Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, M A T R I X είπε

1300-1600€ τα θεωρείς λίγα για mid στην Ελλάδα; Για δώσε εταιρίες που ισχύει κάτι διαφορετικό.

Ειπα καπου συγκεκριμενα οτι τα 1300-1600 ειναι λιγα?

Πριν γινοταν αναφορα απο τον ts οτι οι παλιοτεροι πηγαινουν 1000 plus (υποθετω mid) και ναι αν δεν παει απο 1300 plus θα επρεπε να χαν ψαξει αλλου εκτος και αν παιζουν συγκεκριμενοι λογοι.

Ακομα και τα 1300 παιζει να ναι οριακα για mid τα 1500 τα θεωρω normal αλλα ειναι η δικη μου γνωμη. Απο κει και πέρα αν καποιος mid ειναι ικανοποιημενος με 1300 και καποιος senior με 1800 ακομα και στην Ελλαδα δικος του λογαριασμος.

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vennon64 είπε

Το διάστημα που περιγράφεις μου φαίνεται μικρό , εγώ περίμενα για mid 3-5 χρόνια και για senior 8+. 

Μπορώ αλλά για ένα μεγάλο διάστημα ακόμα δεν θέλω να αλλάξω εταιρία (μαθαίνω πολλά, πολύ ευγενικοί συνάδελφοι). Για την ώρα απλά ενα συμπλήρωμα ψάχνω και για τον λόγο αυτού του μεγάλου εξόδου.

Ούτε καν. Και κοίτα μην το κυνηγήσεις με αυτό το σκεπτικό γιατί θα σε πάρει η μπάλα. 
10 χρόνια είσαι senior, αλλά δεν κυνηγάς θέσεις senior. Κυνηγάς κάτι παραπάνω, εκτός άμα αυτό είναι που εσύ θες. 

Σε κάθε περίπτωση, όσο καλά και αν περνάς εκεί, κοίτα να πάρεις όσα περισσότερα πράγματα μπορείς αφού το περιβάλλον είναι καλό, αλλά μην κάτσεις πολύ αν δεν παίξει πρόταση για αλλαγή θέσης και μισθού. Μόνο εσύ θα είσαι ο χαμένος. 

*Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το ιατρικό και να βρεις μία "ξεκούραστη" δουλειά για το διάστημα αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Ούτε καν. Και κοίτα μην το κυνηγήσεις με αυτό το σκεπτικό γιατί θα σε πάρει η μπάλα. 
10 χρόνια είσαι senior, αλλά δεν κυνηγάς θέσεις senior. Κυνηγάς κάτι παραπάνω, εκτός άμα αυτό είναι που εσύ θες. 

Σε κάθε περίπτωση, όσο καλά και αν περνάς εκεί, κοίτα να πάρεις όσα περισσότερα πράγματα μπορείς αφού το περιβάλλον είναι καλό, αλλά μην κάτσεις πολύ αν δεν παίξει πρόταση για αλλαγή θέσης και μισθού. Μόνο εσύ θα είσαι ο χαμένος. 

*Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το ιατρικό και να βρεις μία "ξεκούραστη" δουλειά για το διάστημα αυτό. 

Ευχαριστώ πολύ! 

Δημοσ.
Στις 26/8/2022 στις 3:18 ΜΜ, Vennon64 είπε

Ναι περίπου και εμένα αυτά πέρασαν απο το μυαλό , αν και σερβις έκανα παλιά και θα θελα να το αποφύγω.. το σεκουριτι απο την αλλη ακούγεται καλό. Ευχαριστώ θα το ψάξω αυτο. Έσυ που κατέληξες?

Αυτό θα ήταν το ιδανικό πανω στο αντικείμενο μου. Είμαι Full Stack Web Dev και παλιότερα είχα κάνει και wordpress / presta cms admin και τέτοια. Γενικά κώδικα μου αρέσει να γράφω. Όταν λες freelance εννοείς εξωτερικό σωστα? με αυτα τα site?

αν βγαλεις αδεια σεκιουριτι ειναι ισως η πιο ξεκουραστη δουλεια. Ειχα δουλεψει σε γηπεδα τα σ/κ αλλα μπορεις να δουλεψεις σε εμπορικα κεντρα ή να φυλασεις κτηρια. Μη περιμενεις τρελα λεφτα αλλα

1) κανενας κινδυνος (σε σχεση με πχ ντελιβερι) και ουτε πολυ εκτιθεσαι σε συνθηκες (π.χ αν εισαι οικοδομη)

2)μηδενικες ευθηνες

βεβαια τα λεφτα δεν ειναι τρελα αλλα εγω οποτε δουλεψα οτι ωρες και οτι χρηματα ηταν να παρω τα πηρα. Μαλιστα σε αρκετες περιπτωσεις με καλαγαν σε εξτρα (π.χ καποιος δηλωνε ασθενεια).

Ειναι μια δουλεια που εγω που ειχα και κανονικη δουλεια μπορουσα να αποφορτισω (αντι να βαζω το μυαλο μου να δουλεψει) βοηθαγα με τις υποχρεωσεις, γνωρισα κοσμο που μερικοι εγιναν και φιλοι και γενικα ειχα θετικη εμπειρια. Εναλλακτικα ηθελα να δουλεψω σε συνεργειο καθαρισμου αλλα λογω ωραριου δε μπορεσα (εκει τα χρηματα ειναι καλυτερα και οι ωρες λιγοτερες!)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/8/2022 στις 9:33 ΠΜ, vamvakoolas είπε

αν βγαλεις αδεια σεκιουριτι ειναι ισως η πιο ξεκουραστη δουλεια. Ειχα δουλεψει σε γηπεδα τα σ/κ αλλα μπορεις να δουλεψεις σε εμπορικα κεντρα ή να φυλασεις κτηρια. Μη περιμενεις τρελα λεφτα αλλα

1) κανενας κινδυνος (σε σχεση με πχ ντελιβερι) και ουτε πολυ εκτιθεσαι σε συνθηκες (π.χ αν εισαι οικοδομη)

2)μηδενικες ευθηνες

βεβαια τα λεφτα δεν ειναι τρελα αλλα εγω οποτε δουλεψα οτι ωρες και οτι χρηματα ηταν να παρω τα πηρα. Μαλιστα σε αρκετες περιπτωσεις με καλαγαν σε εξτρα (π.χ καποιος δηλωνε ασθενεια).

Ειναι μια δουλεια που εγω που ειχα και κανονικη δουλεια μπορουσα να αποφορτισω (αντι να βαζω το μυαλο μου να δουλεψει) βοηθαγα με τις υποχρεωσεις, γνωρισα κοσμο που μερικοι εγιναν και φιλοι και γενικα ειχα θετικη εμπειρια. Εναλλακτικα ηθελα να δουλεψω σε συνεργειο καθαρισμου αλλα λογω ωραριου δε μπορεσα (εκει τα χρηματα ειναι καλυτερα και οι ωρες λιγοτερες!)

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, πολύ ωραίο και ενδιαφέρον αυτό που είπες για τα Σ/Κ θα ήταν τελείο. Θα το δω εχω εναν γνωστο σε αυτη τη δουλεία θα ρωτήσω πως έβγαλε άδεια. Αλλα και το συνεργείο αν είναι και σκ π.χ. πρωί θα ταν τέλεια. 

Δημοσ.
Στις 26/8/2022 στις 5:58 ΜΜ, Damianus είπε

Για να χρειάζεται κάποιος δεύτερη δουλειά ως προγραμματιστής η δεν κατέχει καλά το αντικείμενο , πχ αρχάριος , η πρέπει να αλλάξει επειγόντως εργοδότη .

Ενδεικτικοι μισθοί 

https://www.levels.fyi/companies/facebook/salaries/software-engineer

Και η χώρα παίζει ρόλο.

Ελλάδα βλέπεις παντού head developers που κάνουν τρελά πράγματα να οδηγούν παλιά αυτοκίνητα (κατά 99% έχουν κάνει το λάθος να κάνουν οικογένεια).

Αυτό το χάλι είναι καθαρά θέμα χώρας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...