papresa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μία γειτόνισσα μου έφερε ένα κινητό Xiaomi, πρέπει να είναι το Mi 9 Lite,της το στείλανε τα παιδιά της (χρησιμοποιημένο) γιατί χάλασε το δικό της. Ήθελε να της βάλω την sim και την sd, μιας και της είπα να το φέρει γιατί έχω το κλειδάκι. Όσο και αν προσπάθησα το συρτάρι των καρτών δεν άνοιξε. Υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζει το κλειδάκι ή να κόλλησε κάπου το συρτάρι; Τι μπορώ να κάνω;
kostasbm Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, papresa είπε Μία γειτόνισσα μου έφερε ένα κινητό Xiaomi, πρέπει να είναι το Mi 9 Lite,της το στείλανε τα παιδιά της (χρησιμοποιημένο) γιατί χάλασε το δικό της. Ήθελε να της βάλω την sim και την sd, μιας και της είπα να το φέρει γιατί έχω το κλειδάκι. Όσο και αν προσπάθησα το συρτάρι των καρτών δεν άνοιξε. Υπάρχει περίπτωση να μην ταιριάζει το κλειδάκι ή να κόλλησε κάπου το συρτάρι; Τι μπορώ να κάνω; δοκιμασε με παραμάνα η καρφιτσα
papresa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δεν ανοίγει. Δοκίμασα με καρφίτσα και με συνδετήρα που είναι λίγο πιο χοντρό το σύρμα του.
djkostas84 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, papresa είπε Δεν ανοίγει. Δοκίμασα με καρφίτσα και με συνδετήρα που είναι λίγο πιο χοντρό το σύρμα του. Ή δεν το βάζεις σωστά και δεν πατάει τον διακόπτη ή δεν βάζεις αρκετή δύναμη. Μπορείς να το πάς και σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών να στο ανοίξουν, δεν πιστεύω να σε χρεώσουν τίποτα για κάτι τόσο απλό.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Aς το παει σε τεχνικό γιατί μπορεί να έχει κολλήσει η σιμ μέσα και να κάνεις ζημιά και να βρεις τον μπελά απο το πουθενά.
papresa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 26 λεπτά πριν, djkostas84 είπε Μπορείς να το πάς και σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών να στο ανοίξουν, δεν πιστεύω να σε χρεώσουν τίποτα για κάτι τόσο απλό. 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aς το παει σε τεχνικό γιατί μπορεί να έχει κολλήσει η σιμ μέσα και να κάνεις ζημιά και να βρεις τον μπελά απο το πουθενά. Αυτό θα της πω να κάνει. Έχει ένα εδώ
Fotia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Aν φταίει η βελονα -κλειδακι να κοιτάξει να πάρει άλλη με την ευκαιρια.
Liverpool89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μηπως πηγε να βαλει την σιμ μονη της ή πηγε να το ανοιξει και το εβαλε αναποδα;
laserjesus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μήπως πηγές να ανοίξεις κανένα μικρόφωνο και όχι το συρτάρι? RIP mic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα