαίου μόνος σου στο taxisnet. Επίσης το παλιό συμβόλαιο δεν χρειάζεται να αναφέρει κάτι για "minimum παραμονή", εφόσον η διάρκεια της μίσθωσης είναι έως 31/10 τότε είσαι υποχρεωμένος να του πληρώσεις ενοίκιο μέχρι και το τέλος του 2022. 2
SB_1957 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, valadsk είπε Αυτή τη στιγμή έχω ενεργό συμβόλαιο στο taxis μέχρι 31/10. Από 1/9 θα μπω σε καινούργιο σπίτι στη Θεσσαλονίκη με 300 ευρώ το μήνα. Το προηγούμενο ενοικιαστήριο ήταν στα 380. Μπορού να τρέξουν δυο μαζί ενοικιαστήρια έστω και ένα μήνα μαζί; Μπορώ να κάνω διακοπή συμβολαίου μόνος μου στο taxisnet; Το παλαιό συμβόλαιο δεν αναφέρει τίποτα περί minimum παραμονής, αλλά εγώ δεν θέλω να του δώσω και άλλο ενοίκιο. Μόνο αναφέρει ότι δεν προβλέπεται η εκ του νόμου σιωπηρή παράτασή του. είναι ειδική προσφορά λόγω γνωστών στο κέντρο της θεσσαλονίκης και φυσικά σε πολυκατοικία του 2008, οπότε δεν παίζει να το αφήσω και να χάσω τέτοιο διαμέρισμα. Με τον ιδιοκτήτη μίλησες να τον ενημερώσεις ότι φεύγεις και να ρωτήσεις αν συμφωνεί να φύγεις νωρίτερα; Αν έχετε καλή συνεργασία πιθανόν να δεχθεί.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, valadsk είπε Αυτή τη στιγμή έχω ενεργό συμβόλαιο στο taxis μέχρι 31/10. Από 1/9 θα μπω σε καινούργιο σπίτι στη Θεσσαλονίκη με 300 ευρώ το μήνα. Το προηγούμενο ενοικιαστήριο ήταν στα 380. Μπορού να τρέξουν δυο μαζί ενοικιαστήρια έστω και ένα μήνα μαζί; Μπορώ να κάνω διακοπή συμβολαίου μόνος μου στο taxisnet; Το παλαιό συμβόλαιο δεν αναφέρει τίποτα περί minimum παραμονής, αλλά εγώ δεν θέλω να του δώσω και άλλο ενοίκιο. Μόνο αναφέρει ότι δεν προβλέπεται η εκ του νόμου σιωπηρή παράτασή του. είναι ειδική προσφορά λόγω γνωστών στο κέντρο της θεσσαλονίκης και φυσικά σε πολυκατοικία του 2008, οπότε δεν παίζει να το αφήσω και να χάσω τέτοιο διαμέρισμα. Να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη το σκέφτηκες;Το πιο απλό που έπρεπε ήδη να έχεις κάνει.
valadsk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Με τον ιδιοκτήτη μίλησες να τον ενημερώσεις ότι φεύγεις και να ρωτήσεις αν συμφωνεί να φύγεις νωρίτερα; Αν έχετε καλή συνεργασία πιθανόν να δεχθεί. δεν εχουμε καθολου καλη συνεργασια. εχω πληρωμενο το ενοικιο αυγουστου, εκοψα ρευματα αερια και εχει και μια εγγυηση μεσα. και σκεφτομαι να το παρω τηλ να του πω σου δινω το κλειδακι 1η Σεπτεμβριου για σας. δεν μπορεις να συννενοηθεις. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από valadsk
tsaltinho Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, valadsk είπε δεν εχουμε καθολου καλη συνεργασια. εχω πληρωμενο το ενοικιο αυγουστου, εκοψα ρευματα αερια και εχει και μια εγγυηση μεσα. και σκεφτομαι να το παρω τηλ να του πω σου δινω το κλειδακι 1η Σεπτεμβριου για σας. δεν μπορεις να συννενοηθεις. Ποιο ειναι το συμβολαιο που εχετε ( απο ποτε εννοω και για ποσα χρονια ) και απο ποτε εισαι στο σπιτι πραγματικα ? Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από tsaltinho
valadsk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, tsaltinho είπε Ποιο ειναι το συμβολαιο που εχετε και απο ποτε εισαι στο σπιτι ? από το 2020, συμπληρώνεται διετία. η αδερφή έχει μεταφέρει ήδη τα περισσότερα πράγματα στο καινούργιο. μένει να υπογραφεί το νεό συμβολαιο.
tsaltinho Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Κανε την προσευχή σου να μην εχεις προβλημα γιατι ο νομος λεει οτι μινιμουμ συμβολαιο ειναι για 3 χρονια ( στην περιπτωση που εχεις υπογραψει λιγοτερα) 'η παραπάνω απο 3 χρονια αν έχει συμφωνηθει γραπτως. Θα σου προτεινα να τον ενημερωσεις αμεσα οτι φευγεις για να δεις τις προθεσεις του. Η αν θες κλαψτου και πες οτι ξεμεινες απο δουλεια και πλεον δεν εχεις τα λεφτα να πληρωνεις. 1
Joshua21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, valadsk είπε δεν εχουμε καθολου καλη συνεργασια. εχω πληρωμενο το ενοικιο αυγουστου, εκοψα ρευματα αερια και εχει και μια εγγυηση μεσα. και σκεφτομαι να το παρω τηλ να του πω σου δινω το κλειδακι 1η Σεπτεμβριου για σας. δεν μπορεις να συννενοηθεις. Πάντως μέχρι στιγμής σύμφωνα με όσα έχεις γράψει εσύ είσαι ο παράλογος της υπόθεσης, εσύ είσαι αυτός που δεν έχει διάθεση να τηρήσει τα συμφωνημένα. 10 λεπτά πριν, valadsk είπε από το 2020, συμπληρώνεται διετία. η αδερφή έχει μεταφέρει ήδη τα περισσότερα πράγματα στο καινούργιο. μένει να υπογραφεί το νεό συμβολαιο. Τότε να έχεις υπόψιν ότι η ελάχιστη διάρκεια μίσθωσης είναι 3 έτη ακόμα και αν έχει συμφωνηθεί λιγότερο, αν θέλει μπορεί να απαιτήσει ενοίκια όχι μόνο για τους δύο μήνες (Σεπτέμβριο και Οκτώβριο), αλλά και για έναν χρόνο ακόμα. 2 2
unique798 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, tsaltinho είπε Κανε την προσευχή σου να μην εχεις προβλημα γιατι ο νομος λεει οτι μινιμουμ συμβολαιο ειναι για 3 χρονια ( στην περιπτωση που εχεις υπογραψει λιγοτερα) 'η παραπάνω απο 3 χρονια αν έχει συμφωνηθει γραπτως. Θα σου προτεινα να τον ενημερωσεις αμεσα οτι φευγεις για να δεις τις προθεσεις του. Η αν θες κλαψτου και πες οτι ξεμεινες απο δουλεια και πλεον δεν εχεις τα λεφτα να πληρωνεις. Aφου ειπε οτι το 2020 εκλεισε 2ετια. Οποτε ειναι ΟΚ.
tsaltinho Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, unique798 είπε Aφου ειπε οτι το 2020 εκλεισε 2ετια. Οποτε ειναι ΟΚ. Και για ενα χρονο να εχει υπογραψει, ο νομος θεωρει οτι το minimum ειναι 3 χρονια. Αν θελει ο ιδιοκτητης μπορει να τον τρεξει! " Η μίσθωση κύριας κατοικίας (το αρχικό συμβόλαιο δηλαδή) έχει τριετή ελάχιστη διάρκεια, υποχρεωτική και για τα δύο μέρη, ακόμα και αν έχει συμφωνηθεί βραχύτερος χρόνος. Συντόμευση της τριετίας επιτρέπεται μόνο με νεότερη συμβολαιογραφική πράξη, καταρτιζόμενη τουλάχιστον έξι μήνες μετά την έναρξη της μίσθωσης" . Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από tsaltinho
Joshua21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, unique798 είπε Aφου ειπε οτι το 2020 εκλεισε 2ετια. Οποτε ειναι ΟΚ. Όχι δεν είπε αυτό, το "από το 2020" ήταν απάντηση στην ερώτηση "από πότε είσαι στο σπίτι". 18 λεπτά πριν, valadsk είπε η αδερφή έχει μεταφέρει ήδη τα περισσότερα πράγματα στο καινούργιο. μένει να υπογραφεί το νεό συμβολαιο. Λίγο ανάποδο μου φαίνεται αυτό, δλδ πρώτα μετακομίζεις και μετά υπογράφεις συμβόλαιο.
valadsk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όχι δεν είπε αυτό, το "από το 2020" ήταν απάντηση στην ερώτηση "από πότε είσαι στο σπίτι". Λίγο ανάποδο μου φαίνεται αυτό, δλδ πρώτα μετακομίζεις και μετά υπογράφεις συμβόλαιο. είναι γνωστοί μας όπως ανέφερα και πριν και το ενοικια του αυγουστου ειναι πληρωμενο από προηγουμενη κοπελα στο καινουργιο το σπιτι. δλδ και η κοπέλα που φεύγει και ο ιδιοκτήτης και η αδερφή μου είναι όλοι γνωστοί. 22 λεπτά πριν, tsaltinho είπε Και για ενα χρονο να εχει υπογραψει, ο νομος θεωρει οτι το minimum ειναι 3 χρονια. Αν θελει ο ιδιοκτητης μπορει να τον τρεξει! " Η μίσθωση κύριας κατοικίας (το αρχικό συμβόλαιο δηλαδή) έχει τριετή ελάχιστη διάρκεια, υποχρεωτική και για τα δύο μέρη, ακόμα και αν έχει συμφωνηθεί βραχύτερος χρόνος. Συντόμευση της τριετίας επιτρέπεται μόνο με νεότερη συμβολαιογραφική πράξη, καταρτιζόμενη τουλάχιστον έξι μήνες μετά την έναρξη της μίσθωσης" . 24 λεπτά πριν, unique798 είπε Aφου ειπε οτι το 2020 εκλεισε 2ετια. Οποτε ειναι ΟΚ. 31/10 που λήγει συμπληρώνεται διετία. εγω έλεγα να το κάνω όπως το ειπε ενας παραπανω. Να τον παρω 1 Σεπτέμβρη να του πω ότι δεν μπορω να το πληρωσω πλέον. Ορίστε το κλειδάκι. να τελειωσει η μετακομηση, λιγα πραγματα εχουν μεινει, επειδη η αδερφη μου δεν μπορει να τον αντιμετωπισει ειναι περιεργος. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από valadsk
takoulou Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 57 λεπτά πριν, valadsk είπε είναι γνωστοί μας όπως ανέφερα και πριν και το ενοικια του αυγουστου ειναι πληρωμενο από προηγουμενη κοπελα στο καινουργιο το σπιτι. δλδ και η κοπέλα που φεύγει και ο ιδιοκτήτης και η αδερφή μου είναι όλοι γνωστοί. 31/10 που λήγει συμπληρώνεται διετία. εγω έλεγα να το κάνω όπως το ειπε ενας παραπανω. Να τον παρω 1 Σεπτέμβρη να του πω ότι δεν μπορω να το πληρωσω πλέον. Ορίστε το κλειδάκι. να τελειωσει η μετακομηση, λιγα πραγματα εχουν μεινει, επειδη η αδερφη μου δεν μπορει να τον αντιμετωπισει ειναι περιεργος. Καλυτερα να τον παρεις 2-3 μέρες νωρίτερα.. Να του το πεις.. Να δεις αντίδραση;; 1
Joshua21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, valadsk είπε είναι γνωστοί μας όπως ανέφερα και πριν και το ενοικια του αυγουστου ειναι πληρωμενο από προηγουμενη κοπελα στο καινουργιο το σπιτι. δλδ και η κοπέλα που φεύγει και ο ιδιοκτήτης και η αδερφή μου είναι όλοι γνωστοί. Προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν ακόμα και μεταξύ γνωστών, μην πω ότι τα προβλήματα είναι πιο συνηθισμένα μεταξύ γνωστών. Εγώ προσωπικά δεν θα μετέφερα πράγματα χωρίς να έχει γίνει πρώτα μισθωτήριο. 2 ώρες πριν, valadsk είπε εγω έλεγα να το κάνω όπως το ειπε ενας παραπανω. Να τον παρω 1 Σεπτέμβρη να του πω ότι δεν μπορω να το πληρωσω πλέον. Ορίστε το κλειδάκι. να τελειωσει η μετακομηση, λιγα πραγματα εχουν μεινει, επειδη η αδερφη μου δεν μπορει να τον αντιμετωπισει ειναι περιεργος. Κάντο, αλλά να έχεις υπόψη ότι αυτό που σκέφτεσαι δεν είναι νόμιμο και μπορεί να έχεις συνέπειες. Το ότι είναι "περίεργος" είναι ένας λόγος παραπάνω για να το ξανασκεφτείς πριν το κάνεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα