Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, εργάζομαι ήδη σε εταιρία ως προγραμματιστής και είμαι αρκετά ικανοποιημένος με αυτή τη δουλεία, λόγο όμως ότι ένα συγγενικό μου πρόσωπο θα χρειαστεί κάποια επέμβαση θα ζοριστώ αρκετά οικονομικά και έτσι αναζητώ και μια δεύτερη εργασία το πρόβλημα μου είναι κυρίως το ωράριο 9-5.
Η ερώτηση μου στο thread είναι αν κάποιος έχει κάποια πρόταση για το τι περίπου δεύτερη δουλεία να κάνω ?

Ευχαριστώ!

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

welcome to my world: μπορεις να δουλεψεις σεκιουριτας (χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις μονο που πρεπει να βγαλεις αδεια), σε καφετερια/μπαρ σερβιτορος, παρκαδορος, σε ψιλικατζιδικο, λατζα. Αν θες πιο επιστημονικες θεσεις, ισως σε τηλεφωνικο κεντρο

• Like 1
Δημοσ.

Μια εναλλακτική που δεν θα σε βγάλει από το χώρο σου, είναι να κάνεις δουλίτσες ως freelancer (προφανώς δεν θα φαίνεσαι) remotely. Βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει χρονικό περιθώριο να τις βρεις και πόσο σταθερές θα είναι. Σε τι ειδικεύεσαι;

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

welcome to my world: μπορεις να δουλεψεις σεκιουριτας (χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις μονο που πρεπει να βγαλεις αδεια), σε καφετερια/μπαρ σερβιτορος, παρκαδορος, σε ψιλικατζιδικο, λατζα. Αν θες πιο επιστημονικες θεσεις, ισως σε τηλεφωνικο κεντρο

Ναι περίπου και εμένα αυτά πέρασαν απο το μυαλό , αν και σερβις έκανα παλιά και θα θελα να το αποφύγω.. το σεκουριτι απο την αλλη ακούγεται καλό. Ευχαριστώ θα το ψάξω αυτο. Έσυ που κατέληξες?

5 ώρες πριν, tasanton είπε

Μια εναλλακτική που δεν θα σε βγάλει από το χώρο σου, είναι να κάνεις δουλίτσες ως freelancer (προφανώς δεν θα φαίνεσαι) remotely. Βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει χρονικό περιθώριο να τις βρεις και πόσο σταθερές θα είναι. Σε τι ειδικεύεσαι;

Αυτό θα ήταν το ιδανικό πανω στο αντικείμενο μου. Είμαι Full Stack Web Dev και παλιότερα είχα κάνει και wordpress / presta cms admin και τέτοια. Γενικά κώδικα μου αρέσει να γράφω. Όταν λες freelance εννοείς εξωτερικό σωστα? με αυτα τα site?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Damianus είπε

Fiverr, Upwork για freelance projects .

Ή κάνεις και ένα course και το ανεβάζεις στο udemy για επιπλέον έσοδα.

Καλησπέρα, fiver to γνωρίζω, το αλλο οχι αλλα udemy με τίποτα δεν το χω σε αυτο το κομμάτι. Ευχαριστώ πάντως για ιδέες αυτές.!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να χρειάζεται κάποιος δεύτερη δουλειά ως προγραμματιστής η δεν κατέχει καλά το αντικείμενο , πχ αρχάριος , η πρέπει να αλλάξει επειγόντως εργοδότη .

Ενδεικτικοι μισθοί 

https://www.levels.fyi/companies/facebook/salaries/software-engineer

Επεξ/σία από Damianus
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Damianus είπε

Για να χρειάζεται κάποιος δεύτερη δουλειά ως προγραμματιστής η δεν κατέχει καλά το αντικείμενο , πχ αρχάριος , η πρέπει να αλλάξει επειγόντως εργοδότη .

Ενδεικτικοι μισθοί 

Ναι αρχάριος ειμαι αυτό ειναι αλήθεια αλλά οι μισθοί αυτοί είναι εξωτερικό με παιδία τις ηλικίας μου που μίλησα στο χώρο πανω κατω τα ίδια είμαστε, εντάξει οι παλιότεροι πηγαίνουν χίλια plus ευρω αλλα Ελλάδα αυτή είναι η κατάσταση.

Επεξ/σία από Vennon64
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Damianus είπε

Ενδεικτικοι μισθοί 

Αυτοί είναι μισθοί MAANG στο εξωτερικό. 
Στην Ελλάδα ο αρχικός μισθός προγραμματιστή είναι λίγο πιο πάνω από τον βασικό ήτοι 800€ καθαρά και ένας mid dev πάει στα 1100-1600€ καθαρά.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, george1807 είπε

Αυτοί είναι μισθοί MAANG στο εξωτερικό. 
Στην Ελλάδα ο αρχικός μισθός προγραμματιστή είναι λίγο πιο πάνω από τον βασικό ήτοι 800€ καθαρά και ένας mid dev πάει στα 1100-1600€ καθαρά.

Και γω έτσι ακούω είσαι μήπως mid dev και εσυ ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ σε όλα τα θέματα για work from home κτλ, όσους ΙΤ βλέπω να γράφουν έχουν ύφος λες και παίρνουν ένα τάληρο το μήνα ο πιο καλοπληρωμένος… anyway, on topic, αν έχεις ή ξέρεις να οδηγίες μηχανάκι, παντού ζητούν delivery 

νομίζω είναι το πιο εύκολο να βρεις δουλειά (είναι δύσκολο και επικίνδυνο βέβαια)

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ρε παιδιά εγώ σε όλα τα θέματα για work from home κτλ, όσους ΙΤ βλέπω να γράφουν έχουν ύφος λες και παίρνουν ένα τάληρο το μήνα ο πιο καλοπληρωμένος… anyway, on topic, αν έχεις ή ξέρεις να οδηγίες μηχανάκι, παντού ζητούν delivery 

νομίζω είναι το πιο εύκολο να βρεις δουλειά (είναι δύσκολο και επικίνδυνο βέβαια)

Εννοεις εύκολο να βρεις δουλεια γενικα ή στο ωράριο που μου αφήνει η πρωινή μου ? 

Μηχανάκι δυστυχώς δεν εχω και δεν ξέρω. Μου το είπαν και φίλοι για αυτό το επάγγελμα έχει ζήτηση. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vennon64 είπε

Εννοεις εύκολο να βρεις δουλεια γενικα ή στο ωράριο που μου αφήνει η πρωινή μου ? 

Και full time και part time βρίσκεις πολύ εύκολα, αλλά αν δε το έχεις με τα δίκυκλα θα σου έλεγα να εξαντλήσεις πρώτα τις άλλες εναλλακτικές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Ρε παιδιά εγώ σε όλα τα θέματα για work from home κτλ, όσους ΙΤ βλέπω να γράφουν έχουν ύφος λες και παίρνουν ένα τάληρο το μήνα ο πιο καλοπληρωμένος…

Μην μπαίνεις στο LinkedIn.

Παλαιός συμφοιτητής δουλεύει junior consultant (~750μικτά) σε γνωστή Γαλέρα και ανεβάζει φωτό στην παραλία καλυμμένος με πετσέτα με το λογότυπό της. Ατελείωτα παραδείγματα τρελών.

Είχα κάνει πρακτική remote στο εξωτερικό αρκετά πριν θεωρηθεί φυσιολογικό. Μεγαλύτερο βασανιστήριο δεν υπήρχε τελείωσα και ξανανιωσα. Τελείωνα tasks της ημέρας νωρίτερα, έβγαινα για μπύρα το βράδυ και μου χτυπούσαν κλήση ότι προέκυψαν νέα tasks και να πάω πίσω να δουλέψω. Ζωή μηδέν γενικώς. Κάτι φωτογραφίες στην ξαπλώστρα με το λάπτοπ στα πόδια απλά δεν ισχύουν.

Επεξ/σία από oneiricocelot
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Και full time και part time βρίσκεις πολύ εύκολα, αλλά αν δε το έχεις με τα δίκυκλα θα σου έλεγα να εξαντλήσεις πρώτα τις άλλες εναλλακτικές 

Κάτσε φίλε αυτο που λες εύκολα βρίσκεις, σε ποια site είδες με μερική γιατί έκανα αναζήτηση και μου έβγαλα 5 κάπου εκεί αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν μπορώ στο ινσομνια να κάνω post τα site που ψάχνω για δουλειά, αν θέλεις, μπορείς κάπως να με κατατοπίσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...