zvarthangalos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Άλλη μια αρπαχτή της Ubisoft τα γραφικά του περασμένου αιώνα καμία σχέση με Mirage και Avatar και έχω την αίσθηση πως του Black Flag ήταν καλύτερα μακάρι κάποιος να με διαψεύσει
Zus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Άκρα του τάφου σιωπή στο θέμα και έχει και "open beta" 8-11/2 (στο pc υπάρχει στο uplay και στο epic) https://www.ubisoft.com/en-us/game/skull-and-bones/open-beta (δε χάνετε και κάτι βασικά αν δε το παίξετε, αλλά οκ, πάρτε και σεις μια γεύση μη μας λέτε τρελούς) ubisoft + open beta= DEMO, γιατί beta που σε 7 μέρες που κυκλοφορεί παιχνίδι δεν υπάρχει...το παιχνίδι έχει γίνει ήδη gold ξέρω γω. Αλλά open beta αλλά το progress που θα κάνεις, θα μεταφερθεί και στο launch του παιχνιδιού🤡 Κοντράρει στα ίσια starfield σε αποτυχία. 2 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Zus είπε Κοντράρει στα ίσια starfield σε αποτυχία. Για το Starfield πάντως υπήρχε μια αισιοδοξία και ανυπομονησία από αρκετούς. Για το Skull & Bones... δεν νομίζω ότι είναι το ίδιο. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Άλλη μια αρπαχτή της Ubisoft τα γραφικά του περασμένου αιώνα καμία σχέση με Mirage και Avatar και έχω την αίσθηση πως του Black Flag ήταν καλύτερα μακάρι κάποιος να με διαψεύσει Πρέπει να πληρώσεις για να βρείς κάποιον να σε διαψεύσει για οτιδήποτε Ubisoft.
just_a_dude Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Άλλη μια αρπαχτή της Ubisoft τα γραφικά του περασμένου αιώνα καμία σχέση με Mirage και Avatar και έχω την αίσθηση πως του Black Flag ήταν καλύτερα μακάρι κάποιος να με διαψεύσει Το SnB έχει καλύτερα textures (όχι καλά, απλά καλύτερα) από του Black Flag, λογικό αφού το 2ο βγήκε το 350 μ.Χ. Αλλά γενικά δεν φαίνεται να έχουν άλλες διαφορές και το Black Flag παίζει να έχει καλύτερο water simulation. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Zus είπε Κοντράρει στα ίσια starfield σε αποτυχία. Μη λέτε τέτοια ρε. Μπορεί να μην σας άρεσε, αλλά δεν είναι τέτοια σαπιλα όμως το SaB. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από xtrmsnpr 1
noFEARgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Τοσα χρονια γιαυτο το πραγμα ; Δεν αντεξα πανω απο μια ωρα. Ακομα και ο τεχνικος τομεας ειναι χειροτερος απο το black flag. Το gameplay δε ειναι επιπεδου mobile gaming στην καλυτερη . Μαρεσει που στην αρχη εχει και καμια 10αρια στουντιου οτι και καλα το εφτιαξαν. 0 ταλεντο 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Τοσα χρονια γιαυτο το πραγμα ; Δεν αντεξα πανω απο μια ωρα. Ακομα και ο τεχνικος τομεας ειναι χειροτερος απο το black flag. Το gameplay δε ειναι επιπεδου mobile gaming στην καλυτερη . Μαρεσει που στην αρχη εχει και καμια 10αρια στουντιου οτι και καλα το εφτιαξαν. 0 ταλεντο Εσύ μάλλον έχεις ξεχάσει τι σημαίνουν καλά games...oh wait!
just_a_dude Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Η Ubisoft λέει ότι είναι ΑΑΑΑ, όχι απλά ΑΑΑ (το άρθρο είναι στα Γερμανικά, βάλτε google translate αν θέλετε) https://www.computerbase.de/2024-02/skull-and-bones-ist-aaaa-spiel-ubisoft-erfindet-neue-qualitaetskategorie/ Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από just_a_dude
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, just_a_dude είπε Η Ubisoft λέει ότι είναι ΑΑΑΑ, όχι απλά ΑΑΑ (το άρθρο είναι στα Γερμανικά, βάλτε google translate αν θέλετε) https://www.computerbase.de/2024-02/skull-and-bones-ist-aaaa-spiel-ubisoft-erfindet-neue-qualitaetskategorie/ Το PC Gamer έχει αντίστοιχο στα αγγλικα. Πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 1
just_a_dude Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Το PC Gamer έχει αντίστοιχο στα αγγλικα. Πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Εγώ, όπως είχα γράψει και τις προάλλες, δεν καταλαβαίνω το business model. Δεν γίνεται να μην ξέρουν οι ίδιοι πριν το βγάλουν ότι δεν είναι καλό προϊόν. Δεν γίνεται αυτό πραγματικά. Το ξέρουν και παρόλα αυτά το βγάζουν ξέροντας ότι θα είναι flop. Οπότε τι; Απλά δεν τους νοιάζει επειδή έχουν άπειρα χρήματα και απλά throw enough mud at the wall, some of it will stick; Ή απλά ότι βγάλουμε από τα fanboys και πάμε παρακάτω; Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από just_a_dude 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Εγώ, όπως είχα γράψει και τις προάλλες, δεν καταλαβαίνω το business model. Δεν το καταλαβαίνω ούτε εγώ. Περιμένουν ότι θα μαζέψουν πωλήσεις γιατί μιλάει ο κόσμος (έστω και αρνητικά) γι' αυτό; Δεν ξέρω... 1
just_a_dude Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν το καταλαβαίνω ούτε εγώ. Περιμένουν ότι θα μαζέψουν πωλήσεις γιατί μιλάει ο κόσμος (έστω και αρνητικά) γι' αυτό; Δεν ξέρω... Εκτός αν είναι τελείως low efford για να μην επενδύουν πολλά στο development (που μοιάζει πιθανό από την κατάσταση του game) και απλά τα φουσκώνουν στο marketing, "our biggest world ever", "a massive experience" και άλλες τέτοιες βλακείες. Ακόμη και την Michelle Rodriguez ξέθαψαν για διαφήμιση for crying out loud. Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Guys, το από χιλιόμετρα μακριά scam The Day Before πούλησε εκατομμύρια, εννοείτε ότι θα πουλήσει, όπως πουλάνε για παράδειγμα οι lame cheap ass ισπανικές/τουρκικες σειρές εδώ στο Ελλαδιστάν. Μην την ψάχνετε, υπάρχει άπειρος καθυστερημένος κόσμος. Εάν δεν υπήρχε, τότε δεν θα υπήρχε και η Ubisoft και η κάθε lazy ass Ubisoft. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από {TDi}Dj2k..infc 4
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Kαλα ηρεμα και εγω εχω αγορασει τιτλο της Ubisoft αλλα δε γουσταρω τετοιες σειρες ουτε ειμαι γενικα καθυστερημενος Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από Mhlogiatros 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα