Προς το περιεχόμενο

Skull and Bones

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H ubisoft το εχει χασει το παιχνιδι χρονια τωρα. Αν δεν ηταν και ο κοβιντ να κλειστουν ολοι σπιτια , τα προβληματα θα ειχαν φανει  και πιο πριν. 

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 11/1/2023 στις 8:18 ΜΜ, firepc είπε

έλα microsoft, άπλωσε την χερούκλα σου

Με μια πρωτη σκεψη, ελεγα οτι θα ειχε γινει ήδη αν δεν ηταν το θεμα Activision/Blizzard στην μεση. Γιατι οπως παει εκεινη η μαχη, τωρα η MS δεν αγοραζει τιποτα αλλο.

Αλλα απο την άλλη, συμφωνα με τα οικονομικα αποτελεσματα της Ubisoft, νομιζω οτι κανεις δεν θα τους εξαγοραζε τωρα. Εχουν πολλα και συστημικα προβληματα σε ολα τα μηκη και πλατη της εταιριας και απο τις ανακοινωσεις τους, φαινεται οτι το ξερουν και οι ιδιοι. Θα πανε λογικα τωρα σε πολυ γερο restructuring, απολυσεις, ακυρωσεις, κλείσιμο ομάδων και ολόκληρων τμημάτων κλπ. Να κανουν δλδ ενα πολυ μεγαλο συμμάζεμα και αλλαγη για να δειχνει η εταιρια πιο συμπαγη και επικερδης για να ειναι πιο "γλυκός" στοχος εξαγορας.

Παρόμοιες κινησεις βλεπουμε τον τελευταιο χρονο απο την Square Enix που και αυτη δνε ειναι απιθανο να εξαγοραστει μεσα στα επομενα χρονια.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

Θα πανε λογικα τωρα σε πολυ γερο restructuring

Κάποιος πρέπει να πάρει τα licenses από τους γελοίους. Τώρα για το συγκερκιμένο game είχα ξεχάσει ότι υπάρχει. Συνεχίζει να φαίνεται αδιάφορο όπως ότι βγάζουν τα τελευταία χρονια.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ας το κλείσουν και να πάνε τα licenses σε κάποιον που γουστάρει τα games.

Θα πάνε; και ο επομενος θα τα χρησιμοποιήσει; ή απλα θα αρμεξει 2-3 μεγαλα ονοματα και τα υπολοιπα θα μπουν στο ντουλαπι, οπως ακριβως κανει η ιδια η Ubisoft;
Η Activision εχει ολο το library της Sierra, ντουζινες απο θρυλικα franchises και δε κανει απολυτως τιποτα με αυτα.
Δεν θεωρω απολυτα σιγουρο δλδ οτι αν η Ubisoft εξαγοραστει απο καμια Tencent, θα δουμε "αναγεννηση" παγωμενων licences.
μεγαλυτερη ελπιδα θα ειχα αν αγοραζοταν απο καμια Sony / MS που θα τους ενδιεφερε να δωσουν κ σε μικρες ομαδες τους καποια απο τα παλια παιχνιδια για να γεμισουν το ροστερ των gamepass / PS Plus. Αλλα το μεγαλο drop στην tech industry και το μακελειο με την Activision μαλλον τους σταματαει και τους δυο απο το να κανουν οποιαδηποτε κινηση για πολυ καιρο ακομα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

Θα πάνε; και ο επομενος θα τα χρησιμοποιήσει;

Μερικές φορες είναι καλύτερα να μην κανεις τίποτα από το να κανεις μούφες και να καταστρέψεις licenses. Στην τελική θέλει προσπάθεια να χειριστείς τα licenses χειρότερα από την Ubisoft. Και ναι αυτό που είπες θα ήταν ιδανικό νομίζω, να πάνε σε μικρές ομάδες με μεράκι και αγάπη για το license.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όποιον μου έδωσε πρόσβαση στην close beta. Θα το κατεβάσω σήμερα και θα παίξω τώρα που έχω ρεπό, βολεψαν φουλ οι μέρες.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Ευχαριστώ πολύ όποιον μου έδωσε πρόσβαση στην close beta. Θα το κατεβάσω σήμερα και θα παίξω τώρα που έχω ρεπό, βολεψαν φουλ οι μέρες.

μην πορωθεις πολυ ομως ε 😉

😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/1/2023 στις 10:55 ΠΜ, firepc είπε

μην πορωθεις πολυ ομως ε 😉

😄

Δεν ήξερα αν έπρεπε να γράψω αφού υπογράψαμε NDA, αλλά αφού υπάρχει το άρθρο. Θα σας το επιβεβαιώσω, βαρέθηκα μέσα σε 2 ώρες, δεν έπαιξα καν ολόκληρη την περίοδο που έδινε.

Skull & Bones Playtester: "In 6 hours I didn't have one moment that felt genuinely fun."

Άντε φτάνει με αυτά τα παιχνίδια της Ubisoft. 

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, firepc είπε

ήρωας 

Δε ξέρω πραγματικά αν θα υιοθετήσουν τη συνταγή του sea of thieves, το παιχνίδι είναι τόσο fun to play που γράφεις ώρες χωρίς να σε κουράζει. Αλλά αυτό που μας έδωσαν omg δηλαδή. Δε ξέρω γιατί περίμενα κάτι καλό να παίξω 😅.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Δε ξέρω πραγματικά αν θα υιοθετήσουν τη συνταγή του sea of thieves, το παιχνίδι είναι τόσο fun to play που γράφεις ώρες χωρίς να σε κουράζει. Αλλά αυτό που μας έδωσαν omg δηλαδή. Δε ξέρω γιατί περίμενα κάτι καλό να παίξω 😅.

Γενικα δεν παιζω τετοια παιχνιδια (online κλπ.) αλλα το sea of thieves θα μπορουσα με παρεα να αφιερωσω καποιες ωρες

Το S&B οπως το βλεπω, ουτε με μεροκάματο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 9 μήνες μετά...
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Skull and Bones [PC/16 Φεβρουαρίου 2024]
Δημοσ.

image.png.50b0c48c84e55e0df0689e3c2a72ef7a.png

Ένα καράβι παλιό, σαπιοκάραβο με κάτι ναύτες τρελούς πειρατές

Σηκώνει άγκυρα άγριο χάραμα, υπάρχουν θέσεις, αν θέλεις, κενές

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...