Tambas91 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε ενώ έχουν το παιχνίδι έτοιμο χρονια πριν, απλά να μην αλλάξουν textures και λίγες πινελιές και έτοιμο... αυτό το πράγμα όταν το είδαν εκεί στα γραφεία οι χαρτογιακάδες δε ντράπηκαν? να πούνε μεταξύ τους τι βγάζουμε?
optimus prime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Eχω γινει Kingpin και καθε μερα βρισκομαι σε επικες ναυμαχιες.. Ειδικα οταν εχει καταιγιδες με μεγαλα κυματα ειναι πολυ μαματη φαση. Με παρεα ειδικα στα διαφορα events ειναι οτι πρεπει.. Το παιχνιδι απο θεμα γραφικων ειναι αρκετα καλο υποστηριζομενο απο Global illumination και το υπεροχο HDR. Τα textures ειναι λεπτομερεστατα,υπαρχει βεβαια καποιο pop in που και που αφου το παιχνιδι εχει LOD Bias. Σε QD OLED εγω με το φιλαρακι μου που το παιζουμε καθομαστε και χαζευουμε το ηλιοβασιλεμα συνεχεια.. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από optimus prime 1
noFEARgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου To sea of thieves ειναι πολυ πιο εντυπωσιακο σε αυτον τον τομεα...
optimus prime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δεν μου αρεσει το art style του Sea of thieves. 1
screaming_trees Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Πιστεύω ότι κανείς πλέον δεν θα έπρεπε να αγοράζει παιχνίδια της ubisoft. Η εταιρία κοντράρει στα ίσα την EA για το ποια θα είναι η πιο μισητή εταιρία στην Gaming κοινότητα. Βάζει διαφημίσεις μέσα σε παιχνίδια και λέει μας ξέφυγε, κάτι δηλώσεις του στυλ "θα πρέπει οι gamers να συνηθίσουν στην ιδέα ότι δεν τους ανήκουν τα παιχνίδια, games για τα μπάζα τα οποία αποκαλεί AAAA παρακαλώ ανεβάζοντας την τιμή στα 70...Εντάξει κάπου έλεος... Μαύρισμα μπας και βάλουν μυαλό
noFEARgr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 1 hour ago, screaming_trees said: Πιστεύω ότι κανείς πλέον δεν θα έπρεπε να αγοράζει παιχνίδια της ubisoft. Η εταιρία κοντράρει στα ίσα την EA για το ποια θα είναι η πιο μισητή εταιρία στην Gaming κοινότητα. Βάζει διαφημίσεις μέσα σε παιχνίδια και λέει μας ξέφυγε, κάτι δηλώσεις του στυλ "θα πρέπει οι gamers να συνηθίσουν στην ιδέα ότι δεν τους ανήκουν τα παιχνίδια, games για τα μπάζα τα οποία αποκαλεί AAAA παρακαλώ ανεβάζοντας την τιμή στα 70...Εντάξει κάπου έλεος... Μαύρισμα μπας και βάλουν μυαλό H ea σαν ποιοτητα παιχνιδιων ειναι λιγο πιο πανω απο την ubisoft . Η δευτερη εχει βαλει στοχο( μονο επίτηδες βασικα γινεται αυτο ) να βγαζει παιχνιδια του 5 και του 6 στα 10 . Οταν ομως σε νοιαζει μονο το diversity και το esg score χωρις να δινεις καθολου σημασια στο ταλεντο , υπαρχει και το αναλογο αποτελεσμα. 2
optimus prime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Oταν εσεις ψαχνατε κριτικες και γραφατε ποστς για να κραξετε εγω εριχνα κανονιες με Tobbii Eye Tracker για να εντοπιζω πιο γρηγορα τα εχθρικα πλοια γιατι μονο η Ubisoft ειναι η μοναδικη εταιρια που σε αρκετα παιχνιδια της το υποστηριζει και καλα μαλιστα...
CorsarioJoao Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Και εγώ πάντως τιμιότατο το βρήκα το game! Η αλήθεια είναι οτι δεν υπάρχει και κάτι αντίστοιχο για να κάνουμε σύγκριση. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατι τόσο hate.
just_a_dude Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, CorsarioJoao είπε Και εγώ πάντως τιμιότατο το βρήκα το game! Η αλήθεια είναι οτι δεν υπάρχει και κάτι αντίστοιχο για να κάνουμε σύγκριση. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατι τόσο hate. Ένα μεγάλο κομμάτι ρίχνουν hate γιατί είναι της μόδας να flameάρουμε την ubi. Όσοι κάνουν πιο constructive criticism κυρίως αναφέρονται στο γεγονός ότι το Black Flag που βγήκε πριν 7 αιώνες κάνει κάποια πράγματα καλύτερα και πράγματι αν σκεφτείς ότι το Skull and Bones ήταν σε development τόσα χρόνια θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Και μετά λένε και ανοησίες τα στελέχη για ΑΑΑΑ game και δίνουν πάσες για κράξιμο. Και έχει και κάποια χαζά πράγματα, π.χ. αυτά τα mini games για να μαζέψεις ξύλο από δέντρα και τέτοια που είναι λίγο lame. Πειρατής είσαι, τα κλέβεις, δεν τα μαζεύεις. Εμένα η αίσθηση που μου έδωσε το game βλέποντας stream από Twitch είναι ότι είναι κάπως "ευγενικό" για game με πειρατές. Δεν έχει αρκετά βρισίδια, δεν μπορείς να κάνεις board σε άλλα πλοία, δεν έχει μάχες στο έδαφος, κτλ. Θα ήθελα να ήταν λίγο πιο gory και "βρώμικο". Για πειρατές μιλάμε. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από just_a_dude 1
CorsarioJoao Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ένα μεγάλο κομμάτι ρίχνουν hate γιατί είναι της μόδας να flameάρουμε την ubi. Όσοι κάνουν πιο constructive criticism κυρίως αναφέρονται στο γεγονός ότι το Black Flag που βγήκε πριν 7 αιώνες κάνει κάποια πράγματα καλύτερα και ότι πράγματι αν σκεφτείς ότι το Skull and Bones ήταν σε development τόσα χρόνια θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Και μετά λένε και ανοησίες τα στελέχη για ΑΑΑΑ game και δίνουν πάσες για κράξιμο. Και έχει και κάποια χαζά πράγματα, π.χ. αυτά τα mini games για να μαζέψεις ξύλο από δέντρα και τέτοια που είναι λίγο lame. Πειρατής είσαι, τα κλέβεις, δεν τα μαζεύεις. Εμένα η αίσθηση που μου έδωσε το game βλέποντας stream από Twitch είναι ότι είναι κάπως "ευγενικό" για game με πειρατές. Δεν έχει αρκετά βρισίδια, δεν μπορείς να κάνεις board σε άλλα πλοία, δεν έχει μάχες στο έδαφος, κτλ. Θα ήθελα να ήταν λίγο πιο gory και "βρώμικο". Για πειρατές μιλάμε. Καλά σίγουρα σε σύγκριση με το Black Flag δεν είναι και τρομερή εξέλιξη. Αλλά μιλάμε για MMO οπότε σίγουρα πολλά πράγματα αλλάζουν και είναι δύσκολο να φτιαχτούν φαντάζομαι. Ειδικά όταν μιλάμε για θάλασσα που το έχω κοιτάξει λίγο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Τα mini game πάντως ναι είναι χαζά (μπορείς να τα βάλεις και οff ομως νομίζω, ή τουλάχιστον μπορούσες στη beta). Στο τελευταίο συμφωνώ άπειρα πάντως. Αλλά νομίζω είναι γενική "μόδα". Έχεις ενα game του οποίου το rating είναι το εξής : The age-rating by the ESRB has given the game a Mature 17+ rating, for its blood, strong language, suggestive themes, use of drugs, and violence. Γιατί φοβούνται να κάνουν all-in σε αυτά; 1
Tambas91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, CorsarioJoao είπε Η αλήθεια είναι οτι δεν υπάρχει και κάτι αντίστοιχο για να κάνουμε σύγκριση. sea of thieves πολύ ανώτερο... έπαιξα λίγο τις προάλλες, άμα έχεις παρέα πολύ fun game και δε μοιάζει με mobile
CorsarioJoao Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 51 λεπτά πριν, Tambas91 είπε sea of thieves πολύ ανώτερο... έπαιξα λίγο τις προάλλες, άμα έχεις παρέα πολύ fun game και δε μοιάζει με mobile Λίγο που το έχω δεί ναι σαν gameplay φαίνεται οκ. Εκτός απο το theme πάντως δεν εχουν κ πολλά κοινά. Απο artstyle πάντως προσωπικά προτιμώ το SnB. Άμα έχεις παρέα πάντως και tetris να παιζεις fun είναι. Με mobile ποιό μοιάζει;
Tambas91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, CorsarioJoao είπε Με mobile ποιό μοιάζει; το skull από το ui, τα animations, τα γραφικά μετριότατα σε σχέση με τα αλλα παιχνίδια της που δίνει ρέστα σε αυτό τον τομέα, η θάλασσα που είναι το βασικό στοιχειο είναι χειρότερη από το black flag γενικά η ubi με αυτό το διαμαντάκι ξεπέρασε τον εαυτό της... στα αλλα παιχνίδια έχει να δείξει κάτι τουλάχιστον που είναι οι ωραίοι κόσμοι που φτιάχνει... εδώ μιλάμε για βούρκο
CorsarioJoao Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 8 λεπτά πριν, Tambas91 είπε το skull από το ui, τα animations, τα γραφικά μετριότατα σε σχέση με τα αλλα παιχνίδια της που δίνει ρέστα σε αυτό τον τομέα, η θάλασσα που είναι το βασικό στοιχειο είναι χειρότερη από το black flag γενικά η ubi με αυτό το διαμαντάκι ξεπέρασε τον εαυτό της... στα αλλα παιχνίδια έχει να δείξει κάτι τουλάχιστον που είναι οι ωραίοι κόσμοι που φτιάχνει... εδώ μιλάμε για βούρκο Τα παραλες λίγο, η θάλασσα είναι 100% καλύτερη απο του Black Flag σε όλα. Το UI είναι πολύ κλασσικό ναι. Τα animation είναι απλά κακά και τα γραφικά ανώτερα του μετρίου σίγουρα, και αρκετές φορές είναι τρομερά εντυπωσιακά. Ο κόσμος του γενικότερα ειναι σχετικά όμορφος, και απ οσο έπαιξα κατάλαβα οτι έχει αρκετό content.
Tambas91 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 39 λεπτά πριν, CorsarioJoao είπε Τα παραλες λίγο, η θάλασσα είναι 100% καλύτερη απο του Black Flag σε όλα. χωρίς να έχω το skull εδώ ένα ωραίο συγκριτικό ανάμεσα στα 2 παιχνίδια πήγαινε στο 3:50 και πες μου πιο σου φαίνεται καλύτερο.. για εμενα η απάντηση είναι ξεκάθαρη πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα