Προς το περιεχόμενο

Skull and Bones

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν ειναι ship simulator παιδια,καμμια σχεση..

Μα πραγματικά! Σε κάτι που συμφωνούμε για το παιχνίδι.

Πού σας ήρθε το ship sim ρε σεις; Πραγματικά ΚΑΜΙΑ σχέση!

• Haha 1
  • Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βαρετό

ευτυχως εχει 8 hour trial

το παιζω σε ultra settings - oled monitor - hdr και ολα τα καλουδια

Αρπαχτή εκαναν

Arcade Battle Gaming...αυτα

Δημοσ.

Εχτές πήρα το Sabuk. Με fire bombers iii όλο το πλοίο και στην μέση Leopold iii. ΧΑΧΑΧΑ όλεθρος. Δεν μένει ούτε τάβλα όρθια.

Στα δικά μας τώρα. Ίσως μήνα ακόμα και πολύ το βλέπω εάν δεν κάνουν δραστικές κινήσεις να δώσουν content για end game. Πόσες φορές να φας το Ghost ship? Πάντως οι servers δεν έχουν κόσμο. Με τόση δυσφήμιση και την υψηλή τιμή που έχει, δεν μπαίνει κόσμος μέσα. Στα pvp event οι ίδιοι παίχτες, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και τελικά μόνο στο ένα pvp event με τον legendary map σαν loot έχει 3-4 να σε κυνηγούν.  Ισως εάν μείωναν τους virτual servers να εβλεπες και κάποιο άνθρωπο αλλά και αυτή η λύση δεν θα του δώσει ζωή. Το chat δεν δουλεύει για να μπορείς να trolareis και λίγο για το αλατάκι της υπόθεσης. Εαν δε, ασχοληθείς και λίγο με τα refinarys να τους δώσεις lvl τότε υπολογίζω ότι θες σκάρτο μήνα για να αποκτήσεις τα πάντα και από όλους τους εμπόρους.

Επίσης για να σας δώσω να καταλάβετε περίπου τι παίζει. Παίρνεις daily quest για να προμηθευτείς στην μαύρη αγορά ζαχαροκάλαμο και παπαρούνες!!!! για τα εργαστήρια. Παίρνω μόνο αυτά που έχει να συναντηθείς με πλοία για την ανταλλαγή (roving) και αυτό γιατί αντί να πληρώσεις το πλοίο για να πάρεις πχ 40 κομμάτια από το ένα υλικό, το βυθίζεις και παίρνεις από 150 και από τα δύο υλικά, δεν πληρώνεις τίποτα και κλείνει και το συμβόλαιο και σου δίνει ΚΑΙ την αμοιβή. Οκ όλα καλά, την επόμενη φορά πάιρνεις πάλι το quest και τα ίδια πλοία κάθονται σαν πάπιες  και σε κοιτούν σαν να μην τρέχει τίποτα και περιμένουν να τα ξαναβυθίσεις. Καμμία αρνητική συνέπεια που τα βουλιάζεις, κανένα αρνητικό reputation.

Όσο το χαίρομαι καλά είναι αλλά είμαι σίγουρος πως δεν θα κρατήσει με την τωρινή του μορφή.

Δημοσ.
6 hours ago, panagiotis54 said:

image.jpeg.2cc02b9b13065eb7bff1ae7880c7e286.jpeg

Νομιζω ότι είναι καλή ευκαιρία για την ubi να εκμεταλλευτεί την επιτυχία του black flag και να βγάλει ένα spin off. Oh wait...

😛

• Haha 3
Δημοσ.

Εγώ το μόνο που δεν καταλαβαίνω στην όλη φάση είναι γιατί το συγκρίνουμε με το Black Flag το παιχνίδι.

Είναι σα να συγκρίνουμε με το Witcher 3 το Gwent.

Στις 26/2/2024 στις 4:55 ΜΜ, Interpan είπε

Πάντως οι servers δεν έχουν κόσμο

Οι servers νομίζω έχουν cap στα 20 άτομα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/2/2024 στις 8:41 ΠΜ, CorsarioJoao είπε

Εγώ το μόνο που δεν καταλαβαίνω στην όλη φάση είναι γιατί το συγκρίνουμε με το Black Flag το παιχνίδι.

Είναι σα να συγκρίνουμε με το Witcher 3 το Gwent.

Γιατί ακούς Ubi και game με πειρατές και το μυαλό πάει αυτόματα στο Black Flag. Αν το σκεφτείς είναι λογικό και ο περισσότερος κόσμος ούτε κάθεται να ασχολείται να διαβάζει και να ακολουθεί όλα τα νέα από το development, κτλ. Αναπόφευκτα θα γίνει η σύγκριση.

Αλλά ακόμα και μεμονομένα να το δεις, του λείπουν πολλά πειρατικά στοιχεία, ειδικά το boarding και οι μάχες στο έδαφος έπρεπε να υπάρχουν. Τώρα αν θα έπρεπε να είχαν αλλάξει οι servers και η δομή του game είναι κάτι που δεν απασχολεί τον πελάτη, ούτε οι περισσότεροι ξέρουν τι συμβαίνει από μέσα. Αυτό που μένει είναι ότι λείπουν πράγματα που σε ένα πειρατικό game καλό θα ήταν να υπήρχαν. Είναι σαν να πεις στο Hogwarts Legacy να μην μπορείς να κάνεις μαγικά και απλά να πηγαίνεις στα μαθήματα (που το Hogwarts είναι σχολείο στο κάτω κάτω).

Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν ότι κάποιος δεν θα βρει ενδιαφέρον το game ή γενικά δεν θα βρει κάτι να του αρέσει. Απλά εγώ θα ήθελα να ήταν λίγο πιο pirate-y και dirty. Είναι κάπως καθωσπρέπει. Ακόμη και τα τραγούδια που λένε είναι πολύ "ευγενικά". Είναι πιο πολύ ναυτικοί, παρά πειρατές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν ότι κάποιος δεν θα βρει ενδιαφέρον το game ή γενικά δεν θα βρει κάτι να του αρέσει. Απλά εγώ θα ήθελα να ήταν λίγο πιο pirate-y και dirty. Είναι κάπως καθωσπρέπει. Ακόμη και τα τραγούδια που λένε είναι πολύ "ευγενικά". Είναι πιο πολύ ναυτικοί, παρά πειρατές.

Καλά ναι, μια χαρά ενδιαφέρον είναι. Ειδικά αν παίζεις με παρέα. Εγώ πχ που το παίζω με παρέα και γίνεται χαβαλέ συζήτηση κλπ μου φαίνεται το ίδιο ενδιαφέρον με το Destiny 2 που παίζαμε παλιότερα.

Πάντως το ότι γενικά η βιομηχανία έχει ένα θέμα να φτιάξει παιχνίδια για ενήλικες είναι σίγουρο. Όλα έχουν ratings για 17+ πχ αλλά είναι πολύ καθωσπρέπει. Λες και στα 17+ υπάρχει κάτι που δεν εχεις δει, θα δούμε κανέναν πειρατή να βρίζει σωστά, ή θα υπάρχει κανένα sex scene, και θα μας πιάσει υπαρξιακό.

11 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Δειτε black sails

Ναι η σύγκριση δεν χρειάζεται.

Επεξ/σία από CorsarioJoao
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...