Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να πάρω 2 κάμερες: 1 για το υπνοδωμάτιο του παιδιού, συνεπώς να έχει δυνατότητα θέασης σε σκοτάδι,  και 1 καθαρά για παρακολούθηση χώρου, με δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας κ ανίχνευση κίνησης.

Το πλέον σημαντικό και απαραίτητο χαρακτηριστικό είναι να μπορώ εγώ και η γυναίκα μου να έχουμε live εικόνα των χώρων από τα κινητά μας. Το ζήτημα της αποθήκευσης καταγραφής δεν με πολύ απασχολεί. Με λίγα λόγια να μπορούμε να ελέγχουμε (οπτικά και ακουστικά) σε real time κ  ανα πάσα στιγμή τους χώρος που είναι το παιδί.

Δεν αναζητώ την καλύτερη, alla μια vfm να κάνει αυτό που περιγράφω. Εύκολη και χρηστική.

* Η τροφοδοσία στις ip cameras πως γίνεται?  φόρτιση με καλώδιο/usb ή υπάρχουν και με μπαταρία? Και τι αυτονομία έχουν αν φορτίζουν?

Ψήνομαι για αυτή: https://www.kotsovolos.gr/computing/smart-home/sustimata-parakolouthisis/198849-xiaomi-mi-home-security-camera-basic-1080p

Έχει κανείς εμπειρία?

Δημοσ.

Εγώ έχω αυτήν εδώ στα 33€... σίγουρα θα έχει και πολύ ακριβότερες.

Κατεβάζεις την εφαρμογή της TP Link, συνδέεις την κάμερα και μπορείς να εχεις live εικόνα από το κινητό σου.

Έχω βάλει και κάρτα μνήμης...αν δε θέλεις,δε βάζεις.

Η τροφοδοσία γίνεται με καλώδιο.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nicostratos είπε

Καλησπέρα,

θέλω να πάρω 2 κάμερες: 1 για το υπνοδωμάτιο του παιδιού, συνεπώς να έχει δυνατότητα θέασης σε σκοτάδι,  και 1 καθαρά για παρακολούθηση χώρου, με δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας κ ανίχνευση κίνησης.

Το πλέον σημαντικό και απαραίτητο χαρακτηριστικό είναι να μπορώ εγώ και η γυναίκα μου να έχουμε live εικόνα των χώρων από τα κινητά μας. Το ζήτημα της αποθήκευσης καταγραφής δεν με πολύ απασχολεί. Με λίγα λόγια να μπορούμε να ελέγχουμε (οπτικά και ακουστικά) σε real time κ  ανα πάσα στιγμή τους χώρος που είναι το παιδί.

Δεν αναζητώ την καλύτερη, alla μια vfm να κάνει αυτό που περιγράφω. Εύκολη και χρηστική.

* Η τροφοδοσία στις ip cameras πως γίνεται?  φόρτιση με καλώδιο/usb ή υπάρχουν και με μπαταρία? Και τι αυτονομία έχουν αν φορτίζουν?

Ψήνομαι για αυτή: https://www.kotsovolos.gr/computing/smart-home/sustimata-parakolouthisis/198849-xiaomi-mi-home-security-camera-basic-1080p

Έχει κανείς εμπειρία?

Προτείνω αυτη https://www.skroutz.gr/s/10821940/Vstarcam-C24S-IP-Κάμερα-Παρακολούθησης-Wi-Fi-1080p-με-Αμφίδρομη-Επικοινωνία-και-Φακό-4mm.html

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nicostratos είπε

Καλησπέρα,

Έχει κανείς εμπειρία?

Αυτη που προτεινει ο efkola κανει αυτα που θες.ΜΕσω της εφαρμογης την παιρνας στον λογαριασμο σου και μετα μπορεις να την κανεις share σε οποιον χρηστη θέλεις (συζύγο).ΕΧει τροφοδοτικό πακ οποτε απαιτει πριζα κοντα.Με μια απλη καρτα μνημης κανει και καταγραφη οταν ανιχνευει κινηση.

*Προσοχη σε καμια περιπτωση δεν χρησιμοποιειται σαν συστημα ασφαλειας.Ειδικα εφαρμογες με push σε android.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...