Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία γειτόνισσα μου έφερε ένα κινητό Xiaomi, πρέπει να είναι το Mi 9 Lite,της το στείλανε τα παιδιά της (χρησιμοποιημένο) γιατί χάλασε το δικό της. Ήθελε να της βάλω την sim και την sd, μιας και της είπα να το φέρει γιατί έχω το κλειδάκι. Όσο και αν προσπάθησα το συρτάρι των καρτών δεν άνοιξε.

Υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζει το κλειδάκι ή να κόλλησε κάπου το συρτάρι; Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, papresa είπε

Μία γειτόνισσα μου έφερε ένα κινητό Xiaomi, πρέπει να είναι το Mi 9 Lite,της το στείλανε τα παιδιά της (χρησιμοποιημένο) γιατί χάλασε το δικό της. Ήθελε να της βάλω την sim και την sd, μιας και της είπα να το φέρει γιατί έχω το κλειδάκι. Όσο και αν προσπάθησα το συρτάρι των καρτών δεν άνοιξε.

Υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζει το κλειδάκι ή να κόλλησε κάπου το συρτάρι; Τι μπορώ να κάνω;

δοκιμασε με παραμάνα η καρφιτσα

Δημοσ.

Δεν ανοίγει. Δοκίμασα με καρφίτσα και με συνδετήρα που είναι λίγο πιο χοντρό το σύρμα του.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papresa είπε

Δεν ανοίγει. Δοκίμασα με καρφίτσα και με συνδετήρα που είναι λίγο πιο χοντρό το σύρμα του.

Ή δεν το βάζεις σωστά και δεν πατάει τον διακόπτη ή δεν βάζεις αρκετή δύναμη.

Μπορείς να το πάς και σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών να στο ανοίξουν, δεν πιστεύω να σε χρεώσουν τίποτα για κάτι τόσο απλό.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, djkostas84 είπε

Μπορείς να το πάς και σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών να στο ανοίξουν, δεν πιστεύω να σε χρεώσουν τίποτα για κάτι τόσο απλό.

15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Aς το παει σε τεχνικό γιατί μπορεί να έχει κολλήσει η σιμ μέσα και να κάνεις  ζημιά και να βρεις τον μπελά απο το πουθενά.

Αυτό θα της πω να κάνει. Έχει ένα εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...