Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουλουθω καμια 10αρα ατομα στο facebook με την παραδοσιακη εννοια, εχω βρει που μενουν και την στηνω απ' εξω εχω κανει απλα bookmark την αρχικη σελιδα των profiles τους και απλα διαβαζω οτι εχουν κανει public. Ουτε φιλιες, ουτε "επισημο" follow, ουτε σχολιο, ουτε share, ουτε like εχω κανει ποτε. Δλδ ειμαι ουσιαστικα αφαντος γι' αυτα τα ατομα και, απ' οσο ξερω, δεν εχουν την δυνατοτητα να ξερουν οτι το profile απλα διαβαζει posts τους.
Πατησα σημερα σε ενα απο αυτα τα profiles και μου εβγαλε το γνωστο σηματακι με το λουκετακι (this content isn't available right now) το οποιο με πληροφορει οτι το περιεχομενο ειτε δεν ειναι διαθεσιμο σε εμενα η εχει διαγραφει. Αυτο γινεται ειτε μπαινω απο το κινητο, ειτε απο τον υπολογιστη.

Για να μην ειναι διαθεσιμη σε μενα η αρχικη σελιδα του profile καποιου (και οχι καποιο link ενος post), αυτο δεν θα σημαινε οτι με εχει μπλοκαρει; Πραγμα αδυνατο γιατι δεν ξερει καν την υπαρξη του profile μου (οπως εξηγησα παραπανω). Να εχει κανει γενικα "αορατο" του profile του, δεν νομιζω να γινεται, τουλαχιστον με τετοιο τροπο. Εχω και εγω ενεργοποιησει οποια σχετικη επιλογη εχει το privacy στα settings (οπως επισης λενε και πολλοι οδηγοι στο internet), αλλα αμα δωσω το link του profile μου σε καποιον εντελως ασχετο που δεν εχουμε καμια (facebook-ικη) επαφη, μπορουν να δουν κατι και δεν βγαινει το αλλο το σημα. Το δοκιμασα.

Αρα, μηπως απλα εχει διαγραψει εντελως το profile;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ή του προτεινε το φβ να σε κάνει φίλο, σε κατάλαβε και έφαγες πόρτα.

Έχουν φάει πόρτα πολλοί τέτοιοι απο μενα

Ομοίως και από εμένα, αυτή η μυστικοπάθεια είναι τραγική... :)

Μφχ

• Sad 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ή του προτεινε το φβ να σε κάνει φίλο, σε κατάλαβε και έφαγες πόρτα.

Έχουν φάει πόρτα πολλοί τέτοιοι απο μενα

Ειναι καπως περιεργο οντως. Αρκετοι, μετα απο λιγο καιρο κλεινουν ολα τα posts και λενε οποιος θελει να συνεχισει να διαβαζει ας κανει αιτημα φιλιας (ουτε καν ενα follow). Αλλα ρε γαμωτο, τα ειχες κανει ολα public, βρηκα και εγω εναν ανθρωπα που (ξερει να) γραφει 2-3 λογια για συγκροτηματα και ταινιες που μου αρεσουν χωρις να χρειαζεται να διαβαζω αλλα μανιφεστα στο ενδιαμεσο. Γιατι με αναγκαζεις να γινω φιλος, να διαβαζω οτι μα οτι αλλο γραφεις για φιλους (αθλητικα, πολιτικα, κοινωνικα, χρηματιστηριακα, τουριστικα κτλ), να τσαντιστω με τις μα**κιες που γραφεις (γιατι σιγουρα τετοια θα γραφεις) και να σταματησω να διαβαζω τα παντα;

Πολλα τετοια profiles γινονται "γνωστα" απο το πουθενα, ζητανε να γινουν φιλοι οσοι διαβαζουν γιατι θα τα κλεισουν ολα, γινεται ο κοσμος φιλος, μετα ξεσπαει ενα πολιτικο (κατα κυριο λογο) ζητημα, γραφει ο αλλος την αποψη του την οποια διαβαζουν για πρωτη φορα οι νεοι φιλοι, διαφωνουν, αρχιζουν οι χριστοπαναγιες και τελος, οι διαγραφες εκατερωθεν. Τελικα ρε μαστορα, δεν ηταν καλυτερα οταν απλα οι αλλοι διαβαζαν μονο τις public αναλυσεις σου των δισκων των Morbid Angel;

Δημοσ.

Αν το προφιλ που λες εκανε και πολιτικο σχολιασμο, υπαρχει πιθανοτητα καποιος ή καποιοι "αντιπαλοι" να εριξαν μαζικα ρεπορτ και το προφιλ να μπλοκαριστηκε για καποιο χρονικο διαστημα. Τσεκαρε το ξανα σε μερικες μερες. Καποιες φορες μπορει να παρει και κανα μηνα. Αν δεν ειναι αυτο, μπορει το προφιλ να το διεγραψε εντελως το facebook ή ο κατοχος του.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, lector είπε

Αν το προφιλ που λες εκανε και πολιτικο σχολιασμο, υπαρχει πιθανοτητα καποιος ή καποιοι "αντιπαλοι" να εριξαν μαζικα ρεπορτ και το προφιλ να μπλοκαριστηκε για καποιο χρονικο διαστημα. Τσεκαρε το ξανα σε μερικες μερες. Καποιες φορες μπορει να παρει και κανα μηνα. Αν δεν ειναι αυτο, μπορει το προφιλ να το διεγραψε εντελως το facebook ή ο κατοχος του.

Εχει επανερθει, οποτε κατι τετοιο εγινε. Απ' οσα posts μπορω να δω, δεν εκανε πολιτικα σχολια, γι' αυτο και τσεκαρα τακτικα να δω τι γραφει. Βασικα δεν θ' αντεχα ουτε αν παπαγαλιζε 100% οτι πιστευω εγω. Απο την αλλη, δεν χρειαζεται πολιτικο σχολιασμο, εστω και αν τολμουσε να γραψει (ευγενικοτατα) οτι το ταδε album, του ταδε συγκροτηματος δεν ηταν τοσο καλο, υπαρχουν πολλοι που θα το εβρισκαν ιεροσυλια και θα εκαναν μαζικα reports.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...