CorsarioJoao Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, just_a_dude είπε σε κάποια στοιχεία είναι. π.χ. στα facial animations και στα particles. Στο Skulls τρέχουν στο 1/4 (!) της render ανάλυσης και φαίνονται πολύ pixelated. Τα λέει στο βίντεο. Έχω ξαναπεί σε προηγούμενο σχόλιο ότι γενικα είναι άθλια τα animation στο game. Δεν θυμάμαι πάντως του black flag να είναι καλύτερα. Χαρακτηριστικά θυμάμαι σε κάποια σημεία θυμάμαι να γελάω με τη φάτσα του Edward 😜
just_a_dude Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, CorsarioJoao είπε Έχω ξαναπεί σε προηγούμενο σχόλιο ότι γενικα είναι άθλια τα animation στο game. Δεν θυμάμαι πάντως του black flag να είναι καλύτερα. Χαρακτηριστικά θυμάμαι σε κάποια σημεία θυμάμαι να γελάω με τη φάτσα του Edward 😜 ε λίγο καλύτερα είναι. αλλά ακόμη και τα ίδια να είναι δεν το λες και κατόρθωμα που game του 2024 έχει τα ίδια animations με game που βγήκε πριν 300 χρόνια. Βέβαια τα animations είναι το λιγότερο. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις boarding, μάχες στο έδαφος και πρέπει να κάθεσαι να μαζεύεις ξύλα και μέταλλα σε pirate game λολ..
optimus prime Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, just_a_dude said: σε κάποια στοιχεία είναι. π.χ. στα facial animations και στα particles. Στο Skull τρέχουν στο 1/4 (!) της render ανάλυσης και φαίνονται πολύ pixelated, και κάποια textures δεν φορτώνουν. Τα λέει στο βίντεο. Στο Valhalla διορθωσαν τα textures 1 χρονο μετα το launch,δεν ειναι κατι νεο αυτο.. Σχεδον στην πλειονοτητα των παιχνιδιων θα βρεις καπου textures που δεν φορτωνουν.. 1 hour ago, just_a_dude said: ε λίγο καλύτερα είναι. αλλά ακόμη και τα ίδια να είναι δεν το λες και κατόρθωμα που game του 2024 έχει τα ίδια animations με game που βγήκε πριν 300 χρόνια. Βέβαια τα animations είναι το λιγότερο. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις boarding, μάχες στο έδαφος και πρέπει να κάθεσαι να μαζεύεις ξύλα και μέταλλα σε pirate game λολ.. Σε ολα τα live service π.χ destiny,the division κτλ αυτη ειναι η κυρια λουπα. Ψαχνεις υλικα και νεο gear για να φτιαχτεις μεχρι το επομενο Season/content που θα βαλουν στο παιχνιδι. Αυτος ειναι ο κανονας για αυτο μην μασας ταραμα οτι λεει ο καθενας στο ιντερνετ.. Κατσε και ψαξτο λιγο εαν δεν εχεις εμπειρια απο τετοια παιχνιδια.. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από optimus prime 1
just_a_dude Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, optimus prime είπε Σε ολα τα live service π.χ destiny,the division κτλ αυτη ειναι η κυρια λουπα. Ψαχνεις υλικα και νεο gear για να φτιαχτεις μεχρι το επομενο Season/content που θα βαλουν στο παιχνιδι. Αυτος ειναι ο κανονας για αυτο μην μασας ταραμα οτι λεει ο καθενας στο ιντερνετ.. Κατσε και ψαξτο λιγο εαν δεν εχεις εμπειρια απο τετοια παιχνιδια.. έχω εμπειρία, τα έχω παίξει αυτά. Κυρίως το λέω γιατί για pirate game είναι λίγο lame να μαζεύεις ξύλα και τέτοια και να μην έχει boarding και μάχες στην ακτή. Γενικά, κάλλιστα θα μπορούσαν να ήταν απλά ναύτες. Δεν είναι αρκετά "dirty" για game με πειρατές. Τουλάχιστον για τα γούστα μου, δεν με τραβάει.
optimus prime Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, just_a_dude said: έχω εμπειρία, τα έχω παίξει αυτά. Κυρίως το λέω γιατί για pirate game είναι λίγο lame να μαζεύεις ξύλα και τέτοια και να μην έχει boarding και μάχες στην ακτή. Γενικά, κάλλιστα θα μπορούσαν να ήταν απλά ναύτες. Δεν είναι αρκετά "dirty" για game με πειρατές. Τουλάχιστον για τα γούστα μου, δεν με τραβάει. Σιγουρα θα μπορουσαν να εχουν προσθεσει το boarding του odyssey αλλα οταν παιζεις pvp και κανεις boarding ετσι στο σκαφος καποιου αλλου το δικο σου ποιος θα το χειριζεται για να μην στο βουλιαξει καποιος αλλος παιχτης και μεινεις με το π....... στο χερι... Για να το πετυχουν αυτο θα επρεπε να το ειχαν κανει massive multiplayer με μεγαλο αριθμο παικτων ανα server ετσι ωστε να εχεις το δικο σου πληρωμα με κανονικους παιχτες. Θα πηγαινε αλλου η δουλεια μετα,θα επρεπε να ειχαν κανει αλλη υποδομη σε servers και στον κωδικα του παιχνιδιου απο την αρχη του project.. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από optimus prime 1
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) one button tap σα mobilegame και πρεπει να λες ΑΑΑΑ ! τι υποδομη τι online rpg Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από Mhlogiatros
optimus prime Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 53 minutes ago, Mhlogiatros said: one button tap σα mobilegame και πρεπει να λες ΑΑΑΑ ! τι υποδομη τι online rpg Tι one button tap ρε φιλε,μεθυσμενος εισαι Σαββατιατικα?
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Πατας το Υ interact key και κανει auto crew boarding je suis malade 🤮
CorsarioJoao Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Το θέμα είναι ότι το game δικάζεται γιατί δεν είναι το πειρατικό rpg που θα θέλαμε όλοι. Και με αυτό το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι ήταν πάντα ship simulator βασισμένο στο ship combat του Black Flag και τίποτα παραπάνω. Αν κάποιος ειχε ακολουθήσει το game απο την ανακοίνωση του θα ήξερε περί τίνος πρόκειται. Το συγκεκριμένο studio είχε φτιάξει ένα game με χελωνονιντζάκια και το ghost recon phantoms. Το πως κάποιοι περίμεναν να κάνει θαύματα ξαφνικά και να βγάλει το απόλυτο pirate rpg δεν το καταλαβαίνω.
noFEARgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Καμία 10 αρια στούντιο δείχνει στην αρχή, τι κάναν οι υπόλοιποι, ψυχολογική υποστήριξη;
CorsarioJoao Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 44 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Καμία 10 αρια στούντιο δείχνει στην αρχή, τι κάναν οι υπόλοιποι, ψυχολογική υποστήριξη; Πολύ δευτερεύοντα πράγματα και τα πιο πολλά μπηκαν στο τέλος να βοηθήσουν να γίνει playable στο release.
just_a_dude Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, CorsarioJoao είπε Το θέμα είναι ότι το game δικάζεται γιατί δεν είναι το πειρατικό rpg που θα θέλαμε όλοι. Και με αυτό το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι ήταν πάντα ship simulator βασισμένο στο ship combat του Black Flag και τίποτα παραπάνω. Αν κάποιος ειχε ακολουθήσει το game απο την ανακοίνωση του θα ήξερε περί τίνος πρόκειται. Το συγκεκριμένο studio είχε φτιάξει ένα game με χελωνονιντζάκια και το ghost recon phantoms. Το πως κάποιοι περίμεναν να κάνει θαύματα ξαφνικά και να βγάλει το απόλυτο pirate rpg δεν το καταλαβαίνω. δεν είναι ανάγκη να ήταν το απόλυτο αλλά να είχε τουλάχιστον ότι είχε και το black flag. βέβαια όπως είπε και ο συμφορουμίτης πιο πάνω για να καταστεί δυνατό το boarding θα έπρεπε να άλλαζαν τη δομή και τους servers. Ε ας το έκαναν, η Ubi είναι, έχουν άπειρα λεφτά. Αυτό που θέλω να πω είναι είτε φτιάχνεις κάτι μισό-τελειωμένο που πάει μέτρια προς άσχημα, είτε φτιάχνεις κάτι ολοκληρωμένο που πάει καλά. Στην τελική και να μην το έβγαζαν καν ίσως να ήταν καλύτερα. Πέρασαν 10 χρόνια, πέθανε και βρόμισε, αφήστε το. Καλύτερα να έφτιαχναν από την αρχή ένα νεο IP αν ήθελαν σόνι και ντε live service. Αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να φτιάξεις live service, το είδαμε και με το suicide squad. Βέβαια αν σε κάποιον του αρέσει, μαγκιά του, δεν θα δώσει λογαριασμό. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι επειδή ακριβώς είναι live service θα πρέπει εκ των πραγμάτων να έχει ένα γερό και σταθερό player base ώστε το studio να έχει κίνητρο να αναπτύξει καινούργια πράγματα και να συνεχίσει το support. Αν το παρατήσουν οι παίκτες θα το παρατήσει και το studio. Τα live service έχουν το σκοπό να είναι cash cows, αν δεν το καταφέρει αυτό δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν να ασχολούνται (π.χ. Marvel's Avengers). Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από just_a_dude
CorsarioJoao Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε δεν είναι ανάγκη να ήταν το απόλυτο αλλά να είχε τουλάχιστον ότι είχε και το black flag. βέβαια όπως είπε και ο συμφορουμίτης πιο πάνω για να καταστεί δυνατό το boarding θα έπρεπε να άλλαζαν τη δομή και τους servers. Ε ας το έκαναν, η Ubi είναι, έχουν άπειρα λεφτά. Αυτό που θέλω να πω είναι είτε φτιάχνεις κάτι μισό-τελειωμένο που πάει μέτρια προς άσχημα, είτε φτιάχνεις κάτι ολοκληρωμένο που πάει καλά. Στην τελική και να μην το έβγαζαν καν ίσως να ήταν καλύτερα. Πέρασαν 10 χρόνια, πέθανε και βρόμισε, αφήστε το. Καλύτερα να έφτιαχναν από την αρχή ένα νεο IP αν ήθελαν σόνι και ντε live service. Αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο να φτιάξεις live service, το είδαμε και με το suicide squad. Βέβαια αν σε κάποιον του αρέσει, μαγκιά του, δεν θα δώσει λογαριασμό. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι επειδή ακριβώς είναι live service θα πρέπει εκ των πραγμάτων να έχει ένα γερό και σταθερό player base ώστε το studio να έχει κίνητρο να αναπτύξει καινούργια πράγματα και να συνεχίσει το support. Αν το παρατήσουν οι παίκτες θα το παρατήσει και το studio. Τα live service έχουν το σκοπό να είναι cash cows, αν δεν το καταφέρει αυτό δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουν να ασχολούνται (π.χ. Marvel's Avengers). Μα γιατί να έχει boarding ενα ship simulator game, έχει το destiny μάχες με διαστημόπλοια; Έχει το world of warship shooting κομμάτι; Ασε που είναι πολύ δύσκολο να εκτελεστεί σε mmo. Το ότι βγήκε τελικά μετά απο τόσα χρόνια οφείλεται στη συμφωνία με την κυβέρνηση της Σιγκαπούρης. Αλλιώς δεν θα είχε βγει ποτέ. (Αν δεν υπήρχε αυτή βέβαια ίσως εξ αρχής να το είχε πάρει άλλο studio). Στο τελευταίο σκέλος συμφωνώ απολύτως. Αν θέλουν να συνεχίσει να υπάρχει θα έχει και το αντίστοιχο support ως live action και από παίκτες και απο την εταιρεία. Αλλιώς θα πάει στο καλάθι των αχρήστων σύντομα. 1
just_a_dude Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, CorsarioJoao είπε Μα γιατί να έχει boarding ενα ship simulator game, έχει το destiny μάχες με διαστημόπλοια; Έχει το world of warship shooting κομμάτι; Ασε που είναι πολύ δύσκολο να εκτελεστεί σε mmo. Ναι οκ, απλά σε πειρατικό game πολλοί περιμένουν boarding και άλλα pirate-ish πράγματα. Και δεν είμαι σίγουρος ότι επικοινωνήθηκε τόσο καλά ότι είναι ship simulator και όχι πειρατικό game. Με βάση τα trailers σχηματίζεις την άποψη ότι είναι πειρατικό game και κάτι σαν Black Flag 2, και αν ο πελάτης σχηματίσει μια άποψη είναι δύσκολο να του την αλλάξεις. Αν όντως ήθελαν ννα φτιάξουν από την αρχή ένα ship simulator έπρεπε να μας το δώσουν να το καταλάβουμε πιο ξεκάθαρα. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν θα κάτσει να το αναλύσει τόσο διεξοδικά, θα δει απλά ένα trailer και θα πει "ωωω ένα game με πειρατές που θα είναι συνέχεια του Black Flag". Και στην τελική αυτό έχει σημασία, γιατί αν ο πελάτης σχηματίσει μια άποψη και στην τελική του πουλήσεις κάτι άλλο τότε θα σταθεί στα αρνητικά. Και να πω την αλήθεια αν είχα καταλάβει και εγώ ότι πρόκειται για ship sim δεν θα έδινα σημασία. Ακούω πειρατές και το μυαλό μου πάει σε boarding, βρισιές, κάψιμο παράκτιων πολεων, σφαγές, κτλ. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από just_a_dude 1
optimus prime Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δεν ειναι ship simulator παιδια,καμμια σχεση.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα