Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/12/2022 στις 2:51 ΠΜ, Malthador είπε

Σε τι φάση είμαστε αυτό τον καιρό με τα PS5 στην αγορά;

Αν θέλω να αγοράσω κονσόλα πώς πάει η φάση, απλά περιμένω πότε θα φανεί διαθεσιμότητα σε αλυσίδα ή μπορώ να προ-παραγγείλω κάποιο bundle ακόμα κι αν είναι εκτός αποθέματος;

Είχε βγάλει ένα bundle o Γερμανός που με ενδιέφερε, με Horizon, Uncharted και GoW, αλλά δεν μπορούσαν στο κατάστημα να μου το βάλουν σε παραγγελία για κάποιο λόγο.

Διαθέσιμο ξανά το bundle  αυτό στα 750. Too much κατά την γνώμη μου

• Like 1
  • Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, gchris7 είπε

Διαθέσιμο ξανά το bundle  αυτό στα 750. Too much κατά την γνώμη μου

Όποιος θέλει και τα 3 παιχνίδια, μια χαρά είναι η τιμή του 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sony PS5 & DualSense Grey Camouflage & God of War Ragnarök Standard Edition & Horizon Forbidden West Standard Edition

Στα 719€. Δεν το λες και τραγικο πακετο.

https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/playstation-5/konsola-ps5/271945-sony-ps5-dualsense-grey-camouflage-god-of-war-ragnarök-standard-edition-horizon-forbidden-west-standard-edition

Επεξ/σία από gchris7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα οποίος ενδιαφέρεται και είναι κοντά στα Μελίσσια είναι το irestore  δίπλα στον Γερμανό που θα έχει από 13 /12 /2022 κονσόλες bundle με το god of war και ενα ακόμα τίτλο στα 729 συν ενα χειριστήριο .. πήρα σήμερα εγώ το τελευταίο τεμάχιο μαζί με spiderman  και θα έχει Παραλαβή από Δευτέρα μου είπανε.. 

ήμουν τόσο τυχερός παιδιά που πήγα Γερμανό για να αγοράσω δεν είχε ετοιμοπαραδοτη και μετά μπήκα και εκεί να κάνω ερώτηση αφού ήταν δίπλα και μου απαντάνε ναι, εννοείται το τσιμπησα ,όποτε φέτος τα  Χριστούγεννα καλά θα περάσουμε.. 

Επεξ/σία από Sakm
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα post πιο πάνω ο Κωτσοβολος εχει 10ευρω φθηνότερα.

Αντιπροσφορά ειναι το πακέτο απο το καταστημα αυτό. Απλά αποφεύγετε.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Ενα post πιο πάνω ο Κωτσοβολος εχει 10ευρω φθηνότερα την κονσολα με 2 παιχνιδια και επιπλέον 1controller..

Αντιπροσφορά ειναι το πακέτο απο το καταστημα αυτό. Απλά αποφεύγετε.

είχε εννοείς black friday...  γιατί ο Γερμανός έχει ακριβώς αυτό το πακέτο στη τιμή αυτή που το πήρα από το συγκεκριμένο κατάστημα..  οπότε μη λέμε ότι θέλουμε.. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Sakm είπε

είχε εννοείς black friday... 

Τι εννοείς black friday?Το post είναι χθεσινό........

Και πάλι ακόμα και αυτό να προσπεράσουμε , 730ευρώ- 80ευρώ το Ragnarok, μας κάνουν 650ευρώ για κονσόλα+1παιχνιδι. Αρα ο κύριος αυτός που αναφέρεις πουλάει με καπέλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τι εννοείς black friday?Το post είναι χθεσινό........

Και πάλι ακόμα και αυτό να προσπεράσουμε , 730ευρώ- 80ευρώ το Ragnarok, μας κάνουν 650ευρώ για κονσόλα+1παιχνιδι. Αρα ο κύριος αυτός που αναφέρεις πουλάει με καπέλο.

κάτσε γιατί θα  τρελαθώ, όλη η ιστορία γίνεται για 10 ευρώ δηλαδή παραπανω . που το έχει το συγκεκριμένο κατάστημα.

Γιατι δεν βλέπω πουθενά να το δίνει κάποιος με 3 χειριστήρια..  

λοιπόν κονσόλα bundle με god of war και  με ένα χειριστήριο ακόμα επιπλέον και spiderman morales το αγόρασα 729.. τώρα αν με έκλεψε και έπρεπε να μου δώσει και επιπλέον τρίτο  χειριστήριο δηλαδή οκ θα πάω να διαμαρτυρηθώ. 

Επεξ/σία από Sakm
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sakm είπε

κάτσε γιατί θα  τρελαθώ, όλη η ιστορία γίνεται για 10 ευρώ δηλαδή παραπανω . που το έχει το συγκεκριμένο κατάστημα.

Δικό μου λάθος στο πρώτο σχόλιο(το διόρθωσα) γιατί δεν διάβασα καλά στην αρχή για 2ρο controller και νόμιζα ήταν μονο με 1.

Μια ερώτηση. Το κατάστημα αυτό που αναφέρεις, εχει κάποιο site να δούμε πόσο πουλάει τα παιχνιδια?

Γιατι τα περισσότερα μικρομάγαζα, τα παιχνιδια δεν τα πουλάνε full price όπως οι μεγάλες αλυσίδες.

Δημοσ.

φίλε μου είναι καινούριο εχει ένα μήνα που έχει ανοίξει περίπου τα έχει όλα πραγματικά..  δεν του λείπει κάτι..  αλλά τους ρώτησα για το site και μου είπαν ακόμη το ετοιμαζουν σύντομα θα είναι διαθέσιμο. αν θες όμως έχω την κάρτα τους να σου στείλω σε pm για να έρθεις σε επικοινωνία..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια στιγμή ρε παιδιά, PS5 digital edition στα αρχικά επίσημα €400 θα υπάρξει κάποτε στο μέλλον; Έχω ζωηρή φαντασία; Υποθέτω ναι αλλά θα αργήσει. €700 και €800 bundles; No thanks. Με ποια αιτιολογία κυκλοφορούν κυρίως bundles και όχι σκέτα PS5; Τα σκέτα φεύγουν με το καλημέρα και υπάρχει μεγαλύτερη έλλειψη; Οι retailers ή/και η Sony προωθούν επιθετικά μόνο τα bundles; Συνδυασμός;

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, whoever81 είπε

Μια στιγμή ρε παιδιά, PS5 digital edition στα αρχικά επίσημα €400 θα υπάρξει κάποτε στο μέλλον; Έχω ζωηρή φαντασία; Υποθέτω ναι αλλά θα αργήσει. €700 και €800 bundles; No thanks. Με ποια αιτιολογία κυκλοφορούν κυρίως bundles και όχι σκέτα PS5; Τα σκέτα φεύγουν με το καλημέρα και υπάρχει μεγαλύτερη έλλειψη; Οι retailers ή/και η Sony προωθούν επιθετικά μόνο τα bundles; Συνδυασμός;

Ήρθε η μέρα του μήνα για την ίδια συζήτηση. 

Πήγαινε πίσω στις σελίδες. Tldr: αγόρασε online και επέστρεψε ό,τι θες. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ήρθε η μέρα του μήνα για την ίδια συζήτηση. 

Πήγαινε πίσω στις σελίδες. Tldr: αγόρασε online και επέστρεψε ό,τι θες. 

O Κωτσοβολος δεχεται επιστροφη? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/12/2022 στις 10:11 ΜΜ, Sakm είπε

φίλε μου είναι καινούριο εχει ένα μήνα που έχει ανοίξει περίπου τα έχει όλα πραγματικά..  δεν του λείπει κάτι..  αλλά τους ρώτησα για το site και μου είπαν ακόμη το ετοιμαζουν σύντομα θα είναι διαθέσιμο. αν θες όμως έχω την κάρτα τους να σου στείλω σε pm για να έρθεις σε επικοινωνία..

φίλε εμενα με ενδιαφέρει γιατί βρισκομαι κοντα στα Μελίσσια ,αν είναι ετσι ωραίοι όπως τα λες και όχι λαμογια = σκρουτζαδες θα το πάρω από εκεί και όχι από τους μεγάλους, 

στείλε μου pm αν θες .. 

Επεξ/σία από gastonegr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα,

ψαχνω και εγώ αγορά PS5 με τιμολόγιο για απαλλαγή ΦΠΑ.

Αν πάω σε κάποια από τις μεγάλες αλυσίδες και πω ότι θέλω να παραγγείλω το disc μόνο την κονσόλα θε μπορέσουν να με εξυπηρετήσουν;

ή στην τελική bundle της Sony που έρχεται με ένα παιχνίδι στην κουτα.

το ρωτάω αυτό γιατί θέλω να αποφύγω τα bundle των αλυσίδων και να μειώσω το κόστος.

(Με vpn και αγορεσ Από άλλες χώρες δεν αξίζει να αγοράζεις παιχνίδια σε αυτές τις τιμές που έχουν τα δισκάκια) 

ευχαριστω πολύ!

Ps. Είχα πάρει περσι ps5 από Γερμανό και λόγω της φάσης π ήμουν δεν προλάβαινα να παίζω και έτσι το πούλησα αλλά τώρα το μετανιωνωωωω 😭😭😭

Επεξ/σία από kavroulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...