gorge18 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δε ξερω.... Δε μου αρεσει... Επαιξα μια ωρα. Δεν ειναι αυτο που περιμενα... Τα γραφικα, καλα. Η μαχη fail. Cutscenes, really??? Τι φαση με το remote κόψιμο δεντρων; 1
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Αν περιμέναμε γιαυτό το παιχνίδι, οκ...ubisoft είναι! Βαρετό. Δεν σας άρεσαν τα loadings στο starfield ε; Θα περάσετε τέλεια εδώ τότε :3 . 1
gorge18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Το Black flag που καπου διαβασα οτι ειναι σαν συνεχεια του, ειναι απειρος καλυτερο και του ριχνει μια 10ετια
firepc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, ChristosFis είπε Δλδ ρε παιδια μαπα το καρπουζι? Είχες υψηλές προσδοκίες ε
ChristosFis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, firepc είπε Είχες υψηλές προσδοκίες ε ξαναεπαιξα πριν απο ενα χρονο το black flag και με ειχε εξιταρει η ιδεα των πειρατων
firepc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, ChristosFis είπε με ειχε εξιταρει η ιδεα των πειρατων one piece, sea of thieves τότες
Arkin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, firepc είπε one piece, sea of thieves τότες Θα έβαζα και το rogue μιας και βλέπω δεν αναφέρετε σχεδόν καθόλου που βγήκε μετά το black flag και ειναι αρκετα underrated.
DimitrisMax Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Στην πρώτη ώρα βαρέθηκα έπαιξα ακόμη μία με το ζόρι μυπος και καλητερευει μετά αλλά μάταια..Δεν με τραβάει καθόλου το σύστημα με την οδήγηση στο καράβι δεν μου άρεσε ούτε το περπάτημα, τραγικό κάπως περίεργο και ο χαρακτήρας μου δεν έχει Voice over καθόλου ούτε να πει ένα ναι κάτι ...μόνο κάτι περίεργους μορφασμούς σαν να μοιάζει κενό...τι να πω κρίμα το παράτησα
panagiotis54 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 https://www.reddit.com/r/gaming/comments/18jcqze/i_quit_skull_and_bones_after_an_hour_due_to_sheer/
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε https://www.reddit.com/r/gaming/comments/18jcqze/i_quit_skull_and_bones_after_an_hour_due_to_sheer/ Πιστεύω πως αν κάνουμε όλοι preorder θα φτιάξει! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Άκρα του τάφου σιωπή στο θέμα και έχει και "open beta" 8-11/2 (στο pc υπάρχει στο uplay και στο epic) https://www.ubisoft.com/en-us/game/skull-and-bones/open-beta (δε χάνετε και κάτι βασικά αν δε το παίξετε, αλλά οκ, πάρτε και σεις μια γεύση μη μας λέτε τρελούς) ubisoft + open beta= DEMO, γιατί beta που σε 7 μέρες που κυκλοφορεί παιχνίδι δεν υπάρχει...το παιχνίδι έχει γίνει ήδη gold ξέρω γω. Αλλά open beta αλλά το progress που θα κάνεις, θα μεταφερθεί και στο launch του παιχνιδιού🤡 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από xtrmsnpr 1
7nisiotis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, xtrmsnpr said: ubisoft + open beta= DEMO, γιατί beta που σε 7 μέρες που κυκλοφορεί παιχνίδι δεν υπάρχει...το παιχνίδι έχει γίνει ήδη gold ξέρω γω. ΚΑΝΟΝΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κυκλοφορεί 1-2 μήνες ως "beta" είναι η καμουφλαρισμένη final έκδοση και όλες οι αλλαγές, οι πιο βαθιές, σκάνε μετά από ένα διάστημα αφού έχει περάσει το λανσάρισμα και το "day one patch" Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από 7nisiotis
ultraex2003 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ryzen 5 7600X /6700xt ram 32 giga 6000 1440p /ultra high in game settings/ native no RT 1440p /in game settings/FSR 2 Quality no RT Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου από ultraex2003 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα