Damianus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 https://gr.indeed.com/m/jobs?q=full stack developer
AristidisZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, Vennon64 είπε Κάτσε φίλε αυτο που λες εύκολα βρίσκεις, σε ποια site είδες με μερική γιατί έκανα αναζήτηση και μου έβγαλα 5 κάπου εκεί αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν μπορώ στο ινσομνια να κάνω post τα site που ψάχνω για δουλειά, αν θέλεις, μπορείς κάπως να με κατατοπίσεις? Ποια site ; Βγες μια βόλτα στη γειτονιά σου. Εμένα ένα σουβλατζίδικο στα 100 m που έχω ζητάει τώρα διανομέα Σε απόσταση 500 m έχει άλλα δύο καφέ που ζητάνε διανομείς
Vennon64 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Ποια site ; Βγες μια βόλτα στη γειτονιά σου. Εμένα ένα σουβλατζίδικο στα 100 m που έχω ζητάει τώρα διανομέα Σε απόσταση 500 m έχει άλλα δύο καφέ που ζητάνε διανομείς ααα οκ είναι και αυτό μια λύση θα δω τι υπάρχει. Ευχαριστώ! 5 λεπτά πριν, Damianus είπε https://gr.indeed.com/m/jobs?q=full stack developer Ναι αυτό το ξέρω όπως και τα υπόλοιπα μεγάλα της Ελλάδος και εχω και δύο για εταιρίες απο εξωτερικό. Αλλα αυτα όλα είναι πλήρης ωράριο πρωινό. Εγώ έχω ήδη δουλεία που δεν θέλω να αλλάξω, απλα τώρα έτυχε θέμα και θέλω κάποια χρήματα παραπάνω.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, oneiricocelot είπε Είχα κάνει πρακτική remote στο εξωτερικό αρκετά πριν θεωρηθεί φυσιολογικό. Μεγαλύτερο βασανιστήριο δεν υπήρχε τελείωσα και ξανανιωσα. Τελείωνα tasks της ημέρας νωρίτερα, έβγαινα για μπύρα το βράδυ και μου χτυπούσαν κλήση ότι προέκυψαν νέα tasks και να πάω πίσω να δουλέψω. Ζωή μηδέν γενικώς. Κάτι φωτογραφίες στην ξαπλώστρα με το λάπτοπ στα πόδια απλά δεν ισχύουν. Spoiler Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από sir ImPeCaBlE
oneiricocelot Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, sir ImPeCaBlE είπε Απόκρυψη περιεχομένων Δεν ξέρω κατά πόσο ήμουν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, αλλά όταν έφυγα άρχισαν οι αρνητικές κριτικές στο glassdoor. Γενικά πολύ mismanaged κατάσταση από τους ανώτερους, χωρίς καθαρή κατεύθυνση. Ένα πρωινό meeting ολο κ όλο με τα tasks της ημέρας και τα πιο μακροπρόθεσμα και κόψε το κεφάλι σου να τα ολοκληρώσεις χωρίς ούτε καν να μας νοιάζει αν κάθεσαι παραπάνω κτλ.
Xvipes Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 4 hours ago, Vennon64 said: Ναι αρχάριος ειμαι αυτό ειναι αλήθεια αλλά οι μισθοί αυτοί είναι εξωτερικό με παιδία τις ηλικίας μου που μίλησα στο χώρο πανω κατω τα ίδια είμαστε, εντάξει οι παλιότεροι πηγαίνουν χίλια plus ευρω αλλα Ελλάδα αυτή είναι η κατάσταση. Πιο εύκολα θα βρεις δουλειά με διπλάσιο μισθό από αυτόν που παίρνεις τώρα (αν κτλβα καλά κοντά στα 800) σαν προγραμματιστής πάρα αν το κυνηγήσεις freelancing ειδικά στην αρχή και ειδικά Ελλάδα. Επίσης το ότι κάποιος βάζει τον μισθό των devs στο Facebook στην Αμερική νομίζω δεν πιάνει καν σαν troll. 5
Vennon64 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Xvipes είπε Πιο εύκολα θα βρεις δουλειά με διπλάσιο μισθό από αυτόν που παίρνεις τώρα (αν κτλβα καλά κοντά στα 800) σαν προγραμματιστής πάρα αν το κυνηγήσεις freelancing ειδικά στην αρχή και ειδικά Ελλάδα. Επίσης το ότι κάποιος βάζει τον μισθό των devs στο Facebook στην Αμερική νομίζω δεν πιάνει καν σαν troll. Εννοείς αλλαγή δουλείας εξολοκλήρου και με μισθό πανω απο 1000? μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο τέτοιοι μισθοί, είσαι προγραμματιστής και εσυ?
christakos07 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Vennon64 είπε Εννοείς αλλαγή δουλείας εξολοκλήρου και με μισθό πανω απο 1000? μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο τέτοιοι μισθοί, είσαι προγραμματιστής και εσυ? Πόση εμπειρία έχεις; Αν έχεις τουλάχιστον έναν χρόνο, με λίγη προσπάθεια θα χτυπήσεις 1000 - 1200. Θέλει ψάξιμο γενικά. Η αλήθεια είναι ότι μετά τα 1500 καθαρά ανεβαίνεις πολύ πιο δύσκολα, αλλά με 1-2 χρόνια εμπειρίας μπορείς να τα διεκδικήσεις εύκολα έως 1500, ακόμη και εδώ. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από christakos07
george1807 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Vennon64 είπε Και γω έτσι ακούω είσαι μήπως mid dev και εσυ ? Mid dev και εγώ. Senior πρέπει να αγγίζουν τα 1800 - 3000 αναλόγως project και ευθύνης. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από george1807
kostisger Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Αν ολο το τοπικ δεν ειναι με ψευτικα προφιλ απο hr recruiters κλπ που επειδη εχουν απογοητευτεί που δε βρίσκουν ατομα για δείγμα και τρολαρουν μπας και βρούνε κάποιον ειναι το λιγοτερο θλιβερό. Mid level και κατω απο χιλιάρικο ειναι αδιανόητο ακόμα και για Ελλαδα. Περαστε συνεντεύξεις και ζητήστε περισσοτερα. Η μεγαλύτερη αύξηση γίνεται όταν αλλάζεις εταιρίες. Δε λεω ότι στην Ελλάδα παίζουν οι μισθοί που ποσταριστηκαν αλλά mid με λιγο πανω κατω απο χιλιάρικο είναι εκμετάλλευση και θα πρέπε να χατε φύγει χτες. 5 1
M A T R I X Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Damianus είπε Για να χρειάζεται κάποιος δεύτερη δουλειά ως προγραμματιστής η δεν κατέχει καλά το αντικείμενο , πχ αρχάριος , η πρέπει να αλλάξει επειγόντως εργοδότη . Ενδεικτικοι μισθοί https://www.levels.fyi/companies/facebook/salaries/software-engineer Αυτοί οι μισθοί τι δουλειά έχουν με τους μισθούς Ελλάδα; 11 ώρες πριν, Damianus είπε https://gr.indeed.com/m/jobs?q=full stack developer επίσης εξωτερικό και senior. Το παιδί λέει ότι είναι "entry" 7 ώρες πριν, kostisger είπε Αν ολο το τοπικ δεν ειναι με ψευτικα προφιλ απο hr recruiters κλπ που επειδη εχουν απογοητευτεί που δε βρίσκουν ατομα για δείγμα και τρολαρουν μπας και βρούνε κάποιον ειναι το λιγοτερο θλιβερό. Mid level και κατω απο χιλιάρικο ειναι αδιανόητο ακόμα και για Ελλαδα. Περαστε συνεντεύξεις και ζητήστε περισσοτερα. Η μεγαλύτερη αύξηση γίνεται όταν αλλάζεις εταιρίες. Δε λεω ότι στην Ελλάδα παίζουν οι μισθοί που ποσταριστηκαν αλλά mid με λιγο πανω κατω απο χιλιάρικο είναι εκμετάλλευση και θα πρέπε να χατε φύγει χτες. 1300-1600€ τα θεωρείς λίγα για mid στην Ελλάδα; Για δώσε εταιρίες που ισχύει κάτι διαφορετικό. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από M A T R I X 1
Vennon64 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, kostisger είπε Αν ολο το τοπικ δεν ειναι με ψευτικα προφιλ απο hr recruiters κλπ που επειδη εχουν απογοητευτεί που δε βρίσκουν ατομα για δείγμα και τρολαρουν μπας και βρούνε κάποιον ειναι το λιγοτερο θλιβερό. Mid level και κατω απο χιλιάρικο ειναι αδιανόητο ακόμα και για Ελλαδα. Περαστε συνεντεύξεις και ζητήστε περισσοτερα. Η μεγαλύτερη αύξηση γίνεται όταν αλλάζεις εταιρίες. Δε λεω ότι στην Ελλάδα παίζουν οι μισθοί που ποσταριστηκαν αλλά mid με λιγο πανω κατω απο χιλιάρικο είναι εκμετάλλευση και θα πρέπε να χατε φύγει χτες. Mid δεν είμαι , entry είμαι και προφανώς δεν γνωρίζω την αγορά καλά ακόμα. Είσαι και εσυ mid dev φίλε ? πάνω από 1k αν επιτρέπεται? 9 ώρες πριν, george1807 είπε Mid dev και εγώ. Senior πρέπει να αγγίζουν τα 1800 - 3000 αναλόγως project και ευθύνης. Ε για Senior έχω χρόνια ακόμα σίγουρα
M A T R I X Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Vennon64 είπε Mid δεν είμαι , entry είμαι και προφανώς δεν γνωρίζω την αγορά καλά ακόμα. Είσαι και εσυ mid dev φίλε ? πάνω από 1k αν επιτρέπεται? Ε για Senior έχω χρόνια ακόμα σίγουρα 1-1.5+ χρόνο αλλάζεις δουλειά για mid και στα 3 χρόνια 2η αλλαγή για senior. Εκτός άμα κάτι από αυτά γίνει στην εταιρία που ήδη εργάζεσαι, αλλά για τα ελληνικά δεδομένα είναι πιο εύκολο να το πετύχεις με την αλλαγή εταιρίας. Και ο μισθός εννοείται. Τα παραπάνω μπορείς να τα πετύχεις και σε μικρότερο χρονικό διάστημα, αλλά ένα ρεαλιστικό σενάριο θεωρώ πως είναι αυτό.
The_Judas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 δεν χάνεις τίποτα να περάσεις μερικές συνεντεύξεις σε εταιρείες στον τομέα σου. 1
Vennon64 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, M A T R I X είπε 1-1.5+ χρόνο αλλάζεις δουλειά για mid και στα 3 χρόνια 2η αλλαγή για senior. Εκτός άμα κάτι από αυτά γίνει στην εταιρία που ήδη εργάζεσαι, αλλά για τα ελληνικά δεδομένα είναι πιο εύκολο να το πετύχεις με την αλλαγή εταιρίας. Και ο μισθός εννοείται. Τα παραπάνω μπορείς να τα πετύχεις και σε μικρότερο χρονικό διάστημα, αλλά ένα ρεαλιστικό σενάριο θεωρώ πως είναι αυτό. Το διάστημα που περιγράφεις μου φαίνεται μικρό , εγώ περίμενα για mid 3-5 χρόνια και για senior 8+. 11 λεπτά πριν, The_Judas είπε δεν χάνεις τίποτα να περάσεις μερικές συνεντεύξεις σε εταιρείες στον τομέα σου. Μπορώ αλλά για ένα μεγάλο διάστημα ακόμα δεν θέλω να αλλάξω εταιρία (μαθαίνω πολλά, πολύ ευγενικοί συνάδελφοι). Για την ώρα απλά ενα συμπλήρωμα ψάχνω και για τον λόγο αυτού του μεγάλου εξόδου. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2022 από Vennon64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα