Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν χρόνια, πρέπει να είδα(πιθανότατα σε κάποιο gaming περιοδικό, δεν θυμάμαι ακριβός) μια αναφορά σε ένα άρθρο εφημερίδας το οποίο κατηγορούσε το The sims(δεν θυμάμαι αν ήταν το πρώτο η το δεύτερο) ότι και καλά προωθούσε την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση τον ηλικιωμένων, ή κάτι τέτοιο.  Έχει χρόνια που ψάχνω, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έχω φτάσει στο σημείο να αμφιβάλω ότι υπήρξε τέτοιο άρθρο και ότι μπορεί να το φαντάστηκα. Γνωρίζει κανένας τίποτα?

Επεξ/σία από peterako
Δημοσ.
4 hours ago, peterako said:

Πριν χρόνια, πρέπει να είδα(πιθανότατα σε κάποιο gaming περιοδικό, δεν θυμάμαι ακριβός) μια αναφορά σε ένα άρθρο εφημερίδας το οποίο κατηγορούσε το The sims(δεν θυμάμαι αν ήταν το πρώτο η το δεύτερο) ότι και καλά προωθούσε την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση τον ηλικιωμένων, ή κάτι τέτοιο.  Έχει χρόνια που ψάχνω, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έχω φτάσει στο σημείο να αμφιβάλω ότι υπήρξε τέτοιο άρθρο και ότι μπορεί να το φαντάστηκα. Γνωρίζει κανένας τίποτα?

μαλλον δεν το φανταστηκες.οτιδηποτε κραζουν οποτε γιατι να μην κραξουν και αυτο? δυστυχως δεν ξερω κατι παραπανω

Δημοσ.

Κατι θυμαμαι αμυδρά κ εγω, μαλλον για το πρώτο πρέπει να ηταν, που εβγαζες την σκαλα απ τη πισινα και πνιγοντουσαν ή εβαζες χαλακι μπροστα στο τζακι και παιρνανε φωτια, τωρα δε θυμαμαι αν το χα διαβασει σε αρθρο στο ιντερνέ ή σε περιοδικο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...