optimus prime Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Οι καταιγιδες και η θαλασσοταραχη ειναι αλλο πραγμα στο Skull. Μου εχει τυχει να πεσω σε βαρια θαλασσοταραχη και το βαπορι μου να μπαινει ολο μεσα στο νερο και να ξαναβγαινει.. Eχω medium size και οχι καποια ψαροβαρκα.. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από optimus prime
CorsarioJoao Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε χωρίς να έχω το skull εδώ ένα ωραίο συγκριτικό ανάμεσα στα 2 παιχνίδια πήγαινε στο 3:50 και πες μου πιο σου φαίνεται καλύτερο.. για εμενα η απάντηση είναι ξεκάθαρη πάντως Δεν διαφωνώ καθόλου για το συγκεκριμένο βίντεο! Το οποίο για να είμαστε δίκαιοι όμως είναι κατασκευασμένο με σκοπό να δείξει αυτό που "πουλάει". Είναι όμως απο κάποια beta, και οχι με φουλ σετινγκς σίγουρα. Επίσης το κομμάτι που παραθέτει απο το black flag δεν είναι απο το open world κομμάτι του παιχνιδιού (αν θυμάμαι καλά). Ξαναλέω οτι το game θα μπορούσε να είναι 100 φορες καλύτερο. Και προσωπικά θα προτιμούσα ένα πλήρες solo rpg με πειρατικό theme, αλλά το συγκεκριμένο game δεν ηταν ποτέ κάτι τέτοιο (το γιατί δεν το εκανε η ubisoft ενω θεωρητικά είχε τη βάση δεν το ξέρω και σηκώνει πολύ κουβέντα). Ας το κρίνουμε λοιπόν για αυτό που είναι και ας κρατήσουμε και το ότι έγινε απο ένα αρκετά δεύτερο στούντιο. Σκουπίδι πάντως προσωπικά δεν το λέω, ούτε αριστούργημα εννοείται, είναι ένα μέτριο/καλούτσικο game για να παίξεις με την παρέα. Ίσως με κάποιες αλλαγές ή προσθήκες, οταν θα πέσει και η τιμή να αξίζει (προς το παρόν νομίζω μπορείς να παίξεις 8 ωρες φρι, οπότε είναι εύκολο να υο δοκιμάσει ο καθένας και να έχει δική του αποψη ώστε να μην βασίζεται σε τετοια βίντεο ) 1
SPANK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Αν και δεν με πολύ έψηνε και με τόσες αναβολές που είχε φάει δίνει 8 ώρες trial στο pc όποτε το έβαλα και παίζω από εχτές , σε πρώτη φάση έχει την πλάκα του και κάποιο ενδιαφέρον να αναβαθμίζεις το πλοίο σου να κάνεις αποστολές κτλπ απλά δεν ξέρω κατά ποσό θα γίνει βαρετό τα ίδια και τα ίδια. Επειδή διάβασα ότι το πλασάρουν σαν mmo δεν βλέπω να έχει public chat ή να φτιάχνεις κάποιο guild / ομάδα εκτός και αν μπουν αργότερα αυτά
optimus prime Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Guilds δεν εχει δυστυχως,τουλαχιστον οχι ακομα.. Το αν θα γινει βαρετο θα εξαρτηθει απο το περιεχομενο των Seasons εγω πιστευω.. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου από optimus prime 1
Interpan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Λοιπόν το πήρα και εγώ. Έψαχνα για ένα παιχνίδι να παίζω με το φιλαράκι μου μαζί, να μην είναι πολύ δύσκολο, να έχει crafting και gathering, λίγο pvp και να μπορώ να αναπτύξω ένα χαρακτήρα στον ελάχιστο χρόνο που διαθέτω για gaming. Παίζουμε από 10 με 10 και μισή έως το πολύ δώδεκα σχεδόν κάθε μέρα. Διαβάζοντας σχόλια και review το αγοράσαμε ξέροντας ότι μπορεί και να πετάξουμε τα λεφτά μας αλλά το πήραμε γιατί θέλαμε κάτι με τα χαρακτηριστικά που έγραψα πιο πάνω. Λοιπόν περνάμε μια χαρά, είχα χρόνια (και μάλιστα πολλά) να νιώσω ότι γυρνάω από την δουλειά το βράδυ και ανυπομονώ να ανοίξω το pc για να παίξω. Μεγάλος χάρτης, ωραία πλοία και οπλισμός, καλά quest, παρανομία και λαθρεμπόριο φουλ, εξερεύνηση, customization σε πλοία και χαρακτήρα, events, φουρτούνες βαριές, ίντριγκες κλπ. Τα γραφικά όσο αφορά περιβάλλον και θάλασσα είναι υπέροχα αλλά χάνουν πολύ στην κίνηση χαρακτήρα κλπ. Μάχες μόνο με τα πλοία, boarding κλπ σε άλλα πλοία μόνο cut scenes. Ο χαρακτήρας είναι μουγκός και λίγο μαλ$&@ς στις κινήσεις του αλλά οκ, το παραβλέψαμε. Το μόνο βαρύ αρνητικό που βρήκα είναι ότι δεν έχει ποινή εάν σε βουλιάξουν σε pve, δεν σου δίνει δηλαδή την αίσθηση ότι εάν χάσεις σε μάχη θα χάσεις και πλοίο, λεφτά, loot που έχεις επάνω σου κλπ. Αυτό όμως ίσως είναι και καλό όταν ταξιδεύεις σε άγνωστες θάλασσες. Μας αρέσει και θα συνεχίσουμε να το παίζουμε. Τουλάχιστον θα βγάλει τα λεφτά του και θα εξυπηρετήσει τον σκοπό που το αγοράσαμε. Oh ho ho Oh ho ho και ένα μπουκάλι ρούμι!!!! 1
optimus prime Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Eαν σε βουλιαξουν και δεν πας να παρεις γρηγορα το φορτιο σου θα το χασεις απο καποιον αλλο παικτη που θα περναει απο εκει και θα το δει.. 16 minutes ago, Interpan said: Το μόνο βαρύ αρνητικό που βρήκα είναι ότι δεν έχει ποινή εάν σε βουλιάξουν σε pve, δεν σου δίνει δηλαδή την αίσθηση ότι εάν χάσεις σε μάχη θα χάσεις και πλοίο, λεφτά, loot που έχεις επάνω σου κλπ
firepc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Σε κάνα μήνα θα το φέρουν στο steam μπας και κάνει τπτ Το ακούσατε πρώτοι εδώ
noFEARgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, just_a_dude said: Το δίκασε ο μπατάλια Ακομα και στον τεχνικο τομεα στα περισσοτερα ειναι χειροτερο απο το black flags 10+ χρονων παιχνιδι . Θελει προσπαθεια πραγματικα για να βγαλουν κατι τετοιο 2
CorsarioJoao Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, noFEARgr είπε Ακομα και στον τεχνικο τομεα στα περισσοτερα ειναι χειροτερο απο το black flags 10+ χρονων παιχνιδι . Θελει προσπαθεια πραγματικα για να βγαλουν κατι τετοιο Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το μόνο πρόβλημα του παιχνιδιού είναι οι χαζές δηλώσεις για ΑΑΑΑ και η ψηλή τιμή. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από CorsarioJoao 1
SPANK Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Νομίζω οτι πρέπει πάντως να βάλουν ενα public chat να ειναι λίγο πιο ζωντανό το παιχνίδι .... τελειώνει το trial αλλα ίσως βάλω ενα μήνα ubisoft + να παίξω λίγο ακόμη
CorsarioJoao Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 24 λεπτά πριν, SPANK είπε Νομίζω οτι πρέπει πάντως να βάλουν ενα public chat να ειναι λίγο πιο ζωντανό το παιχνίδι .... τελειώνει το trial αλλα ίσως βάλω ενα μήνα ubisoft + να παίξω λίγο ακόμη Καλά ναι το τσατ είναι και αυτό φειλ. Υποτίθεται οτι υπάρχει, αλλά δεν δουλεύει!!
just_a_dude Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, CorsarioJoao είπε Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το μόνο πρόβλημα του παιχνιδιού είναι οι χαζές δηλώσεις για ΑΑΑΑ και η ψηλή τιμή. σε κάποια στοιχεία είναι. π.χ. στα facial animations και στα particles. Στο Skull τρέχουν στο 1/4 (!) της render ανάλυσης και φαίνονται πολύ pixelated, και κάποια textures δεν φορτώνουν. Τα λέει στο βίντεο. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από just_a_dude
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα