Armoral Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Δεν ξέτε σεις, δεν έχετε καταλάβει ότι αυτό είναι το πρώτο AAAA παιχνίδι. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από Armoral
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) O τσεο μακακας λεει απλα θα βουλιαξει 4 φορες πιο γρηγορα απο το προηγουμενο τους ΑΑΑ - ειναι French humor Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από Mhlogiatros
seithan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 15 hours ago, Mhlogiatros said: Kαλα ηρεμα και εγω εχω αγορασει τιτλο της Ubisoft αλλα δε γουσταρω τετοιες σειρες ουτε ειμαι γενικα καθυστερημενος Spoiler
Charismo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Αντί να κάνουν ένα MMO σαν το Black Flag όπου θα μπορείς να έχεις το πλήρωμά σου με άλλους παίκτες και να πηγαίνετε από νησί σε νησί, με ναυμαχίες κτλ. πήγαν κι έβγαλαν μια μέτρια υποτίθεται προσομοίωση ναυμαχίας. Τι σκέφτονταν? Ακόμα και με το όνομα Ubisoft (που για εμένα προσωπικά είναι red flag, αλλά έχει πολλούς fans) αυτό το πράγμα είναι βαρετό και μέτριο στην καλύτερη.
optimus prime Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Ξεκινησα τα πλιατσικα,φοβερο HDR το παιχνιδι btw..
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 21 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε 46 λεπτά review για μια τέτοια σαπίλα, είναι αιώνας! 1
optimus prime Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Εγω που το παιζω με εναν φιλο δεν βλεπουμε καμμια σαπιλα. Μια χαρα ειναι οι ναυμαχιες και ο χαρτης ειναι τεραστιος. Θα μπορουσε να ηταν καλυτερο σιγουρα αλλα σαπιλα απο καποιους που βλεπουν reviews αντι να το εχουν δοκιμασει το θεωρω αδικο. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Λέει το review ότι αν δεν υπήρχε το Black Flag, θα ήταν "fine". Δεν λέει "I do not recommend", θεωρεί ότι αρκετός κόσμος θα βρει fun να κάνει. Αν όμως το συγκρίνει με το Black Flag (που βγήκε το 2013), είναι απλά κατώτερο. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) The Pirate Kings of Mediocrity. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από {TDi}Dj2k..infc 1
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, optimus prime είπε Θα μπορουσε να ηταν καλυτερο σιγουρα αλλα σαπιλα απο καποιους που βλεπουν reviews αντι να το εχουν δοκιμασει το θεωρω αδικο. Έχω παίξει alpha + beta εκδόσεις ξέρω πως είναι μη φοβού, δε μένω στα βίδεος. Btw έχει free trial στο epic και στο ubi, όποιος θέλει να το δοκιμάσει. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από xtrmsnpr
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Btw έχει free trial στο epic και στο ubi, όποιος θέλει να το δοκιμάσει. Όταν αρχίσει να πληρώνει η Ubisoft για να παίζεις τα games τους πες.
Arkin Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δειχνει τραγικο σκουπιδι. Mirage/motorfest/price of persian τιμιοτατα απο τα τελευταια της ubisoft με το avatar να εχει καλα και κακα στοιχεια. Το Skull and Bones δειχνει τραγικο. Ουτε για freetoplay. Ας το κλεισουν το μαγαζακι.
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ξεχαστε οτι υπηρχε ενα black flag του 2013 ρουφεν το νεο game as service του 2024 και βρειτε τροπο να σας αρεσει . Τι σκ@τα να γραψουν στα review για να πουν οτι ειναι σκουπιδι χωρις να χασουν τη διαφημιση Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα